ANT-ledenvoordeel bij VvAA

Bij VvAA ontvangt u een aan­trekkelijke ANT-leden­korting op diverse producten en diensten. Bijvoor­beeld voor uw beroeps­aansprakelijk­heid en beroeps­rechts­bijstand. Mede dankzij de inten­sieve samen­werking met de ANT stemmen we het aanbod af op wat u nodig hebt in uw tandartsen­praktijk.


Uw ANT-ledenvoordeel Beroepsorganisatie ANT | VvAA

Een sterke combi

Bent u lid van de ANT én VvAA?  Dan krijgt u bijvoorbeeld 10% ANT-ledenkorting op de premie van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en beroepsrechtsbijstandverzekering. Een selectie van producten en diensten vindt u hieronder.

Nog geen lid van VvAA? 

Profiteer ook van de samenwerking tussen ANT en VvAA. Lid worden is zo geregeld via onze Ledenservice.

ANT-leden die nog geen lid zijn van VvAA, bieden wij een gratis kennismakingslidmaatschap aan van één jaar. Twee maanden voordat het kennismakingslidmaatschap afloopt, vragen wij u of u lid wilt blijven. Dit lidmaatschap kost € 39,- per jaar, leden onder 30 jaar zijn gratis.

Vragen of advies?

Bel onze Ledenservice op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur voor advies of antwoord op uw vraag. Een e-mail sturen kan ook.

Speciale starterskorting voor jonge professionals

  • Ben je maximaal 5 jaar geleden afgestudeerd aan het hbo of wo? Dan krijg je als jonge professional extra korting op de premie van je verzekering. Dit is afhankelijk van de verzekering die je kiest. 
Selectie van producten en diensten

Wél een verzekering van VvAA, maar nog geen korting?

  • Vraag nu uw ANT-ledenkorting aan als u nog de volledige premie betaalt voor uw VvAA beroeps­aan­sprakelijk­heids- en/of beroeps­rechts­bijstand­verzekering. U ontvangt de korting vanaf de datum waarop we uw aan­vraag ontvangen.
Beroepsorganisatie ANT | VvAA
Preventie in uw praktijk

Preventie in uw tand­artsen­praktijk is belangrijk om klachten en claims zoveel mogelijk te voor­komen. Dat kan op verschillende manieren. Laat deze film u over het belang van commu­nicatie u inspireren. De hoofd­persoon is een huis­arts, maar had net zo goed u als tand­arts kunnen zijn.

Bekijk de film