Inloggen

VvAA-kantietips

Dit doe je deze zomer

Hé vakantievierder, gooit COVID-19 bij jou ook roet in het eten (of in je cocktail)? Ga je deze zomer liever niet de grens over of is je verre reis gecanceld? Niet getreurd, een vakantie in Nederland kan stiekem best leuk zijn!

Fijn met de trein

Dat je rekening moet houden met 1,5 meter afstand en reizen niet meer zo ‘makkelijk’ is als voorheen, betekent niet dat je niks kan ondernemen in de zomervakantie. Sinds 1 juli mag je weer voor alle doeleinden met de (internationale) trein.

Geen idee waarheen? Of staan er juist te veel pittoreske plaatsjes of fijne steden op je lijstje? Laat het lot beslissen! Pak je rugzak in, neem een dobbelsteen mee naar het station en maak een lijstje met de cijfers 1 tot en met 6. Zet achter elk cijfer een bestemming en dobbelen maar. Het aantal ogen dat je gooit, wordt jouw volgende bestemming! Input nodig voor je dobbellijstje? Deze tips kregen we binnen op de VvAA Student Instagram. 

  • Delft
  • De Veluwe
  • Heuvelland in Zuid-Limburg
  • De Waddeneilanden
  • Keulen
  • Antwerpen


Vakantiegevoel voor een dag

Sportief aangelegd en wil je een dagje erop uit? Denk aan (nacht)kanoën, suppen, wielrennen naar de leukste steden en dorpen (uiteraard mét tussenstops op terrasjes), zeilen op de Loosdrechtse plassen of skaten door Midden-Delfland.

Meer in de relaxmodus? Ga naar het strand! Bezoek de hippe strandtenten in Noordwijk, of struin Instagram af voor fijne hotspots waar je nog nooit bent geweest. Reserveer wel een tafel van tevoren.
Kokosnoot met parapluutje

Tips

Ga je treindobbelen? Check voordat je de trein instapt wel even of er nog plek is voor een overnachting.

Ken je HIHAHUT al? Unieke accommodaties in de natuur, voor echte avonturiers.

Houd de hashtag op Instagram #vvaaledenvoordeel in de gaten voor nachtkanoën en suppen met korting.

Het dondert en het bliksemt… 

Gooit niet alleen COVID-19, maar óók het weer roet in het eten? Haal je spelletjeskast leeg en organiseer een spelletjesmiddag met je huisgenoten of vrienden. Bouw een spa na, of een mancave! Om een spa na te bouwen heb je weinig nodig: tover je badkamer om in een Turks stoombad, haal eucalyptus-geurdruppels en -kaarsen in huis. Time to chill! Een mancave is ook zo te realiseren. Nodig een paar vrienden uit, haal biertjes en snacks in huis en ga een middag gamen. Wees creatief met de dingen die je in huis hebt. 

N.B. Reis alleen als je gezond bent en houd je aan de maatregels. 
 
Share op Whatsapp Share op Facebook Share op Twitter Share op LinkedIn Stuur via email