Inloggen

De klant begrijpt het product

Het is van groot belang dat u als klant de inhoud van ons verzekeringsproduct begrijpt. U wilt weten welke verzekering u hebt aangevraagd of afgesloten en wat de verzekering inhoudt. Daarnaast is het van belang dat u er op kunt vertrouwen dat het product aan uw verwachtingen voldoet.

Verzekeringskaarten

Met een verzekeringskaart ziet u in één oogopslag wat wel en niet verzekerd is wanneer u onze verzekering afsluit. Het laat u op begrijpelijke wijze zien wat in de polisvoorwaarden staat. U kunt onze verzekeringen door de verzekeringskaarten goed vergelijken met de verzekeringen van andere verzekeraars in Nederland. U vindt de verzekeringskaart op deze site bij de verzekeringsproducten.

Taalgebruik

VvAA vindt dat u als klant ons verzekeringsproduct goed kunt begrijpen. Hier hoort dan ook duidelijk taalgebruik bij. VvAA is continu bezig met het verbeteren van al haar klantinformatie. Zo heeft VvAA een ledenredactieraad opgericht waarbij klantinformatie getoetst wordt door klanten.

Wijzer in geldzaken

Onderaan iedere pagina op onze website kunt u een link vinden naar de website Wijzer in geldzaken. Deze site heeft als doel het financiële inzicht van u als consument te vergroten. 

Medische acceptatie

Wilt u meer informatie over ons medisch acceptatietraject, klik dan hier.