De kracht van het collectief

 

Voor u als fysiotherapeut in dienstverband

Zorgeloos bewegen is waar het om draait in uw beroep. Iedere dag helpt u patiënten met hun bewegelijkheid. Zelf wilt u dit ook als het gaat om uw privésituatie. Specifiek voor zorgverleners zoals u hebben wij met andere zorgverleners producten en diensten ontwikkeld die aansluiten op uw wensen en behoeften. Dat is ook de kracht van het collectief.

Direct een afspraak maken

Fysiotherapeut

Meest gekozen door fysiotherapeuten

Uw ledenvoordeelLedenvoordeel voor fysiotherapeuten in dienstverband

VvAA werkt samen met verschillende ledenorganisatie. Dat is handig, want zo pakt u extra voordeel op producten en diensten van VvAA. Als lid van het KNGF krijgt u bijvoorbeeld 10% KNGF ledenkorting op de beroepsrechtsbijstandverzekering.

Bij de beroepsaansprakelijkheidsverzekering is dat zelf 33%. U ontvangt dezelfde korting als u als startende fysiotherapeut kiest voor advies op maat.

Ook voor u interessant

Ga net als Joep van der Aa

 

voor de helft minder administratietijd


De afgelopen maanden hebben we samen met andere fysiotherapeuten nagedacht over hoe we zorgen voor minder bureaucratie en meer tijd voor de patiënt. Nu is het tijd voor actie. Fysiotherapeuten en alle andere zorgverleners staan op en zeggen: 'We willen de helft minder tijd kwijt zijn'. Doet u ook mee? Ga voor meer informatie naar ordz.nl.

 

scroll verder