Samenwerking met NVGzP

De NVGzP en VvAA werken al enige tijd samen. VvAA opereert in het hart van de gezondheidszorg en weet wat er leeft in uw beroepswereld. We staan voor u klaar met specifieke producten en diensten.

Nieuw: arbeidsongeschiktheidsverzekering van De Amersfoortse

De samenwerking wordt steeds hechter. VvAA heeft voor NVGzP-leden met De Amersfoortse speciale afspraken gemaakt over een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor gz-psychologen.

U profiteert van een aantrekkelijke korting op de AOV: korting op de premie en daarnaast een tijdelijke korting van €150,- op arbeidsongeschiktheidsadvies.

Juridische helpdesk van VvAA/NVGzP

Het is alweer even geleden dat we de juridische helpdesk NVGzP/VvAA bij u introduceerden. U kunt als gz-psycholoog altijd een beroep doen op de deskundigheid van deze juristen. Schroom dus niet uw vraag of probleem voor te leggen.

De juristen van de juridische helpdesk:

  • geven u antwoord op juridische vragen;
  • wisselen kennis met u uit rond beroepsrisico’s en;
  • geven u preventieve tips om schadeclaims te voorkomen.

Kortingen op producten en diensten

De prijskwaliteitverhouding van de VvAA producten en diensten is al zeer aantrekkelijk, maar als NVGzP-lid profiteert u extra dankzij de korting die u krijgt op een aantal verzekeringen. Bekijk het overzicht met het kortingsaanbod voor NVGzP-leden. 

Hoe sluit ik een aansprakelijkheidsverzekering beroep?

Wilt u een aansprakelijkheidsverzekering beroep afsluiten, vult u dan uw NVGzP-lidnummer in op het aanvraagformulier om de 10% korting te krijgen. 

Hoe sluit ik een rechtsbijstandverzekering beroep?

Het afsluiten van de rechtsbijstandverzekering beroep kan telefonisch via 030 247 4315. Houd uw NVGzP-lidmaatschapsnummer bij de hand om 10% korting te ontvangen.

Wel een verzekering, maar nog geen korting?

Hebt u de korting nog niet aangevraagd, ook als u deze verzekeringen al bij VvAA hebt geregeld? Belt u dan met VvAA ledenservice op nummer 030 247 4789 om de korting alsnog te ontvangen. Houd uw NVGzP-lidmaatschapsnummer bij de hand.

Beroepsaanprakelijkheid en beroepsrechtsbijstand

Beroepsaansprakelijkheid en rechtsbijstand zijn belangrijke verzekeringen voor iedere zorgprofessional. Ook tijdens uw werkzaamheden als gz-psycholoog kunt u te maken krijgen met een klacht of claim van of geschil met een patiënt, werknemer of collega.

De verzekeringen van VvAA bieden een ruime dekking en gespecialiseerde juridische hulp en zijn afgestemd op de specifieke behoeften van zorgprofessionals. Zo kent de aansprakelijkheidsverzekering beroep een unieke uitloopdekking en vallen e-consults en verkeersongevallen tijdens werktijd onder de dekking.

Bij de rechtsbijstandverzekering is niet alleen rechtshulp bij klachten of getuigenverhoor gedekt op de polis, maar ook de inzet van een mediator. Bij beide verzekeringen zijn waarnemers, stagiairs en vrijwilligers in uw praktijk meeverzekerd.

24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteuning

Naast de uitgebreide dekking kunt u ook rekenen op de uitstekende service en kennis van de VvAA adviseurs. De schade-experts en juristen van VvAA behandelen dagelijks zaken die te maken hebben met medische aansprakelijkheid en geschillen in de wereld van zorgprofessionals.

Juist deze expertise is in veel gevallen bepalend voor de juiste bijstand en een goede afwikkeling van bijvoorbeeld claims. De juridisch adviseurs zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week telefonisch bereikbaar op 030 247 49 99. U kunt hier terecht met vragen over (dreigende) aansprakelijkheid, geschillen, claims, rechtsbijstand en communicatie richting de cliënt.

U kunt ook gebruikmaken van de expertise van de gezamenlijke juridische helpdesk VvAA/NVGzP. Hier kunt u terecht voor kort juridisch advies. De helpdesk is iedere werkdag bereikbaar op nummer 030 247 49 99 (kies optie 2).