New York

Inspiratie en bezieling zijn de sleutelwoorden in dit zinderende programma in de straten van New York City. 
Ik heb interesse

Doctors on Sneakers

Inspiratie en bezieling zijn de sleutelwoorden in dit zinderende programma in de straten van New York City. Tijdens dit 5-daagse programma werk je aan je eigen ontwikkeling en ontmoet je lokale zorgvernieuwers in New York. Met behulp van professionele coaches van VvAA en Better Future reflecteer je op je eigen leer- en levensvragen in een buitengewoon inspirerende omgeving. Je wordt ondergedompeld in het leven van een ‘New Yorker, verblijft in een lokaal appartement, leeft het bruisende ‘local life’ en komt op plaatsen waar je normaal gesproken nooit zou komen.

Resultaten

  • Afstand nemen van de waan van de dag: met een frisse blik kijken naar jezelf en waar je staat
  • Persoonlijke inspiratie, zingeving en vernieuwing
  • Leren van lokale zorgprofessionals en –ondernemers
  • Boost voor je eigen ontwikkeling en bezieling
  • Netwerk van collega zorgprofessionals uit Nederland en de Verenigde Staten 

Praktisch

Het gehele traject bestaat uit de volgende stappen:

Persoonlijke intake
Na inschrijving volgt een persoonlijke intake waarin je aan kunt geven wat je persoonlijke motivatie voor deelname is en wat je belangrijkste leerdoelen zijn. 

Kennismaking
Kennismaking tijdens een diner in Nederland waarbij je de mede-deelnemers leert kennen en alle informatie over het programma in New York ontvangt.

5-daags intensief programma in New York
Je verblijft in een appartement in New York en wordt ondergedompeld in het lokale leven. Tijdens de vijf dagen werk je met lokale zorgvernieuwers aan de uitdagingen waar zij voor staan. Daarnaast zijn er inspiratiebezoeken, groepsreflecties en persoonlijke coaching sessies.

Terugkombijeenkomst
Circa 6 weken na terugkeer in Nederland is er een bijeenkomst om gestructureerd terug te blikken op wat deze ervaring jou heeft gebracht en hoe je het geleerde in je dagelijkse praktijk kunt verankeren.

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Ik heb interesse

Prijsindicatie

Investering per deelnemer bedraagt € 6.000,- excl. BTW en exclusief vliegticket naar New York. 

Inbegrepen zijn het volledige inhoudelijke traject, begeleiding, overnachtingen in New York, lokaal vervoer en alle maaltijden.

Voorlichtingsbijeenkomst en programmadata


Er staan nog geen data vast voor de reizen. 
Stuur ons een mailtje als je geïnteresseerd bent. Wij nemen dan contact met je op om verder toelichting te geven op de drie verschillende leiderschapsreizen.

Ook kun je je opgeven voor een van de informatiebijeenkomsten (op 3 oktober 2017 vanaf 18:30 uur) waarbij je mensen spreekt die uit eigen ervaring kunnen vertellen wat de persoonlijke leiderschapsreis ze heeft opgeleverd.

Al naar gelang de interesse voor een bepaalde reis, vormen we groepjes en bepalen we de data waarop jouw livechanging journey zal plaatsvinden.

Je kan je hiervoor aanmelden via qualitytime@vvaa.nl
 

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Ik heb interesse
“Ik kwam thuis boordevol energie. Met inzicht in de culturele verschillen tussen Amerika en Nederland en de enorme kracht die we met elkaar bezitten. Ik heb geleerd wie ik ben, wat mij inspireert en hoe ik waarde kan toevoegen aan anderen zowel in mijn gezin als naar mijn collega’s.”
Monique op ten Berg, Medical Director

“Nooit gedacht dat ik ooit zo’n intense en open verbinding zou kunnen leggen met anderen. Ben teruggekomen met een andere mind-set, getransformeerd. Ik heb geleerd hoe essentieel het is om een klankbord te hebben. Het was werkelijk prachtig om mee te maken hoe je met elkaar ervaringen en gevoelens kunt delen in een veilige setting.”
Marlies de Ruyter de Wildt, Ondernemer
 

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Ik heb interesse