Uw adviseur voor de fysiotherapiepraktijk

Sfeer en cultuur belangrijk in het werk

69% van de werkzoekenden vindt sfeer en cultuur belangrijk in een baan. Dat is niet verwonderlijk. In een goede sfeer werkt iedereen gemotiveerder en kan veel tot stand worden gebracht. Hoe slaagt u erin uw collega’s te motiveren om samen meer resultaat te behalen?

Krijg meer grip op motivatie in uw team

De adviseurs van VvAA helpen u uw praktijk in beweging te houden. Zij ondersteunen u onder meer bij uw personeelsmanagement. Met praktische instrumenten als de Feedback tool en de Persoonlijke Profiel Analyse krijgt u meer grip op de samenhang en tevredenheid in uw team.

Kijkt u mee?

Brigitte Vogels, adviseur voor fysiotherapeuten in Overijssel, vertelt u meer over wat de VvAA adviseurs voor u kunnen betekenen.Meer oplossingen voor uw praktijk

Om u te ondersteunen bij uw personeelszaken zijn meer praktische tools en advies beschikbaar. Zoals het opzetten van een beoordelings - en beloningscyclus voor uw personeel en werving en selectie van nieuw personeel. Daarnaast is het mogelijk de salarisadministratie uit te besteden aan VvAA of een check-up van uw huidige salarisadministratie te laten doen.

Vind een adviseur bij u in de buurt

Contact met uw adviseur

Adviseur in de buurt
Benieuwd wat Brigitte Vogels voor uw praktijk kan betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak met Brigitte of de adviseur bij u in de buurt.
  • Agenda icoon Vind een VvAA-adviseur bij u in de buurt