Down to Earth

Dit programma brengt je terug bij je eigen kern en je verbinding met de bron: Moeder Aarde. 
Ik heb interesse

Down to Earth - Personal Leadership Journey

Dit programma brengt je bij de basis van je authentieke en natuurlijke leiderschap. Inspirerend leiderschap komt niet voort uit aangeleerde vaardigheden, maar juist uit het ontdoen van conditioneringen en het leren werken vanuit je eigen essentie. Tijdens deze 5-daagse intensieve journey in de bossen van Upper Michigan leer je je eigen oerkracht weer herontdekken, je intuitieve gaven en waarnemingsvermogen te vergroten, je te ontdoen van overtollige bagage en last but not least: te spreken vanuit je hart.  Dit programma brengt je terug bij je eigen kern en je verbinding met de bron: Moeder Aarde.  Dit transformatieve programma is gebaseerd op de oeroude leiderschaps-principes van de Native Americans en wordt verzorgd door een clan van de Ojibwa indianen. Het programma werd door hen ontwikkeld in samenwerking met leiderschapsconsultant Rolf Winters, die met zijn gezin 5 jaar woonde bij deze indianen. Sinds 2005 heeft dit programma een blijvende impact gehad op het leven en werk van leiders uit de  internationale business community.

Resultaten

 • je ervaart de kracht van het verbinden van hoofd, hart en spirit;
 • je ontwikkelt je waarnemingsvermogen in meerdere dimensies;
 • je leert weer volledig te vertrouwen op je aangeboren intuïtieve;
 • je leert werken met intentionaliteit en hoe je ruimte maakt voor  manifestatie van wat echt belangrijk is;
 • je ervaart de enorme potentie van leiderschap vanuit je eigen bron, je eigen spirit;
 • je ervaart de kracht en weldaad van je verbinding met de natuur;
 • je maakt stappen op de weg van knowledge based naar wisdom based leadership

 • Praktisch

  Het gehele traject bestaat uit de volgende stappen:

  Persoonlijke intake
  Na inschrijving volgt een persoonlijke intake waarin je aan kunt geven wat je persoonlijke motivatie voor deelname is en wat je belangrijkste leerdoelen zijn

  5-daags intensief programma
  Dit vindt plaats in Hiawatha Forest in Upper Michigan, een van de minst bevolkte gebieden in Amerika. Kamperend aan een bosmeer, worden deelnemers ondergedompeld in de natuur en de wijsheden van de Native Americans. Tochten te voet en per kano worden afgewisseld met intentionele introspectie in talking circles en ceremonies (o.a. een zweethut-ceremonie). De laatste twee dagen brengt de groep door in het Nokay Centre aan de oever van Lake Michigan, waar de persoonlijke paden en quests steeds meer tastbaar worden.

  Terugkombijeenkomst  
  Circa 8 weken na terugkeer in Nederland is er een bijeenkomst om gestructureerd terug te blikken op wat deze ervaring jou heeft gebracht en hoe je het geleerde in je dagelijkse praktijk kunt verankeren.

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Ik heb interesse

Prijsindicatie

Investering per deelnemer bedraagt € 5.500,- excl. BTW en exclusief vliegticket naar Marquette MI. 
Inbegrepen zijn het totale inhoudelijke traject en begeleiding zowel in Nederland als in Michigan, overnachtingen, lokaal vervoer en alle maaltijden tijdens de reis. 

Voorlichtingsbijeenkomst en programmadata

Er staan nog geen data vast voor de reizen. 
Stuur ons een mailtje als je geïnteresseerd bent. Wij nemen dan contact met je op om verder toelichting te geven op de drie verschillende leiderschapsreizen.

Ook kun je je opgeven voor een van de informatiebijeenkomsten (op 3 oktober 2017 vanaf 18:30 uur) waarbij je mensen spreekt die uit eigen ervaring kunnen vertellen wat de persoonlijke leiderschapsreis ze heeft opgeleverd.

Al naar gelang de interesse voor een bepaalde reis, vormen we groepjes en bepalen we de data waarop jouw livechanging journey zal plaatsvinden.

Je kan je hiervoor aanmelden via qualitytime@vvaa.nl
 

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Ik heb interesse
"The journey facilitated my never ending quest for connecting soul and spirit to the mind. The Natives helped to facilitate this with total humility and respect, in combination with the sincerest attention and awareness to nature. Has given me a lot of food for thought and stimulation to further explore this quest." 
Arno van Poppel, Managing Director

"It was a truly transformational 'personal' journey, it helped me to re-align with my authentic self - letting go of the mundane and embracing and developing the things that really matter.  I see a lasting impact both in my professional and personal life."  
Sahil Gill, Managing Director
 

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Ik heb interesse