Club Med Da Balaia - Portugal

De golven van de oceaan kletteren tegen de rotsen en overal waar u kijkt, heeft u een fantastisch uitzicht. Dit is de Algarve, een bijzondere plek.

Boek reis

Club Med Da Balaia - Portugal

De golven van de oceaan kletteren tegen de rotsen en overal waar u kijkt, heeft u een fantastisch uitzicht. Dit is de Algarve, een bijzondere plek. De Portugezen zelf, die als ontdekkingsreizigers alle delen van de wereld hebben verkend, zijn dol op deze streek. Bovendien bevinden de mooiste golfbanen ter wereld zich aan deze magnifieke kust in het uiterste zuidwesten van Europa.

Zodra u Albufeira ziet, beseft u dat u op vakantie bent. Hier wordt de verse vis dagelijks aangevoerd. De witte huisjes waar zeelieden al sinds mensenheugenis wonen doen lieflijk aan en de wijn uit Quinta des Vales laat u zich ongetwijfeld heerlijk smaken. Dat alles beleeft u in combinatie met de luxe en faciliteiten van Club Med.

De Algarve strekt zich uit over de gehele breedte van Zuid Portugal. Haar naam is afkomstig van het Arabische El-Gharb dat ‘het westen’ betekent. Hoewel de Algarve 600 jaar lang door de Moren bezet zijn geweest, zijn er weinig overblijfselen  buiten enkele stads- en kasteelmuren in Silves en Tavira. Uit de Romeinse periode zijn er nog diverse bruggen en ruïnes te vinden. De kuststrook met z'n ongewone lagunes en kilometers lange zandige eilanden is vrijwel geheel beschermd natuurgebied (Parque Natural da Ria Formosa), waar vele vogelsoorten zich hebben genesteld. De meer bekende kust ten westen van Faro daarentegen biedt een heel ander plaatje: okerkleurige kliffen afgewisseld met veelal kleine zandstranden bepalen hier het beeld.

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis
Club Med Da Balaia ligt op een roodbruine rotsklif in het zuiden van Portugal, hoog boven een prachtig goudgeel zandstrand. Een verfrissende zeebries brengt verkoeling in dit schitterende Clubdorp waar sport en welzijn voorop staan. Heerlijk ontspannen met de fijne mediterrane geuren van dennen, olijfbomen en eucalyptus om u heen. Perfectioneer uw swing in de Golfacademie of op een van de prestigieuze golfbanen in de Algarve. Een van de mooiste golfbanen van Europa bevindt zich op minder dan een uur van het Clubdorp.

Clubdorp Da Balaia heeft 392 kamers die verdeeld zijn over 3 hotels die in verbinding staan door glazen galerijen.  U kunt kiezen uit een Club kamer die uitzicht biedt op het park, of een kamer met zeezicht. De ruime Deluxe kamers bieden veel comfort en hebben een gezellig terras. In de ruime en verfijnde Suites kunt u genieten van luxe en comfort met uitzicht op het park of op de golfbaan. U kunt ook kiezen voor een exclusieve Suite met een panoramisch uitzicht over de zee.

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis

Prijs per persoon

 • Vanaf € 1.264,- in een tweepersoons Club Kamer (laagseizoen)
 • Neemt u voor actuele prijzen contact met ons op.

Inbegrepen

 • 7 overnachtingen in een Club kamer o.b.v. All Inclusive (ontbijt, lunch, diner, snacks, alle drankjes, groot aanbod aan sporten (van golfen tot tennissen en trapeze)
 • kinderclubs vanaf 4 jaar
 • vluchten vanaf Amsterdam
 • transfers

Niet inbegrepen

 • reis- en/of annuleringsverzekering
 • fooien en excursies
 • Petit Club Med
 • persoonlijke uitgaven
 • bemiddelingskosten (€ 37,50 per boeking)
 • bijdrage Calamiteitenfonds Reizen (€ 2,50 per boeking)

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis