Inloggen

Korting voor NVGzP-leden

Maatwerk producten en diensten

Bij gz-psychologen gaat het soms net even anders dan bij andere zorgprofessionals. Onze producten en diensten sluiten aan op uw behoeften en zijn aantrekkelijk geprijsd. 

NVGzP/VvAA juridische helpdesk

Juridische vragen of tips nodig om problemen voor te zijn? Bij deze juridisch adviseurs bent u aan het juiste adres. Let op: als NVGzP-lid kunt u al voor € 24,- per jaar gebruikmaken van de juridische helpdesk. Als VvAA-lid betaalt u helemaal niets.

VvAA rechtsbijstandsverzekering beroep

Krijgt u te maken met claims, geschillen of andere juridische kwesties? U krijgt u rechtshulp bij álle klachten. Let op: als NVGzP-lid ontvangt u 10% korting!

VvAA zorgverzekering

Naast een goede dekking garanderen wij vrije artsenkeuze. En dat is tegenwoordig behoorlijk bijzonder. Let op: als NVGzP-lid ontvangt u 10% korting!

VvAA aansprakelijkheidsverzekering beroep

Beroepsrisico’s zijn helaas nooit uit te sluiten. Het blijft mensenwerk. De dekking sluit aan op úw beroepsomstandigheden. Let op: als NVGzP-lid ontvangt u 10% korting!      

Nieuw: AOV van De Amersfoortse

Arbeidsongeschiktheid. Mocht het ooit zover komen, dan bent u verzekerd van inkomen als u niet kunt werken. Handig om te weten voor alle vrouwelijke gz-psychologen: ook tijdens zwangerschap ontvangt u een uitkering. Let op: als NVGzP-lid ontvangt u 7,5% extra korting!

Noodzaak van goed advies

Een goede verzekering begint met een goed advies. Onze adviseur inventariseert uw persoonlijke en financiële situatie, u geeft aan wat uw wensen zijn voor de toekomst. Dit gesprek is belangrijk voor een passend aanbod aan u. Met een heldere uitleg en antwoord op al uw vragen. Zo werken wij. Persoonlijk en op maat met het AOV-advies.