Leden aan het woord

Gepensioneerd gynaecoloog Ruud Snethlage en zijn vrouw hebben al zo'n kleine twintig cruises gemaakt. Volgend jaar willen ze weer. Naar IJsland of de Amazone op, daar twijfelen ze nog over...

Lees verder
Reizen

Reizen van QualityTime

ontdekken | ontmoeten | beleven

Werk en leven in balans. Juist als zorgen voor anderen uw beroep is, is dat belangrijk.
VvAA QualityTime organiseert voor u medische congressen, nascholingsreizen en bijzondere vakantiereizen.


Bekijk ons volledige aanbod
Bijzondere reizen

Op safari in Zuid-Afrika, een treinreis door het oude Perzië, een muziekreis naar Berlijn. Cruisen naar het Verre Oosten, terug naar de basis op IJsland, een fotografiereis naar Spitsbergen. VvAA QualityTime ontwikkelt graag bijzondere vakantiereizen voor u.

Zakelijke reizen
VvAA QualityTime zit in het hart van de gezondheidszorg en stelt op maat nascholings- en studiereizen voor medici naar het buitenland samen. Daarnaast organiseert QualityTime congresreizen naar toonaangevende congressen in het buitenland.
Leden aan het woord

Bekijk de filmpjes en lees over de ervaringen van leden die zakelijk en privé met VvAA QualityTime op reis zijn geweest. Wilt u ook uw ervaringen delen? QualityTime hoort graag van u.

Meer QualityTime

Het team van VvAA QualityTime ontwikkelt speciaal voor u een uniek aanbod op het gebied van medische congressen, studie- en nascholingsreizen en bijzondere vakantiereizen.

 

Uitgelichte reizen

Pousada specials voor het voor- en najaar

Reist u buiten het hoogseizoen? Bekijk dan onze drie zeer speciaal geprijsde 8-daagse pousadatours door het prachtige Portugese binnenland.

Festivalreis Bhutan

Dit is één van de allerlaatste plekken op aarde waar natuurschoon en cultuurschatten nog ongestoord te bewonderen zijn zonder massatoerisme. Een exclusieve ervaring.

Thailand eilandhoppen

Spierwitte stranden, onwerkelijk turkooizen zee en een relaxte sfeer. Exclusief voor VvAA leden stelde VvAA QualityTime een 15-daagse reis Thailand samen.

Suriname nascholing voor tandartsen

In samenwerking met Intercongress organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis voor tandartsen naar Suriname van 17 t/m 27 maart 2016.