Inloggen

NVvP-ledenvoordeel bij VvAA

Bij VvAA krijgt u een aan­trekkelijke NVvP-leden­korting op diverse producten en diensten. Bijvoor­beeld voor uw beroeps­aansprakelijk­heid en beroeps­rechts­bijstand. Mede dankzij de samen­werking met de NVvP stemmen we het aanbod af op wat u nodig hebt in uw ­praktijk.


Uw NVvP-ledenvoordeel NVvP | VvAA

Een sterke combi

Bent u lid van de NVvP én van VvAA? Dan ontvangt u 5% NVvP-leden­korting op de beroeps­aansprakelijk­heids­verzekering en beroeps­rechts­bijstand­verzekering.

Nog geen lid van VvAA?

Om te profiteren van de samenwerking tussen NVvP en VvAA moet u lid zijn van VvAA. Lid worden heeft u zo geregeld.

Al wel een VvAA verzekering (en lid), maar nog geen korting?

Vraag nu uw NVvP-ledenkorting aan als u nog de volledige premie betaalt voor één of beide van deze verzekeringen:
 
  • VvAA beroeps­aansprakelijk­heids­verzekering
  • VvAA beroeps­rechts­bijstand­verzekering
U ontvangt de 5% korting vanaf de datum waarop we uw aanvraag ontvangen.

Vraag uw korting aan

Vragen of advies

Bel ons op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Wij helpen u graag.
 

VvAA maakt zich sterk

Als beroepsoverstijgend collectief geeft VvAA stem en steun aan inmiddels ruim 125.000 (para)medici. VvAA laat uw stem horen op zorgbrede thema’s als de vrije artsenkeuze, bezieling en het (ont)regelen van de zorg. Ook ondersteunen we u met kennis, advies en diensten afgestemd op uw situatie.
 

Speciale starterskorting voor jonge professionals

Ben je maximaal 5 jaar geleden afgestudeerd aan het hbo of wo? Dan krijg je als jonge professional extra korting op de premie van je verzekering. Dit is afhankelijk van de verzekering die je kiest.
 

Beroeps­aan­sprake­lijk­heid

Beroepsrisico's zijn helaas niet uit te sluiten. Het blijft mensen­werk. De dekking van de beroeps­aansprakelijkheids­verzekering van VvAA sluit aan op uw beroeps­omstandig­heden. Wkkgz-risico's zijn auto­matisch afgedekt.

U krijgt 5% NVvP-korting op uw beroeps­aansprakelijkheids­verzekering

Beroeps­rechts­bij­stand

U krijgt rechtshulp bij klachten en geschillen met zorg­verzekeraars, cliënten, collega’s en werknemers. Ook de inzet van een mediator is gedekt. Wkkgz-risico's zijn auto­matisch afgedekt.

U krijgt 5% NVvP-korting op uw beroeps­rechtsbijstand­verzekering én uw particuliere rechts­bijstand, als deze is mee­verzekerd.

Cyber en Data Risks ver­zeke­ring

Een hack kan behoorlijke gevolgen hebben voor uw zorg­onderneming. Maar liefst 98% van alle bedrijven krijgt een keer te maken met een vorm van cyber­criminaliteit. In dat geval krijgt u met de Cyber en Data Risks verzekering direct de hulp die u nodig heeft.

Collectiviteitscode: nvvp05

Gaat u uw premie berekenen, dan kunt u uw 5% NVvP-korting hiervan aftrekken. Vul daarna in het veld Collectiviteitscode nvvp05 in. De premiekorting van de Beroeps­aansprakelijk­heids­verzekering wordt dan direct verwerkt. Vraagt u de Beroepsrechtsbijstandverzekering aan, geef dan aan dat u lid bent van de NVvP en vul uw lidmaatschapsnummer in. De collectiviteitscode hoeft u niet in te vullen.

Overzicht verzeke­ringen

Bij VvAA bent u nét even extra verzekerd. Bij schade kunt u vertrouwen op onze deskundige én snelle schadeservice die hoog wordt gewaardeerd. Niet voor niets staat VvAA al jarenlang in de Top 3 beste verzekeraars.

Deskundig praktijk­advies

Heeft u plannen om een praktijk te starten of over te nemen? En merkt u dat er veel vragen op u af komen? In deze belangrijke fase helpen wij u graag met deskundig praktijkadvies van ervaren adviseurs.

Ledenactiviteit en -voor­deel

Als VvAA-lid profiteert van exclusief ledenvoordeel dat wij voor u hebben geregeld. Van mooie aanbiedingen voor heerlijke wijn, bier of port tot een verblijf op een bijzondere plek ergens in Nederland of daarbuiten.