Inloggen

Aanmaningen

Veelgestelde vragen

Heeft u een aanmaning van ons ontvangen? En heeft u daar een vraag over? Om u snel te helpen, hebben we alle veelgestelde vragen voor u op een rij gezet.

Veelgestelde vragen

1. Waar vind ik een kopie van mijn factuur?

Alle facturen van uw VvAA-schadeverzekering(en) vindt u terug in MijnVvAA. U downloadt uw facturen hier ook als PDF-bestand.

2. Hoe vraag ik een betalingsregeling aan voor mijn factuur?

Neem contact met ons op via debiteuren@vvaa.nl en laat ons weten in hoeveel termijnen u wenst te betalen. Wij bekijken de mogelijkheden en sturen u binnen 5 werkdagen een bevestiging óf een alternatief voorstel. Per aanvraag hanteren wij een maximum aantal termijnen van 6 maanden. Daarnaast vragen wij u minimaal € 25,- per maand te voldoen.

3. Hoe vraag ik uitstel van betaling aan voor mijn factuur?

Neem contact met ons op via debiteuren@vvaa.nl en laat ons weten welke periode van uitstel u wenst. Wij bekijken de mogelijkheden en sturen u binnen 5 werkdagen een bevestiging óf een alternatief voorstel.

4. Hoe wijzig ik mijn rekeningnummer?

Wijzig uw rekeningnummer in MijnVvAA. Wij gebruiken uw nieuwe rekeningnummer bij de eerstvolgende factuur.

5. Waar vind ik de specificatie van mijn factuur?

De specificaties van uw facturen vindt u terug in MijnVvAA. Ontvangt u facturen per post? Dan heeft u de specificatie ook per post bij de factuur ontvangen.

6. Ik heb de factuur al betaald. Wat moet ik doen?

Uw betaling kan onze aanmaning gekruist hebben. Stuur een bewijs van betaling of de betaaldetails (bedrag, datum betaling, tegenrekening en omschrijving) naar debiteuren@vvaa.nl.

7. Hoe geef ik een adreswijziging door?

Wijzig uw correspondentieadres in MijnVvAA. Uw adreswijziging wordt binnen een werkdag verwerkt voor al uw producten en diensten.

8. Hoe zeg ik mijn verzekering op?

Zeg uw verzekering telefonisch, per e-mail of per post op. U heeft geen opzegtermijn. U kunt overigens ook contact met ons opnemen via de chat.

Wilt u liever contact?

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? We staan op werkdagen tussen
8.00 en 17.00 uur voor u klaar.