De kracht van het collectief

 

Voor u als apotheker

Samen met uw collega’s hebben we producten en diensten ontwikkeld die voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden die u als apotheker gewend bent. Zo bent u altijd verzekerd van de beste dienstverlening. Dat is ook de kracht van het collectief.

Direct een afspraak maken

Apotheker

In welke fase bent u als zelfstandig apotheker?

Praktijk voeren

Wat komt er allemaal bij kijken als uw praktijk eenmaal draait? En hoe zorgt u ervoor dat uw patiëntenbestand onderhouden blijft?

Overdragen of beëindigen

Stoppen met werken en uw praktijk overdragen vergt een goede voorbereiding. Weet u waar u allemaal rekening mee moet houden?

Praktijk AVG-proof

Per 25 mei 2018 moet uw praktijk voldoen aan de nieuwe wet AVG. Met het Privacypakket is uw praktijk binnen 5 uur AVG-proof.

Onze dienstverlening

Werkgeverszaken

Op allerlei belangrijke onder­werpen helpen wij u met uw perso­neel en werk­gevers­zaken. Bij­voor­beeld met het regelen van uw salaris­administratie, het door­geven van uw mutaties, het doen van ziek- en herstel­meldingen en het opstellen van arbeids­overeen­komsten.

Juridische kwesties

Een juridisch conflict wilt u het liefst voorkomen. Soms is het onvermijdelijk. In beide gevallen wilt u vertrouwen op advies van juristen en advocaten van VvAA juridisch advies en rechtsbijstand die weten wat er speelt. In de gezondheidszorg én in uw praktijk.

Financiële administratie

Grip op uw financiën is belangrijk voor de continuïteit van uw praktijk. Dat begint bij inzicht als solide basis om de juiste beslissingen voor de toekomst van uw praktijk te nemen. Daarom helpen wij u graag met het verzorgen van uw boekhouding en belastingaangifte.

Nét even extra verzekerd

Bij zorgverleners werken de gewone dingen net even anders. Daarom wilt u kunnen vertrouwen op verzekeringen die u (en uw gezin) in iedere levens­fase goed be­schermen. En u het liefst nét even extra verzekeren.

Korting voor jonge professionals

Hebt u maximaal 5 jaar geleden direct na uw middelbare school uw eerste studie aan het hbo of wo afgerond? Dan krijgt u als jonge professional een aantrekkelijke korting op de premie van uw verzekering.

Ga net als Dorelle Coleo
voor de helft minder administratietijd

De afgelopen maanden hebben we samen met andere apothekers nagedacht over hoe we zorgen voor minder bureaucratie en meer tijd voor de patiënt. Nu is het tijd voor actie. Apothekers en alle andere zorgverleners staan op en zeggen: 'We willen de helft minder tijd kwijt zijn'. Doet u ook mee? Ga voor meer informatie naar ordz.nl.

scroll verder