Loopbaangesprek voor ANIOS

Helemaal gratis als je lid van VvAA bent

 • Telefonisch loopbaangesprek van een half uur
 • Mogelijkheid om je cv te checken
 • Voor alle belangrijke keuzes in je startende carrière

  Direct een afspraak maken


  Een frisse kijk op je loopbaan

  Als ANIOS, basisarts en/of arts-assistent sta je voor belangrijke keuzes. Zoals welke specialisatie kies je? Een keuze die je verdere loopbaan gaat bepalen. VvAA helpt je bij deze belangrijke keuzes. Bijvoorbeeld met workshops, trainingen, coaching en een gratis cv-check als je lid bent van VvAA. Zo heb je direct een streepje voor bij die ene sollicitatie.

  Gratis handboek als je nu lid wordt 

  Alles wat je niet leert in je opleiding lees je in het Handboek van basisarts naar medisch specialist van Martine Timmermans. Verschenen op 2 februari 2018. Als je nu lid wordt van VvAA krijg je het handboek met een waarde van € 14,95 gratis thuisgestuurd. Ben je jonger dan 30 jaar, dan is het VvAA-lidmaatschap ook gratis.

  Het boek is verkrijgbaar via managementboek.nl

   Nu bestellen


   Handboek van basisarts naar medisch specialist; wat je niet leert in je opleiding | VvAA

   Hulp bij solliciteren

   Een sollicitatie is een sleutelmoment. Doe je het goed, dan heb je succes en ga je door. Een goede sollicitatie valt of staat met een goede voorbereiding. Toch gebeurt het vaak dat sollicitanten zich onvoldoende voorbereiden. Dat is echt jammer, want het helpt je juist om direct een voorsprong te hebben. Graag helpen wij jou daarom met handige tips en praktische adviezen.

   Werk en plezier

   Plezier in je werk hebben en houden is belangrijk. Zeker nu de grens tussen werk en privé voor zorgprofessionals lijkt te vervagen. Wij helpen jou om die balans goed te bewaken. Dat doen we met workshops, trainingen en coaching. Daarin leer je grip te krijgen en houden op je tijd en je werkplezier.