Leden aan het woord

 Halve eeuw reizen met VvAA QualityTime

"Een masseur en een mecanicien zorgen goed voor de fietsers en hun fietsen. En de reisleiding zorgt dat de reis gesmeerd loopt. Ze ravitailleren en schreeuwen je langs de kant van de weg de berg op. Je haalt ze er al van ver uit met hun knaloranje pruiken." Leonard Nater, Maratona dles Dolomites

Lees verder
Reizen

Reizen van QualityTime

ontdekken | ontmoeten | beleven

Werk en leven in balans. Juist als zorgen voor anderen uw beroep is, is dat belangrijk.
VvAA QualityTime organiseert voor u nascholingsreizen, congresreizen en bijzondere vakantiereizen.


Bekijk hier onze jubileumbrochure
Bekijk ons volledige aanbod
Op safari in Zuid-Afrika, een treinreis door het oude Perzië, een muziekreis naar Berlijn, of een nascholingsreis op Cuba of naar een congres in de Verenigde Staten. QualityTime biedt u deze kans.
Congres- en nascholingsreizen
VvAA QualityTime zit in het hart van de gezondheidszorg en stelt op maat nascholings- en studiereizen voor medici naar het buitenland samen. Daarnaast organiseert QualityTime congresreizen naar toonaangevende congressen in het buitenland.
Doorlopende reisverzekering
Gestolen bagage of hoge medische kosten in het buitenland kunnen uw vakantieplezier verstoren. Vertrouw dan op de VvAA doorlopende reisverzekering.
Meer over QualityTime

Het team van VvAA QualityTime ontwikkelt speciaal voor u uniek aanbod op het gebied van medische congressen, studie- en nascholingsreizen en bijzondere vakantiereizen.


Uitgelichte reizen

Het ritme van Cuba

Een exotische mix van koloniale steden, zwoele muziek, sigaren, oldtimers en witte stranden. Ontdek dit fascinerende land in melancholisch Havana en in de verstilde typisch Cubaanse dorpen in het onbedorven binnenland.

Paradoresreis langs Werelderfgoedsteden

Proef de geschiedenis, de artistieke rijkdom en de volkstradities van Spanje tijdens deze 8-daagse rondreis. U maakt kennis met de historische Werelderfgoedsteden Cuenca, Alcala de Henares, Segovia, Avila en Salamanca.

Italië nascholingsreis voor huisartsen

In samenwerking met Education4Care organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis voor huisartsen naar Italië van 14 t/m 18 september 2015.

Zuid-Afrika nascholing voor tandartsen

In samenwerking met Dental Education organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis voor tandartsen naar Zuid-Afrika van 21 t/m 27 november 2015.