Carrièregesprek voor ANIOS

Helemaal gratis als je lid van VvAA bent

 • Ontdek wat jouw droombaan is, mocht je dat nog niet weten
 • Leer hoe je deze baan ook echt in de wacht gaat slepen
 • Met de cv-check krijg je een tiptop cv om te solliciteren

  Direct een afspraak maken


  Een frisse kijk op je loopbaan

  Met je artsendiploma op zak sta je voor belangrijke keuzes. Je kunt je als AIOS gaan specialiseren, ervoor kiezen om huisarts te worden, ervaring gaan opdoen als ANIOS of als arts onderzoeker aan de slag gaan. Wat je ook gaat doen, VvAA helpt je om weloverwogen te kiezen. Dat doen we workshops, trainingen, coaching en een loopbaangesprek die geheel gratis is als je lid van ons bent.

  Solliciteren naar je droombaan

  Solliciteren is alleen zinvol als je je optimaal voorbereidt. VvAA helpt je daarmee. Dat doen we met een individuele training Solliciteren of de workshop Succesvol solliciteren.


  Bij de individuele training Solliciteren oefen je het sollicitatiegesprek één-op-één met een loopbaancoach. Je coach ontvangt voorafgaand aan de training jouw cv en motivatiebrief. Na afloop van het gesimuleerde gesprek vindt evaluatie plaats. Met de tops én tips die je meekrijgt, kan men tijdens het echte sollicitatiegesprek niet meer om jou heen. 

  De workshop Succesvol solliciteren vindt plaats in groepsverband. Je krijgt van professionele trainers tips hoe jezelf nóg beter voorbereidt en profileert tijdens een sollicitatiegesprek. In een veilige omgeving leer je van de ervaren trainers én ook van de andere deelnemers.

  Leestip: Handboek van basisarts naar medisch specialist 

  Alles wat je niet leert in je opleiding lees je in het Handboek van basisarts naar medisch specialist van Martine Timmermans. Verschenen op 2 februari 2018. Een aanrader als je ervoor kiest om je te gaan specialiseren, dus AIOS wordt.

  Het handige handboek is verkrijgbaar via managementboek.nl

   Nu bestellen

   Handboek van basisarts naar medisch specialist; wat je niet leert in je opleiding | VvAA

   Werk en plezier

   Plezier in je werk hebben en houden is belangrijk. Zeker nu de grens tussen werk en privé voor zorgprofessionals lijkt te vervagen. Wij helpen jou om die balans goed te bewaken. Dat doen we met workshops, trainingen en coaching. Daarin leer je grip te krijgen en houden op je tijd en je werkplezier.