Le Boat - Zelf varen in Europa

Ontdek de schoonheid van Europa's prachtige meren, rivieren en kanalen. Vanuit het unieke perspectief van het zonnedek van uw eigen gehuurde boot bewondert u de mooie omgeving. 
Boek reis

Le Boat - Zelf varen in Europa

Ontdek de schoonheid van Europa's prachtige meren, rivieren en kanalen. Zelf bepalen waar en wanneer u stopt. Dat is één van de leukste dingen aan een bootvakantie. In Frankrijk, Italië, Engeland, Ierland, België en Nederland kunt u (ook zonder vaarbewijs en ervaring) een boot huren en drie nachten tot drie weken een streek vanaf het water ontdekken.

Word kapitein van uw eigen boot. Bij aankomst krijgt u een korte demonstratie en wordt alles over de boot uitgelegd, waarna u kunt gaan genieten van uw vakantie op het water. U kunt kiezen uit veel verschillende type boten die geschikt zijn voor 2 tot 10 personen. Het comfortniveau is van comfortabel tot luxe.

Neem contact op met ons en wij zoeken de geschikte boot en route voor u. 

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis

Voorbeeld Route - Canal du Midi, Frankrijk

Vaartijd 33 uur
Afstand 156 km
Overnachtingen minimaal 7

Op korte loopafstand van Port Cassafières liggen de gouden stranden van de Middellandse Zee aan uw voeten. Na een frisse duik en een heerlijke maaltijd vertrekt u op vaarvakantie over het Canal du Midi. U vaart langs rustige dorpjes en het bruisende Béziers en passeert onderweg de beroemde sluizen van Fonsérannes en de tunnel van Malpas.Aantal belangrijke steden en dorpen langs deze vaarroute


Port Cassafieres
Port-Cassafières is een aangename, vredige halteplaats met fietspaden. De ligging vlakbij Spanje zorgt voor interessante accenten in de keuken, architectuur en cultuur. Kortom, een werkelijk kosmopolitische plek waar u veel kunt ontdekken.
Béziers
Béziers is een betoverende stad en de op één na belangrijkste stad aan het Canal du Midi. Maak kennis met de prachtige architectuur, met name de Saint Nazaire-kathedraal is bijzonder mooi. In het centrum liggen de meest betoverende plekken voor een wandeling, zoals het Plateau des Poètes.
Fonserannes
Het in de 17e eeuw door de geniale Pierre-Paul Riquet gebouwde Fonsérannes heeft de grootste sluizentrap van heel het Canal du Midi. Hier wordt u maar liefst 25 meter hoger of lager op het kanaal geplaatst.
Colombiers
Ga in Colombiers naar de Saint Sylvestre-kerk met haar rijke historie. 's Avonds worden de tuinen van de predikantswoning prachtig verlicht; ideaal voor een romantische wandeling.
Carcassonne
Bezichtig het grootste en mooiste middeleeuwse bouwwerk in heel Europa: de enorme vestingstad Carcassonne uit de 13e eeuw. Ga op ontdekking om meer over de geschiedenis te leren. Bewonder de schitterende uitzichten over de vallei vanaf de enorme vestingmuren.

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis

Prijs per persoon

Prijs verschilt per periode en aantal personen.

Voorbeeld Canal du Midi
vanaf € 1.332,- (o.b.v. 4 pers.)

Aanbiedingen
10% korting in juli en augustus op familiereizen met minimaal 2 kinderen
15% korting op een selectie van boten 

Vraag hiernaar voor meer informatie.

Inbegrepen

 • boothuur en uitrusting
 • handdoeken en theedoeken voor alle passagiers
 • volledig uitgeruste kombuis (keuken)
 • demonstratie van de boot
 • technische ondersteuning
 • vaarinformatie aan boord
 • eigen aanlegplaatsen

 

Niet inbegrepen 

 • reis naar de boot (plaats van vertrek)
 • diesel
 • havengelden (waar nodig)
 • extra's zoals bijvoorbeeld fietshuur
 • bemiddelingskosten (€ 35,- per boeking)
 • bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking)

 

Bijzonderheden

Er zijn heel veel mogelijkheden voor het varen door Europa.
Neem voor deze reis daarom altijd contact met ons op zodat wij de juiste boot en bestemming voor u kunnen regelen.

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis