Inloggen

Dutch Airport Classic

Fietsen voor Amref, 15 juni 2019

Amref Flying Doctors organiseert samen met de Nederlandse Vereniging van Luchthavens (NVL) en Sportvibes de Dutch Airport Classic: een niet te missen evenement voor alle sportieve en recreatieve toerfietsers met een passie voor de wielersport die zich willen inzetten voor een betere gezondheid in Afrika.

Deze unieke tocht is exclusief voor medewerkers van de Nederlandse luchthavens en de bedrijfspartners van Amref Flying Doctors, inclusief leden van VvAA.

Unieke tocht

Op 15 juni 2019 klinkt het startschot voor de eerste Dutch Airport Classic. Met start en finish op Schiphol en een tussenstop op Hilversum Airport. De route gaat onder andere door het groene hart en langs de Loosdrechtse Plassen met unieke Hollandse vergezichten.

Team- of individuele prestatie

110 km is een pittige afstand die sportieve fietsers goed kunnen afleggen. Zeker als je met een groep collega’s of vrienden samen fietst. Niet alleen fiets je een mooie tocht met collega’s uit de luchtvaart en andere betrokkenen bij Amref Flying Doctors, iedere deelnemer werft ook minimaal € 300,- sponsorgeld om een bijdrage te leveren aan een gezonder Afrika.


Dutch Airport

Meer informatie en aanmelden


Voor VvAA-leden verhogen we de inzet met 25%.