Andalusië hoogtepunten

  Deze 8-daagse fly-drive neemt u mee langs de Moorse invloeden in de koningssteden Sevilla, Cordoba en Granada, gelegen in het uitbundige, zorgeloze, zonnige zuiden.
Boek reis

Hoogtepunten van Andalusië

Fly-drive langs de koningssteden Sevilla, Cordoba en Granada

Het uitbundige, zorgeloze zonnige, zuiden. Dat is Andalusië. Fiëstas, folkloristische feesten, flamenco en de charmante bevolking brengen u in de ban van het échte Spanje. Maar Andalusië is niet alleen maar Spanje. Het is meer dan dat. De Moorse invloeden in de prachtige steden Sevilla, Cordoba en Granada zorgen net voor dat beetje extra.

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis
Afbeelding Hoogtepunten Andalusië VvAA QualityTime
Afbeelding Hoogtepunten Andalusië VvAA QualityTime
Afbeelding Hoogtepunten Andalusië VvAA QualityTime

Dagindeling

Dag 1 aankomst Sevilla
Dag 2 Sevilla
Dag 3 Sevilla
Dag 4 Sevilla - Cordoba
Dag 5 Cordoba
Dag 6 Cordoba - Granada
Dag 7 Granada
Dag 8 Granada - luchthaven Malaga

Kaart

Dag tot dag

Dag 1 - 4   Sevilla
Uw reis start op de luchthaven van Sevilla. Sevilla is een stad die op zich al een veelzijdige reisbestemming is. De historische rijkdom is terug te vinden in het Alcazar paleis, de Giralda Toren en de kathedraal. Ook culinair heeft Sevilla veel te bieden. In het centrum vindt u binnen een straal van 100 meter altijd een terras, (tapas)bar of restaurant. Op dag 4 rijdt u van Sevilla naar Cordoba.
Verblijf in hotel Los Seises * * * *

Dag 4 - 6   Cordoba
Verreweg het meest indrukwekkende gebouw van Cordoba is de Mezquita. Oorspronkelijk gebouwd als moskee, bouwden de katholieken een kathedraal middenin deze immense moskee. Een bijzondere en unieke combinatie. De historische Joodse wijk staat op de werelderfgoedlijst en het is een genot om hier rond te slenteren. Net zo makkelijk vindt u in deze stad ook nog Romeinse overblijfselen zoals de brug de Puente Romano. Op dag 6 rijdt u naar Granada.
Verblijf in hotel Macia Alfaros * * * *

Dag 6 - 8   Granada
U eindigt uw rondreis in Granada, aan de voet van de Sierra Nevada. Een bezoek aan het Alhambra mag hier natuurlijk niet ontbreken. Dit grootse historische paleis heeft zowel Moorse als katholieke invloeden en ligt in een stylitische tuin. De oude wijk Albaicin nodigt uit tot zwerftochten door smalle straatjes met een overvloed aan winkels, bars en restaurants. Hier proeft u dat u nog maar een steenworp van Noord-Afrika verwijderd bent.
Verblijf in hotel La Casa de la Trinidad * * * *

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis
Afbeelding Hoogtepunten Andalusië VvAA QualityTime
Afbeelding Hoogtepunten Andalusië VvAA QualityTime
Afbeelding Hoogtepunten Andalusië VvAA QualityTime

Hotel Los Seises - Sevilla

Het hotel Los Seises is gevestigd in een mooi 17e-eeuws gebouw. Veel van de originele kenmerken van het gebouw zijn bewaard gebleven, zoals de mozaïekvloeren en de Arabische zuilen. Het Los Seises ligt in de wijk Santa Cruz, op 300 meter van het paleis Real Alcázar en slechts 150 meter van de Kathedraal van Sevilla.

De moderne, gerenoveerde kamers zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-TV met satellietzenders en een eigen badkamer. Er is gratis Wi-Fi- beschikbaar in het gehele hotel. Het hotel heeft een zwembad op het dak en een zonneterras met een spectaculair uitzicht op de Giralda.

 

 

Hotel Macia Alfaros - Cordoba

Het Maciá Alfaros is gevestigd in een traditioneel Andalusisch gebouw waar veel originele elementen van het gebouw behouden zijn gebleven, waaronder de stenen zuilen en bogen. Het Maciá ligt op slechts vijf minuten lopen van het Palacio de Viana, op 500 meter van het Archeologisch museum en het museum voor de Schone Kunsten en op 15 minuten lopen van de beroemde Mezquita van Córdoba en de Joodse wijk.

De ruime kamers van de stijlvol ingerichte accommodatie hebben airconditioning en een flatscreen-TV met satellietzenders. Het restaurant serveert traditionele Spaanse gerechten en biedt uitzicht op de mooie binnenplaats van het hotel. Het hotel heeft een buitenzwembad en gratis Wi-Fi.

 

 

Hotel La Casa de la Trinidad - Granada

La Casa de la Trinidad is gevestigd in een indrukwekkend historisch gebouw en biedt chique accommodatie in het historische centrum van Granada. Het hotel ligt op twee minuten lopen van de kathedraal van Granada en op minder dan twee kilometer van het Alhambra. De ruime kamers hebben een moderne inrichting en hebben airconditioning, flatscreen-TV met satellietzenders en een minibar. Het hotel heeft gratis Wi-Fi. Sommige kamers hebben een eigen balkon en sommige kijken uit op het plein.

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis

Prijs per persoon

Vanaf € 839,- op basis van twee personen
Toeslag eenspersoonskamer: op aanvraag

Reisdata

Meerdere keren per week t/m 31/10/2018

Inbegrepen

 • internationale vluchten Amsterdam - Sevilla | Malaga - Amsterdam per Transavia.com in de voordeligste boekingsklasse (voor de overige klassen en/of luchtvaartmaatschappijen is de toeslag op aanvraag)
 • luchthavenbelastingen, veiligheid- en brandstofheffingen
 • 5 etmalen AVIS autohuur, categorie B (Renault Clio of gelijkwaardig) inclusief AVIS all inclusive service (ophalen bij vertrek uit Sevilla, inleveren op de luchthaven van Malaga bij vertrek)
 • 7 overnachtingen in de genoemde hotels op basis van logies en ontbijt

Optionele excursies

 • halve dag excursies Alhambra & Generalife (inclusief entree en rondleiding) € 60,- per persoon
 • excursie Alhambra (zonder gids en vervoer, met audiotour) € 45,- per persoon
 • fietstour inclusief tapa door het historische centrum van Sevilla € 39,- per persoon

Niet inbegrepen

 • brandstof huurauto
 • transfer bij aankomst naar eerste hotel
 • overige maaltijden
 • persoonlijke uitgaven
 • optionele excursies
 • bemiddelingskosten (€ 37,50 per boeking)
 • bijdrage Calamiteitenfonds Reizen (€ 2,50 per boeking)
 • parkeerkosten ca. € 29,- per etmaal

 

Bijzonderheden en voorwaarden

Deze reis kan naar wens verlengd worden of op maat gemaakt worden.

ANVR voorwaarden
Op deze reis zijn afwijkende ANVR boekings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze reis wordt uitgevoerd in samenwerking met Mundicolor Vakanties, onderdeel van Style in Travel. De boeking is op aanvraag. Programmaonderdelen en -volgorde zijn onder voorbehoud. Voor deze aanbiedingen zijn een beperkt aantal stoelen beschikbaar. Indien volgeboekt kunnen wij tegen een toeslag duurdere stoelen voor u reserveren.

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Boek reis