Tanzania nascholing Dental Education

Na twee succesvolle nascholingen in Zuid-Afrika, organiseren VvAA QualityTime en Dental Education ook in 2017 een nascholingsreis voor tandartsen, mondhygiënisten en assistenten.
Boek reis

Tanzania nascholing Dental Education

 Tandheelkunde Up to Date 2017


Na twee succesvolle nascholingen in Zuid-Afrika, organiseren VvAA QualityTime en Dental Education ook in het najaar van 2017 een cursus voor tandartsen, mondhygiënisten en assistenten. 

De enthousiaste spreker, Nils van Calcar verzorgt de cursus met als onderwerp ‘Lekker Direct’. In deze cursus over esthetische tandheelkunde passeren onder andere de volgende onderwerpen: esthetische richtlijnen, DSD kleur, facings van composiet, gebitsslijtage.

Deze keer vindt de cursus plaats in Tanzania waar u in uw vrije tijd op safari kunt gaan. De reis vindt plaats van 18 tot en met 24 november 2017. Ook dit keer hebben we weer een paar mooie verlengingsarrangementen samengesteld naar o.a. Serengeti en Zanzibar.
Heeft u andere wensen? Laat het ons weten. Wij verzorgen uw verlenging ook graag op maat voor u.

Logo Dental Education VvAA QualityTimeInhoudelijke programma
Neemt u voor vragen over het inhoudelijke programma van de cursus contact op met Frank Bergshoeff op 06  - 22 49 44 20. Voor reserveringen, reistechnische vragen en verlengingsmogelijkheden neemt u contact op met VvAA QualityTime, telefoonnummer: 030 – 24 74 816 of per email: qualitytime@vvaa.nl


Zuid-Afrika nascholingsreis Dental Education VvAA QualityTimeZuid-Afrika nascholingsreis Dental Education VvAA QualityTimeVoor deze reis is het Q-keurmerk aangevraagd.


Wij stellen graag de spreker aan u voor:

De enthousiaste spreker, Nils van Calcar verzorgt deze cursus met als onderwerp ‘Lekker Direct’. 

Nils van Calcar is in 2000 afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde (ACTA) in Amsterdam. Hij werkt als cosmetisch en prosthodontisch tandarts in een verwijspraktijk samen met implantologen, een endodontologe en een orthodontiste.


Verder werkt Nils bij de afdeling Orale Functieleer en Restauratieve Tandheelkunde van ACTA. Hier geeft hij college en is hij klinisch instructeur bij KREST (Restauratieve Masterfase). Bij ACTA is hij tevens aan zijn PhD. traject begonnen.

De afgelopen 12 jaar is Nils een veel gevraagd spreker over esthetische tandheelkunde met als onderwerpen: het esthetische behandelplan en de richtlijnen, behandelen van slijtage patiënten, porceleinen veneers, esthetic layering met composieten en intraoral scannen. Dit in heel Europa, Rusland en het Midden-Oosten. In deze lezingen ligt het zwaartepunt op de klinische protocollen. 

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis

Vluchtgegevens

Vluchtschema per KLMZuid-Afrika nascholingsreis Dental Education VvAA QualityTime

 

KL 569 zat.18 nov.       Amsterdam       Kilimanjaro       10.15 – 20.40 uur         

KL 567 vr. 24 nov.        Kilimanjaro       Amsterdam       21.45 -  07.15 uur       

Vlucht KLM 567 komt aan op zaterdag 25 november in Nederland
KL = KLM 

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis

Dagindeling


De puurheid, het wild in hun natuurlijke omgeving, de enorme kuddes antilopen en zebra´s, de Masaibevolking en de Ngorongoro Krater zijn slechts enkele voorbeelden van wat Tanzania bijzonder maakt. U reist met een gids en safari Jeep en verblijft in mooie accommodaties. Een reis om nooit te vergeten…

Dag 1

Zaterdag 18 november

Amsterdam - Kilimanjaro – Arusha

Dag 2

Zondag 19 november

Arusha – Tarangire

Dag 3

Maandag 20 november

Tarangire

Dag 4

Dinsdag 21 november

Tarangire

Dag 5

Woensdag 22 november

Tarangire – Ngorongoro Crater

Dag 6

Donderdag 23 november

Ngorongoro Crater

Dag 7

Vrijdag 24 november

Ngorongoro Crater – Arusha - Amsterdam

Dag 8

Zaterdag 25 november

Aankomst AmsterdamDag tot dagDag 1: zaterdag 18 november 2017

Om 10.15 uur vertrek vanaf Amsterdam per KL 591 naar Kilimanjaro airport. 
Aankomst om 22.05 uur en aansluitend transfer naar hotel Mount Meru in Arusha voor de 1e overnachting (transfer ca. 1 uur)

Dag 2: zondag 19 november 2017
Na het ontbijt vertrekt u richting Tarangire National Park. De groep wordt verdeeld over 4 x 4 safari Jeeps. De jeep is van alle gemakken voorzien zoals een ijskastje met water/frisdrank en oplaadpunten voor de camera’s en telefoons. Het is ongeveer 2,5 uur rijden naar de ingang van het park, iets ten zuiden van Arusha.
We stoppen in het park bij de Tarangire Safari Lodge voor de lunch. Tarangire is beroemd om de vele olifanten en de fantastische eeuwenoude Baobab bomen. De Tarangire rivier is de voornaamste waterbron van het park. U kunt hier zebra’s giraffen, antilopen, wildebeesten maar ook leeuwen, luipaarden en cheetah’s en vele bijzondere vogels tegenkomen. Een bezoek aan Silale swamp in het zuiden van het park is ook zeker de moeite waard. Het is heel bijzonder om aan het eind van de dag de vele olifanten uit het moeras te zien komen. 
U verblijft de komende drie nachten in Maramboi Tented Camp. Overnachtingen zijn op basis van volpension (inclusief drankjes tijdens de maaltijden). 

Dag 3: maandag 20 november 2017 (halve dag cursus)
Na het ontbijt start de 1e cursusochtend. De partners kunnen deze ochtend op game-drive gaan. De cursisten gaan na de cursus ook op game-drive en ontmoeten de partners op een gezamenlijke plek voor de picknicklunch. De rest van de middag maakt u game-drives door Tarangire National Park. 

Dag 4: dinsdag 21 november 2017 (halve dag cursus)
Na het ontbijt volgt de 2e cursusochtend. De partners kunnen zich inschrijven voor een activiteit 
(excursieprogramma volgt later). De middag is ter vrije besteding.  U kunt optioneel op game-drive gaan (exclusief entree) of heerlijk relaxen bij het zwembad..


Dag 5:
woensdag 22 november 2017 (halve dag cursus)
       
3e Cursusochtend. Na de lunch vertrekt u naar de Ngorongoro Crater. Dit wordt ook wel het achtste wereldwonder genoemd, een plek die u gewoonweg gezien moet hebben! De omtrek van de krater is ongeveer 260 vierkante kilometer en in deze relatief kleine omgeving woont de meerderheid van alle Oost Afrikaanse zoogdieren. Er leven ongeveer 30.000 dieren, waarvan de helft zebra’s en wildebeesten. U kunt hier verder de bedreigde zwarte neushoorn zien en grote kuddes buffels, leeuwen, drie soorten hyena’s en als u gelukt heeft ziet u ook luipaarden. Aan het einde van de middag  komen we samen op de rand van de krater voor een drankje tijdens zonsondergang. Een prachtige ervaring! U overnacht de komende twee nachten in Ngorongoro Serena Safari Lodge op basis van volpension (exclusief drankjes). 


Dag 6: donderdag 23 november 2017 (halve dag cursus)
4e en laatste cursusochtend + eindtoets. Partners kunnen zich desgewenst inschrijven voor een activiteit (excursieprogramma volgt later). Na de cursus dalen we af naar de krater en staat er beneden een heerlijke lunch voor u klaar. Aansluitend maakt u de rest van de middag game-drives in de krater.


Dag 7:
vrijdag 24 november 2017
Nog een laatste keer dalen we af naar de krater voor een game-drive. Na de lunch in de lodge gaan we op weg naar Kilimanjaro airport voor de terugreis (de deelnemers die verlengen op Zanzibar of in Serengeti reizen apart door vanaf Serena Ngorongoro). Voordat u wordt afgezet op de luchthaven maken wij u een stop in Arusha zodat u de gelegenheid heeft om nog iets te eten (diner is exclusief).  Aan het begin van de avond wordt u afgezet op de luchthaven. Vertrek van de KLM vlucht is om 21.45 uur.


Dag 8: zaterdag 25 november 2017
Aankomst in Nederland om 07.15 uur.

Dit programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis
Tanzania safari VvAA QualityTime
Bucketlist Safari VvAA QualityTime

Mount Meru – Arusha (4*): 18-19 november


Ligging:

Op ca. 1 uur rijden van de luchthaven van Arusha. Gelegen aan de voet van Mount Meru in het centrum van Arusha.

Faciliteiten:
Restaurants, bar,  zwembad, gratis Wifi

Kamers:
De ruime kamers zijn alle moderne faciliteiten voorzien.

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis
Bucketlist Safari VvAA QualityTime

Maramboi tented Camp - Tarangire National Park: 19-22 november


Ligging

Maramboi Tented Camp is een comfortabel tentenkamp tussen Tarangire- en Lake Manyara Nationaal Park in. Het kamp ligt in een open grasvlakte met palmbomen en prachtige vergezichten naar Lake Manyara Nationaal Park en de Rift Valley (Grote Slenk). Je kunt er de zebra’s, wildebeesten en flamingo’s zien.
Vanuit dit kamp kunt u op safari naar Tarangire- en Lake Manyara National Park. Daarnaast kunt u vanaf de lodge, onder begeleiding van een gids, wandelen naar het Manyara Meer.

Faciliteiten
Het hoofdgebouw bestaat uit een restaurant en lounge met een grote houten veranda. U kunt hier na een lange safaridag heerlijk genieten van een drankje. Dat kan natuurlijk ook bij het zwembad. ‘s Avonds is het gezellig bij het kampvuur. Er is internet in het hoofdgebouw.

Uw verblijf:  
De tenten zijn comfortabel ingericht met een houten vloer, bed met klamboe, douche en  toilet, elektriciteit, plafondventilator. Vanaf uw veranda heeft u een prachtig uitzicht.         

Ngorongoro Serena Safari Lodge: 22- 24 november

 
Ligging: 
De Ngorongoro Serena Safari Lodge heeft een unieke ligging op de rand van de Ngorongoro krater, op 2300 meter hoogte. U heeft vanaf deze locatie een fantastisch en uniek uitzicht over dit ongerepte natuurreservaat. De lodge is in ‘camouflage stijl’ gebouwd  met veel gebruik met stenen en hout.

Faciliteiten: 
Restaurant, bar, terras, Wifi, souvenirwinkel

Kamers: 
Traditionele kamers ingericht met veel hout en Masai tekeningen, badkamer met douche, toilet, airconditioning, balkon met een panoramisch uitzicht over de krater.

Zanzibar 

Het exotische eiland Zanzibar roept beelden op van witte zandstranden met wuivende palmbomen en een azuurblauwe zee en is perfect om heerlijk te ontspannen. Aan de oost- en noordkust van het eiland vindt u uitgestrekte zandstranden waar u prachtig kunt snorkelen en duiken. De hoofdstad, Stone Town, staat bekend om haar smalle, kronkelige straatjes met typische huisjes, winkels, bazaars en moskeeën.

Reisschema

Vrijdag 24/11- vlucht naar Zanzibar, Stonetown
Vanuit Serena Ngorongoro Lodge reist u naar de airport voor de vlucht naar Zanzibar.
U wordt op de luchthaven opgewacht voor de transfer naar Stone Town.
Dit deel van Zanzibar Town is het culturele hart van het eiland. Het is een plek met kronkelende steegjes, drukke bazaars, moskeeën en de grootste Arabische huizen. Met name de houten deuren met fijn houtsnijwerk en de kleine fonteintjes zijn kenmerkend. U kunt uren dwalen door het labyrint van kleine straatjes en steegjes. Om elke hoek is er weer iets bijzonders te zien en de vele kleine winkeltjes nodigen u uit om leuke souvenirs te kopen. Sinds 2000 staat Stone Town op de Werelderfgoed lijst van Unesco.

Zaterdag 25/11 - Stonetown strand
In de ochtend kunt u Stone Town verkennen en begin van de middag reist u per transfer naar de kust voor twee overnachtingen in de accommodatie van uw keuze. Na de nascholing en safari in Tanzania, kunt u hier heerlijk tot rust komen en nagenieten op de prachtige stranden. Relax op het strand, boek een ontspannende massage of verken de onderwereld. 

Zondag 26/11 
De dag is ter vrije besteding. 

Maandag 27/11 - vertrek naar luchthaven Zanzibar
Eind van de dag reist u per transfer terug naar de luchthaven van Zanzibar voor de vlucht naar Dar es Salam. Aansluitend vliegt u van Dar es Salam naar Amsterdam.

Dinsdag 28/11 - aankomst Nederland
Aankomst van vlucht KL 569 om 07.15 uur in Amsterdam.

Reissom

 • Optie A Emerson on Hurumzi &  Upendo € 560,- per persoon
 • Optie B Emerson on Hurumzi & Echo Beach € 590,- per persoon
 • Optie C Emerson on Hurumzi & White Sands € 965,- per persoon

Inclusief

 • één overnachting  Emerson on Hurumzi - Stonetown inclusief ontbijt
 • twee overnachtingen Upendo, verblijf in 1-bedroom villa met plungepool inclusief ontbijt 
  of
 • twee overnachtingen in Echo Beach,  verblijf  in een beachvilla op basis van halfpension
  of
 • twee overnachtingen in White Sands Luxury Villa’s & Spa, verblijf in een 1-bedroom beachfront villa inclusief ontbijt
 • omschreven transfers

Exclusief

 • vliegreis Arusha/Kilimanjaro - Zanzibar en Zanzibar – Dar es Salam. Indicatie € 265,- per persoon (afhankelijk van beschikbaarheid van luchtvaartmaatschappij) 
 • toeslag luchthavenbelastingen Dar es Salam ca. € 25,- per persoon
 • overige maaltijden
 • excursies/activiteiten
 • toeslag eenpersoonskamer

Emerson on Hurumzi - Stonetown
Emerson on Hurumzi is een van de oudste hotels van Stone Town midden in het oude stadje met prachtige oude unieke kamers met hoge plafonds en de beroemde Zanzibar bedden. Elke kamer is anders en de suites zijn helemaal fantastisch. Het heeft een klein restaurantje boven op het dak met heerlijk eten en een geweldig uitzicht over de haven en de rest van Stone Town. 

Upendo - Zanzibar 
Een heerlijke moderne lodge met traditionele Zanzibar invloeden. De vijf villa’s zijn zeer smaakvol ingericht en hebben allemaal op het dak een privé plunge pool. De lodge ligt direct aan het stand met uitzicht op het beroemde The Rock restaurant. Het heeft verder een heerlijk klein restaurant met een bar.

Echo Beach - Zanzibar
Echo Beach Lodge is een klein, intiem owner run hotel met geweldig eten, een mooi zwembad en heerlijke ruime kamers op het strand met uitzicht op zee. De 9 kamers hebben allemaal grote badkamers en zijn zeer kleurrijk en sfeervol ingericht. De lodge heeft verschillende soorten kamers zoals een familie villa. 

White Sands Luxury Villa's & Spa - Zanzibar
Deze prachtige luxe lodge direct op het strand van Paje aan de oost kust van Tanzania. Het is een oase van rust en belooft een barefoot luxe beleving. De 11 zeer ruime villa’s hebben allemaal een eigen zwembadje in een prachtige natuurlijk omgeving. De lodge heeft verder een zeer hoge standaard van service met een spa, sauna, heerlijk restaurant, een champagne bar, een strand bar en een lounge. Het heeft ook een kitesurfing en watersport centrum dat van alle gemakken is voorzien.

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis

Serengeti 

Het Serengeti National Park ligt in Noord-Tanzania en is zonder enige twijfel het beroemdste wildpark ter wereld. Het park heeft een totale oppervlakte van 24.000 vierkante kilometer en is het één na grootste nationale park van Tanzania. Het Serengeti park kreeg in 1929 de naam Game Reserve om de leeuwen te beschermen en is sinds 1981 benoemd tot World Heritage Site door UNESCO.
Het Serengeti National Park is een fantastisch safari gebied met veel verschillende soorten dieren en landschappen. Er leven meer dan 1,6 miljoen planteneters en duizenden roofdieren. Vanwege de uitgestrektheid van dit gebied en de vele rivieren biedt Serengeti de beste kans om de dieren in hun natuurlijke habitat te bekijken.
 

Reisschema


Vrijdag 24/11 - doorreis naar Serengeti
Vanuit Serena Ngorongoro Lodge reist u naar uw verblijf voor de komende 3 nachten in de Serengeti. 

Zaterdag 25/11 en zondag 26/11 - Serengeti
Verblijf in uw tentenkamp in de Serengeti. U maakt iedere dag game-drives. 

Maandag 27/11 - vertrek naar luchthaven Kilimanjaro
U reist vandaag terug richting de luchthaven van Kilimanjaro voor uw terugvlucht naar Amsterdam. Vlakbij de airport, in de KIA lodge, kunt u nog even douchen voordat u het vliegtuig in gaat.

Dinsdag 28/11 - aankomst Nederland
Aankomst van vlucht KL 569 om 07.15 uur in Amsterdam.


Reissom

 • Optie A Kati Kati camp € 1.690,- per persoon*
 • Optie B Kiota Camp € 2.030,- per persoon*

*Deze prijs is gebaseerd op 2 personen. Mochten meer deelnemers deze verlenging reserveren dan is het mogelijk dat u samen een jeep huurt zodat de reissom lager uitvalt. Wij kunnen dit op maat voor u berekenen. Er kunnen maximaal 6 personen worden ingedeeld per jeep.

Inclusief

 • drie overnachtingen in Kati Kati camp of Kiota camp op basis van volpension in een tweepersoonstent
 • vervoer per 4x4 safari Jeep inclusief chauffeur 
 • diverse game drives
 • entrees nationale park Serengeti

Exclusief

 • fooien
 • toeslag eenpersoonskamer

Kati Kati Camp

Een mobiel tented kamp strategisch gelegen in het centrale gedeelte van de Serengeti. Het kamp heeft 10 tenten met ensuite badkamers voor de gasten en een grote lounge- en dinertent. Elke avond brandt het kampvuur en de vriendelijke staf zorgt dat het u aan niets ontbreekt. 

Kiota Camp
Een prachtig kleinschalig tented kamp vlakbij Benagi hill in het centrale gedeelte van de Serengeti. Het kamp, met 10 zeer smaakvol ingerichte tenten met king size bedden en een prachtige badkamer, heeft een geweldig uitzicht over de eindeloze vlaktes van de Serengeti. De zeer vriendelijke staf bereidt heerlijke maaltijden en het zal u aan niets ontbreken. 

Prijs per persoon

 • Verblijf in tweepersoonskamer vanaf € 2.995,- per persoon
 • Verblijf in eenpersoonskamer vanaf € 3.310,- per persoon

Inbegrepen

 • vliegreis Amsterdam – Kilimanjaro v.v. per KLM 
 • vervoer gedurende uw verblijf  per jeep (max 7 personen per jeep) 
 • 6 overnachtingen in genoemde accommodaties 
 • alle maaltijden (vanaf ontbijt op dag 2 t/m lunch op dag 7) 
 • entree wildparken voor game-drives (Tarangire op zondag en maandag, Ngorongoro op donderdag en vrijdag). 
 • drankjes bij lunches en diners tijdens verblijf in Maramboi Tented Camp
 • water in jeeps 
 • reisleiding VvAA QualityTime 
 • boekingskosten 

Niet inbegrepen

 • vluchttoeslag KLM (afhankelijk van gekozen terugreisdatum en op basis van beschikbaarheid)
 • cursuskosten Dental Education
 • tandarts € 1.195,-

  mondhygiënist/assistent € 695,-

  • overige drankjes
  • entree Tarangire op dinsdag (facultatief) ca. USD 53,- per persoon 
  • fooien 
  • optionele excursies 
  • standaard Economy Class stoelen zijn op steeds meer vluchten niet langer gratis beschikbaar bij KLM in de periode voordat de check-in open gaat, behalve voor loyale klanten (Flying Blue Platinum, Gold en Silver deelnemers). Deze stoelen worden voortaan aangeboden als een betaalde service in de periode voor check-in. De kosten bedragen € 20,-  per geselecteerde stoel per enkele reis. U kunt zelf de gewenste stoel reserveren en betalen op de website van KLM. Wij kunnen dit ook voor u regelen maar dan betaalt u € 8,- administratiekosten per stoel per enkele reis. U kunt ook wachten tot de check-in opengaat, vanaf 30 uur voor vertrek dan zijn alle standaard Economy class stoelen gratis te selecteren. Wij kunnen in dat geval niet garanderen dat de gewenste stoel/stoelen naast elkaar beschikbaar zijn. 
  • individuele toeslag voor Economy Comfort of Businessclass
  • VvAA QualityTime behoudt het recht om de reissom tot uiterlijk 1 augustus aan te passen in verband met de fluctuatie van de US dollar. De prijzen zijn gebaseerd op de koers van december 2016 dus onderhevig aan wijzigingen.
  • reis/annuleringsverzekering 
  • bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking)

Inschrijving:

U boekt deze reis bij VvAA QualityTime. Deelnemen aan deze reis kan alleen indien een volledig reisarrangement bij VvAA QualityTime wordt geboekt (inclusief vliegticket). De inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst.

Het minimum aantal deelnemers van 15 cursisten is inmiddels gehaald. De reis gaat dus definitief door.

Paspoort & visum:

Uw Nederlandse paspoort dient nog minimaal 6 maanden na terugkomst in Nederland geldig te zijn. Er is voor Tanzania een visum vereist indien u de Nederlandse nationaliteit bezit. Dit is verkrijgbaar bij aankomst. Wij raden u aan om dit ook van tevoren te regelen. Meer informatie vindt u op www.visumcentrale.nl/vvaa.

 

Vaccinaties & gezondheid:

Er gelden voor Tanzania gezondheidsbepalingen. Wij adviseren u in een zo vroeg mogelijk stadium contact op te nemen met de travelclinic van het Havenziekenhuis (tel. 0900-5034090 ca. € 0,70 p.m.) of http://www.lcr.nl/ of uw plaatselijke GG&GD te raadplegen, aangezien deze instanties de deskundigheid in huis hebben voor een actueel advies.

 

Tijdverschil:

In Tanzania is het gedurende onze wintertijd  2 uur later dan in Nederland.

Klimaat:

Tanzania ligt net onder de evenaar en kent daardoor  voor het grootste gedeelte een tropisch klimaat.
De koele periode is over het algemeen van juni tot en met oktober en de warmste periode van oktober tot en met februari. De neerslag varieert sterk en is onregelmatig over het land verspreid. Over het algemeen kan aangehouden worden dat half november en december het korte regen seizoen betreft en maart, april en mei het lange regenseizoen. De buien in het regenseizoen zijn kort en krachtig en vallen vooral in de nacht en in de ochtend.

Op het eiland Zanzibar is het altijd vochtig en warm. Temperaturen schommelen tussen de 27 en 32 graden.

Voorwaarden:

De ANVR boekingsvoorwaarden zijn op dit programma van toepassing. De wijzigings/ annuleringsbepalingen zijn voor groepsreizen afwijkend van de ANVR reisvoorwaarden.

Annulering:

Bij annulering tussen het moment van boeken en 15 september bedragen de annuleringskosten 40% van de reissom. Bij annulering vanaf 15 september bedragen de annuleringskosten 100% van de totale reissom.

Betaling:

Binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur/bevestiging dient u 40% van de totale reissom te hebben voldaan.  Uiterlijk 15 september dient u de totale reissom te hebben betaald.

 

Verzekeringen:

Bent u in het bezit van de VVAA doorlopende reisverzekering dan hangt het van uw verzekeringspakket af of de verzekering voldoende dekking geeft. Een eenmalige aanvulling op de dekking is 4% van het bedrag boven de dekking. Voor niet-leden van VvAA is de premie van de annuleringsverzekering 5,5% van de reissom (exclusief assurantiebelastingen en poliskosten).

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis