Kroatië 8-daagse autorondreis

Naast de uitzonderlijk mooie kust heeft Kroatië groene wouden en klaterende watervallen in het binnenland. Tel daarbij de indrukwekkend mooie historische steden, nostalgische dorpjes met rustieke haventjes waarin de houten boten dobberen en u weet waar u uw volgende vakantie doorbrengt.
Boek reis

8-daagse autorondreis Kroatië

Het pure mediterrane leven

Twintig jaar geleden was Kroatië een populaire vakantiebestemming. Daarna raakte het in de vergetelheid. Nu ontdekken weer steeds meer reizigers dit verrassende land. Het heerlijke weer, het kristalheldere water van de Adriatische zee en de gastvrijheid dragen daar zeker aan bij. Naast de uitzonderlijk mooie kust heeft Kroatië groene wouden en klaterende watervallen in het binnenland. Tel daarbij de indrukwekkend mooie historische steden, nostalgische dorpjes met rustieke haventjes waarin de houten boten dobberen en u weet waar u uw volgende vakantie doorbrengt.

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis
Kroatië VvAA QualityTime
Kroatië VvAA QualityTime
Kroatië VvAA QualityTime

 
Dagindeling

Dag 1 aankomst Dubrovnik
Dag 2 Dubrovnik
Dag 3 Split
Dag 4 Trogir en Zadar
Dag 5 Plitvice
Dag 6 Zagreb
Dag 7 Zagreb
Dag 8 vertrek uit Zagreb

Dag 1 Dubrovnik
Aankomst in Dubrovnik, de mooiste stad in Dalmatië. Bezoek het paleis, de klokkentoren, het Dominikaner klooster of Fransiscaner klooster met een van de oudste apotheken ter wereld. Geniet van het slenteren door de kleine kronkelende steegjes of van een wandeling over de prachtige stadsmuur. Overnachting in Dubrovnik met ontbijt

Dag 2 Dubrovnik
Alle tijd vandaag om de prachtige stad Dubrovnik en haar directe omgeving verder te ontdekken. Overnachting in Dubrovnik met ontbijt

Dag 3 Dubrovnik – Split (237 km)
Langs de Adriatische kust rijdt u naar Split. Hier kunt u het mooie historische centrum ontdekken. Bezoek het paleis van de Romeinse keizer Diocletianus. Maar ook uit de Renaissance en de Gotische tijd, is er in Split voldoende te ontdekken. Drink na al die bezienswaardigheden een drankje op een van de mooie ruime terrassen aan de haven of slenter rond door de pittoreske straatjes. Overnachting in Split met ontbijt.

Dag 4 Split – Trogir – Zadar (129 km)
Op weg naar Zadar moet u beslist een stop maken in Trogir, gebouw op een klein eiland en verbonden met het vasteland door een stenen brug. Dit stadje is een echte parel die het vraagt om ontdekt te worden. De St.Laurentius kathedraal is de moeite waard om te bezoeken. Overnachting in Zadar met ontbijt

Dag 5 Zadar – Plitvice (118 km)
De reis gaat verder landinwaarts op weg naar het Plitvice Nationaal Meren Park. Dit is een prachtige plek om te wandelen door de groene wouden langs watervallen en meren die maar liefst in 16 terrassen zijn. Overnachting Plitvice met ontbijt.

Dag 6 Plitvice – Zagreb (148 km)
Geniet nog even van het natuurschoon van Plitvice en rijd dan op uw gemak naar Zagreb. Overnachting in Zagreb met ontbijt.

Dag 7 Zagreb
Bezoek het historische centrum Gornji Grad met zijn fameuze kathedraal uit de achtste eeuw. Zagreb heeft veel mooie bezienswaardigheden te bieden om uw laatste vakantiedag aan te besteden. Overnachting Zagreb met ontbijt.

Dag 8 vertrek uit Zagreb
Geniet nog een paar uurtjes in Zagreb voordat u naar de luchthaven rijdt om uw auto in te leveren en terug te vliegen naar Nederland.

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis
Kroatië VvAA QualityTime
Kroatië VvAA QualityTime
Kroatië VvAA QualityTime

Prijs per persoon

Vanafprijzen per persoon op basis van verblijf in een tweepersoonskamer.

 • Deluxe 4*+/ 5* accommodatie vanaf € 432,- (hoogseizoen € 950,-) per persoon
 • Boutique hotels vanaf € 565,- (hoogseizoen € 949,-) per persoon

Reisdata

Vertrek dagelijks mogelijk t/m 27 december 2018

Inbegrepen

 • 7 overnachtingen in gekozen accommodatie inclusief ontbijt

Niet inbegrepen

 • vluchten (wij kunnen voor u wel een offerte maken inclusief vluchten)
 • autohuur (wij kunnen voor u wel een offerte maken inclusief autohuur)
 • overige maaltijden en drankjes
 • entrees en tours
 • benzinekosten
 • parkeerkosten
 • ticketingkosten
 • bemiddelingskosten (€ 37,50 per boeking)
 • bijdrage Calamiteitenfonds Reizen (€ 2,50 per boeking)

Bijzonderheden

Deze reis kan naar wens verlengd worden en in omgekeerde richting geboekt worden. Ook mogelijk als autoreis met eigen auto.

 
Het programma is onder voorbehoud van tussentijdse (prijs)wijzigingen.

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis