Marokko - Logeren bij Richard Brandson

Zodra u via een grote houten poort de patio van Richard Branson betreedt, stap u binnen in een stijlvol sprookje van 1001 Nachten.

Boek reis

Marokko - Logeren bij Richard Branson

Richard Branson startte zijn oosterse sprookje in 1998, toen hij het plan had opgevat om per heteluchtballon tond de wereld te varen. Hij was in Marokko en was direct verliefd op de in de bergen verscholen kasbah met de naam Tamadot dat 'briesje' betekent in het berber. En hij beloofde zijn ouders van deze magische plek een prachtig 'retreat' te maken en het te delen met gasten over de hele wereld waarbij hij de lokale bevolking duurzaam zou ondersteunen. Maak kennis met Richard Branson's favoriete plek op aarde: Kasbah Tamadot. 

De zware houten poort van Kasbah Tamadot zwaait open en u bevindt zich in een sprookje van 1001 Nachten. Dikke tapijten, heerlijke geuren, stijlvolle kunst, hout gesneden deuren en plafonds. Buiten geuren de vele planten en bomen, kletteren kleine stroompjes en vindt u oosterse loungeplekken. Het uitzicht op de vallei is fenomenaal. 

Vanuit de kasbah kunt u het onbekendere Marokko ontdekken. Speel golf op de Golf Court van koning Mohammed VI of maak een trekking te voet, op de fiets of per muilezel in de omgeving, het Toubkal gebergte of de Hoge Atlas. Bezoek de berberdorpjes samen met uw lokale gids en breng ook een bezoekje aan een van de projecten van de Eve’s Branson Foundation. Eve is Branson’s moeder en zij richtte een organisatie op met de verdiensten van de kasbah die de lokale bevolking en met name de vrouwen duurzaam ondersteunt. En natuurlijk mag een dagje Marrakech vanuit deze oase van stijlvol genieten en rust niet ontbreken.

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis

​Kasbah Tamadot 


Logeren ‘bij Branson’ is thuiskomen en kennismaken met de lokale bevolking die Branson een warm hart toedraagt. In elk van de 28 kamers staan uw slippers en docking station klaar. In de ‘woonkamer’  vindt u honderden boeken, een biljarttafel, een gitaar en een gevulde bar. Als u het treft, schuift Branson hier ‘s avonds zelf aan in een van de heerlijke loungestoelen. Kasbah Tamadot is de plek waar hij het liefst is en Branson is een graag geziene gesprekspartner.  Geniet van de wellness en van de oosterse hammam, trek een baantje in het binnen- of buitenbad en mijmer weg op uw terras. Het diner wordt meestal op het panoramaterras geserveerd en zo nu en dan wordt er in de ‘buitenbioscoop’  een film gedraaid met een Marokkaans thema. Een verblijf op deze plek is met niets te evenaren. 

U heeft de keuze om te overnachten in een room/suite of in een luxe Berber tent.
Alle 28 kamers (inclusief luxe Berber tenten) zijn individueel ingericht met traditionele Marokkaanse meubels en antiek. Met items uit de uitgebreide collectie van Luciano Tempo, Kasbah Tamadot's voormalige eigenaar. Luciano bracht als antiquair en interieurontwerper kunstvoorwerpen uit de hele wereld mee, waarvan er vele in de slaapkamers te bewonderen zijn. Elke kamer heeft een unieke Berberse naam die u iets over de kamer verteld. 

De 10 luxe Berber tenten zijn perfect voor mensen op zoek naar een beetje meer avontuur. Geniet van het uitzicht op uw eigen terras met ligstoelen en ruimte om buiten te eten. Vijf van de tenten hebben zelfs een eigen jacuzzi op het terras. Allemaal hebben ze een kingsize bed en een groot bad. Ideaal als u een speciaal iemand wilt meenemen voor een romantisch verblijf. 


Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis

Prijs per persoon

Vanaf € 1.985,- 

Inbegrepen 

 • drie overnachtingen in het luxueuze retreat van Branson
 • dagelijks ontbijt en driegangendiner met wijn
 • privé transfer
 • een fles huis champagne bij aankomst
 • een Hammam behandeling of 30 minuten massage per persoon
 • een privé diner op één van de romantische locaties van Kasbah Tamdot
 • gebruik minibar

Niet inbegrepen

 • vervoer naar Marokko (vluchten op aanvraag wel mogelijk)
 • overige maaltijden
 • optionele excursies
 • overige persoonlijke uitgaven
 • reis- en of annuleringsverzekering
 • bijdrage CGR (Calamiteitenfonds) € 2,50 per boeking
 • bemiddelingskosten (€ 37,50 per boeking)

Bijzonderheden

Voor deze reis zijn afwijkende ANVR voorwaarden van toepassing.
Verlengen (eventueel elders in Marokko) of een combinatie met een rondreis door Marokko is mogelijk op aanvraag.
Er zijn speciale familieweken met gereduceerde tarieven voor kinderen, neem contact op voor meer informatie.

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis