Inloggen

Ken jij De Jonge Dokter al?

Op 30 juni 2018 is de officiële launch van De Jonge Dokter, de nieuwe community voor jonge artsen die na hun studie geneeskunde nog niet zijn gestart met een vervolgopleiding. Kom je ook naar dit exclusieve symposium dat wordt georganiseerd in samenwerking met Talent&Care, Kennedy Van der Laan en VvAA. Er is plek voor maximaal 80 deelnemers.

Meld je direct aan

De Jonge Dokter

Kom 30 juni naar The Launch in Amsterdam

Met een weergaloos programma belooft het eerste symposium van De Jonge Dokter een unieke ervaring te worden. The Launch start om 13.00 uur en duurt tot 16.30 uur waarna wordt afgesloten met een borrel. Je kunt dus ook volop netwerken en ervaringen uitwisselen met andere jonge dokters.

Heb je dus zin in een waardevolle en inspirerende middag vol verbinding? Bestel dan snel je ticket voor € 17,50 per persoon via dejongedokter.nl

Meld je aan
Deel dit symposium:
Share op Whatsapp Share op Facebook Share op Twitter Share op LinkedIn Stuur via email

De Jonge Dokter | VvAA
Programma    
13.00 uur

Ontvangst met lunch

14.00 uur

Het verhaal achter het succes
Door Edward Nieuwenhuis, medisch manager WKZ Amsterdam

14.30 uur

Toekomstige technologie in de zorg 
Door Martijn Aslander, stand-up filosoof en internationaal spreker

15.00 uur

Over de streep
Ontwapenende versie voor jonge artsen van het gelijknamige televisieprogramma (zonder camera’s)

16.00 uur

Conflict op de werkvloer
Wat heb jij nodig om te excelleren
Timemanagement

Met drie workshops onder leiding van Rosemunde Vonk, veranderkundige bij 2UNRAVEL, Petra Derkx, Partner bij Vlot en Ina Giesen, trainer bij VvAA

16.30 uur

Borrel


Meld je aan

Locatie The Launch

Advocatenkantoor Kennedy Van der Laan
Haarlemmerweg 333
1051 LH Amsterdam

Een community voor jonge artsen. Is dat nodig?

Mia Wessels en Wouter van Dijk vonden als ervaringsdeskundigen én oprichters van De Jonge Dokter dat jonge artsen zich (gezamenlijk) beter kunnen ontplooien als zij fysiek, mentaal en emotioneel goed voor zichzelf zorgen. Daarom hebben zij deze community opgericht.

De Jonge Dokter | VvAA

Een bijzondere doelgroep in het medisch landschap

Met het binnenslepen van je bul geneeskunde heb je een grote stap gemaakt. Ga je vervolgens als jonge arts aan de slag, dan krijg je te maken met een complexe en veeleisende werkomgeving. In deze relatief korte fase van je leven maak je keuzes die bepalend zijn voor de rest van je loopbaan. Daarin moet je niet alleen staan. Het is dan goed om te weten dat je belangen vanaf nu goed behartigd worden door een enthousiast bestuur van jonge artsen. Zij staan in de startblokken om je te helpen met het vinden van je weg in de zorg.

De Jonge Dokter | VvAA

VvAA beveelt De Jonge Dokter enthousiast aan

Als stem en steun van alle zorgverleners verbindt VvAA zich met volle overtuiging aan De Jonge Dokter. Wij helpen deze jonge community om succesvol te zijn. Dat doen we met praktische ondersteuning, het delen van kennis en met producten en diensten voor jonge artsen. Verder ook met persoonlijke verhalen en praktische tips die jou helpen om gezond en met plezier te (blijven) werken.
De Jonge Dokter | VvAA

Succesvol solliciteren


Wat kun je verwachten?

  • Tips voor voorbereiding
  • Op een locatie dichtbij
  • Tips van trainers
  • Duur van 2 uur

Check je cv


Wat kun je verwachten?

Met een goed cv ziet een potentiële werkgever gelijk wat jouw kwaliteiten zijn. Het is de basis van je nieuwe baan. Wij helpen je met het maken van een goed cv. Ben je lid van VvAA? Dan is je cv-check helemaal gratis.

Timemanagement


Wat ga je leren?

  • Je leert tijd vrij te maken
  • Je werk-privé is in balans
  • Je stelt de juiste prioriteiten
  • Duur van 2 uur