VvAA afdeling apothekers

Adviseert en begeleidt al meer dan dertig jaar apothekers

VvAA weet als geen ander met welke uitdagingen apothekers te maken hebben. Wij zijn uw specialistische gesprekspartner op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Bij ons bent u verzekerd van een advies op maat.

Wat doen wij?

Het is een fijne gedachte dat u op cruciale momenten in uw carrière kunt rekenen op onze deskundige dienstverlening. Bijvoorbeeld bij de overname of verkopen van een apotheek, bij de vestiging van een apotheek en bij het tot stand brengen van samenwerkingsverbanden. Onze adviseurs nemen de tijd voor u. Op deze manier bouwen wij prettige, duurzame relaties op. Dat is de basis van het succes van VvAA.

Verder adviseert VvAA over verzekeringen, hypotheken en financiële planning. Wij hebben als intermediair geen contractuele verplichtingen om uitsluitend voor één of meer aanbieders te bemiddelen.

Wat merkt u als apotheker concreet van onze werkwijze? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden, besteden aandacht aan uw wensen en behoeften, en doen een stapje extra bij het zoeken naar de beste oplossingen. Samen met u denken wij na over uw toekomst.
 

Hulp nodig?

Kijk op onze servicepagina voor meer informatie en de veelgestelde vragen.