De kracht van het collectief

 

Voor u als apotheker in diensverband

Samen met uw collega’s hebben we producten en diensten ontwikkeld die voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden die u als apotheker in dienstverband gewend bent. Zo bent u altijd verzekerd van de beste dienstverlening. Dat is ook de kracht van het collectief.

Direct een afspraak maken

Apotheker

Meest gekozen door apothekers

Hypotheek

Een passende hypotheek regelen

Door samen met zorgverleners invulling te geven aan de dienstverlening, is het beter geregeld. Zo hoeft u minder uit te leggen.

Rechtsbijstand

Deskundig juridisch advies

De rechtsbijstandsverzekering is ontwikkeld door en voor zorgverleners. Zo is klacht- en tuchtrecht bijvoorbeeld meeverzekerd.

Loopbaanadvies

Voor een betere balans tussen werk en privé

Het CarrièreCentrum Zorg helpt vanuit inzichten van zorgverleners andere zorgverleners door middel van coaching en/of loopbaanbegeleiding.

Reisverzekering

Alles beter geregeld voor een ontspannen reis

Met de VvAA doorlopende reisverzekering gaat u het gehele jaar door met een gerust hart uitstekend verzekerd op reis.

AOV-advies

Een beter inkomen bij arbeidsongeschiktheid

Neem samen met een persoonlijk adviseur uw financiële situatie door, zodat uw inkomen beter is geregeld bij arbeidsongeschiktheid.

Word ook lid

Maak deel uit van het collectief

VvAA is een sterk ledencollectief dat uw stem laat horen. Samen met u zorgt VvAA dat zorgverleners onbezorgd hun vak kunnen uitoefenen.

Ga net als Dorelle Coleo voor de helft minder administratietijd


#dehelftminder - #ontregeldezorg

De afgelopen maanden hebben we samen met andere apothekers nagedacht over hoe we zorgen voor minder bureaucratie en meer tijd voor de patiënt. Nu is het tijd voor actie. Apothekers en alle andere zorgverleners staan op en zeggen: 'We willen de helft minder tijd kwijt zijn'. Doet u ook mee?
 
Meer informatie op ORDZ.nl

Ook voor u interessant

Discussieer mee

Download de VvAA Opinio App

Met de VvAA Opinio app deelt u als zorgverlener direct uw mening, ervaring en advies. Zo maken we samen de zorg beter en zorgen we voor oplossingen.

Aftopping Pensioen

Alles wat u moet weten

Pensioenaftopping is een relevant thema voor zorgverleners. Uw adviseur zet graag samen met u alles op een rij. Om het in de toekomst beter te regelen. 

Icoon ORDZ
[Ont]regel de Zorg

Schrap én verbeter

De afgelopen maanden discussieerden zorgverleners met elkaar hoe we kunnen zorgen voor de helft minder administratiedruk in de zorg en meer tijd voor de patiënt.

scroll verder