De kracht van het collectief

 

Voor u als dierenarts

Samen met uw collega’s hebben we producten en diensten ontwikkeld die voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden die u als dierenarts gewend bent. Zo bent u altijd verzekerd van de beste dienstverlening. Dat is ook de kracht van het collectief.

Direct een afspraak maken

Dierenarts

In welke fase bent u als zelfstandig dierenarts?

Onze dienstverlening

Nét even extra verzekerd

Bij zorgverleners werken de gewone dingen net even anders. Daarom wilt u kunnen vertrouwen op verzekeringen die u (en uw gezin) in iedere levens­fase goed be­schermen. En u het liefst nét even extra verzekeren.

Korting voor jonge professionals

Hebt u maximaal 5 jaar geleden direct na uw middelbare school uw eerste studie aan het hbo of wo afgerond? Dan krijgt u als jonge professional een aantrekkelijke korting op de premie van uw verzekering.

Ga net als Lonneke Stark
voor de helft minder administratietijd


Volgens Lonneke moeten overbodige regels worden aangepast De afgelopen maanden hebben uw collega’s in de humane zorg samen nagedacht over hoe we zorgen voor minder bureaucratie en meer tijd voor de patiënt. Nu is het tijd voor actie. Ze staan op en zeggen: 'We willen de helft minder tijd kwijt zijn'. Doet u ook mee? Ga voor meer informatie naar ordz.nl

scroll verder