Koninklijk Andalusië

Tijdens deze rondreis maakt u in acht dagen kennis met het Koninklijke Andalusië in de steden Granada, Córdoba, Sevilla en Jerez de la Frontera, maar ook met het landelijke karakter van het Andalusische platteland.

Boek reis

Hotelrondreis Koninklijk Andalusië

Tijdens deze rondreis maakt u in acht dagen kennis met het Koninklijke Andalusië in de steden Granada, Córdoba, Sevilla en Jerez de la Frontera, maar ook met het landelijke karakter van het Andalusische platteland. Onderweg verblijft u zowel in charmante hotels in het centrum van de steden als wel in landelijk gelegen sfeervolle hotels midden in de Andalusische natuur.

Ontdekken, ontmoeten, beleven
Spaans temperament, traditie en passie voeren de boventoon in Andalusië, de meest zuidelijke regio van Spanje. Niet alleen de gitaarklanken van de flamenco, prachtige zomeravonden en een oneindige keuze uit tapas tipíco dragen bij aan een heerlijke mediterrane sfeer. Moorse paleizen, theehuizen en moskeeën uit een roerig verleden zorgen voor een bijzondere combinatie. Tijdens deze reis ontdekt u het centrum van Sevilla per fiets en geniet u onderweg van heerlijke tapa en tinto. Ook een bezoek aan een Sherry bodega nabij Jerez de la Frontera staat op het programma.

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis

Dagindeling

Dag 1 luchthaven Malaga – Velez Malaga
Dag 2 Velez Malaga - Granada
Dag 3 Granada – Córdoba
Dag 4 Córdoba – Sevilla
Dag 5 Sevilla
Dag 6 Sevilla – Arcos de la Frontera
Dag 7 Arcos de la Frontera – La Joya
Dag 8 La Joya – Malaga

 

 

Van dag tot dag

Dag 1: Malaga – Velez Malaga
Bij aankomst op de luchthaven van Malaga haalt u uw huurauto op.
U overnacht in hotel Cortijo Bravo in Velez Malaga.  Daar ontvangt u een volledig op maat gemaakt informatiepakket met routebeschrijving.

Dag 2: Velez Malaga – Granada
Granada is vooral bekend vanwege het Alhambra en de Generalife, het Moorse fort en paleis met prachtige tuinen. U kunt heerlijk wandelen door de witgekleurde Albaycinwijk, de oude Moorse stadswijk. Ook de kathedraal en de Capilla Real, waar Isabella en Ferdinand, de katholieke koningen, begraven liggen, mag niet vergeten worden. U verblijft in Granada in Hotel Palacio de los Navas.
  
Dag 3: Granada – Córdoba
Vanochtend reist u naar Córdoba, de stad met vele patio’s, overgoten met bloempotten vol met geraniums. Dit alles ligt in de schaduw van de adembenemende Mezquita (Spaans voor moskee). Andere bezienswaardigheden zijn onder andere: de Alcázar, een van oorsprong versterkt Moors paleis en het Palacio de Viana, dit 17e eeuws paleis heeft niet minder dan elf patio’s en tuinen. In de joodse wijk kunt u het synagogensteegje Callejon de las las Flores gaan bekijken.
U verblijft in hotel Posada la Vallina in het centrum van Córdoba.

Dag 4 en 5: Córdoba – Sevilla
Vandaag reist u verder naar Sevilla. In de hoofdstad van Andalusië is altijd wat te doen! De stad heeft tientallen bezienswaardigheden: de kathedraal met de Giralda beroemde klokkentoren, het Real Alcázar, het Museo de Bellas Artes, de Torre del Oro, het Maria Luisa park en/of de Plaza de España.
U overnacht twee nachten in hotel Casa Romana in Sevilla.

Dag 6: Sevilla – Arcos de la Frontera
Op weg naar Arcos de la Frontera bezoekt u nabij Jerez de la Frontera een sherry bodega. Jerez de la Frontera is naast sherry beroemd vanwege de paardenrijschool Fundación Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre. U kunt hier fantastische paardenshows bijwonen.
U overnacht in Hacienda El Santiscal nabij het prachtige witte bergdorp Arcos de la Frontera.

Dag 7: Arcos de la Frontera – La Joya
Vandaag kunt u genieten van de rust in één van de vele natuurparken die dit gebied rijk is. Ook kunt u een uitstapje maken naar het stadje Ronda.
Op de zuidelijke hellingen van de Sierra del Torcal de Antequera, waar de natuurlijke aroma's en stilte volop aanwezig zijn, verblijft u in hotel Fuente del Sol in La Joya.

Dag 8: La Joya – Malaga
Vertrek naar de luchthaven van Malaga voor de terugvlucht naar Amsterdam. Eventueel kunt u uw verblijf verlengen met een strandvakantie aan de Costa del Sol naar keuze.
  
N.B. Programmaonderdelen en -volgorde zijn onder voorbehoud.

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis

Prijs per persoon

 • vanaf € 869,- (o.b.v. 2 pers.)
 • toeslag eenpersoonskamer:  op aanvraag

Inbegrepen

 • vlucht Amsterdam – Malaga v.v. per Vueling in de J- klasse (beperkte beschikbaarheid; voor andere klasses geldt een toeslag)
 • luchthavenbelasting, veiligheid- en brandstofheffingen
 • 7 etmalen Avis autohuur categorie B. (Seat Ibiza of gelijkwaardig)
 • 7 overnachtingen in aangegeven hotels op basis van logies en ontbijt
 • fietstocht met Tapa & Tinto door het centrum van Sevilla
 • bezoek aan een Sherry bodega nabij Jerez de la Frontera
 • Avis All Inclusive Service (incl. gratis 2e bestuurder)

Niet inbegrepen

 • lunches en diners
 • parkeerkosten ca. 29,- per etmaal
 • persoonlijke uitgaven
 • eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
 • bemiddelingskosten (€ 37,50 per boeking)
 • bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking)

Bijzonderheden

 • Vertrek is dagelijks mogelijk.
 • Voor deze aanbiedingen zijn een beperkt aantal stoelen beschikbaar. Indien volgeboekt kunnen wij tegen een toeslag duurdere stoelen voor u reserveren. 
 • Als u graag een bezoek brengt aan het Alhambra, dan raden wij u aan dit ruim vooraf te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Vraagt u daarom advies aan een van onze collega's.

 

Het programma is onder voorbehoud van tussentijdse (prijs)wijzigingen.

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis