Meer over VvAA QualityTime

Bijzondere vakantiereizen, transmurale nascholingen of innovatieve kennisreizen; QualityTime regelt het graag voor u. Lees hieronder meer over het aanbod en ons team.

Tijd voor QualityTime

Over VvAA QualityTime

Logo QualityTime VvAA

Over VvAA QualityTime

Werk en leven in balans. Belangrijk, juist als zorgen voor anderen uw beroep is. Als professional in de zorg wilt u zich steeds blijven voeden met kennis en nieuwe ontdekkingen, interessante ontmoetingen en inspirerende belevenissen.

Het team van VvAA QualityTime ontwikkelt speciaal voor u een uniek aanbod op het gebied van medische congressen, studie- en nascholingsreizen en bijzondere vakantiereizen.

Meer over VvAA QualityTime
QualityTime In City Congresreizen

QualityTime organiseert congresreizen naar toonaangevende congressen in het buitenland. VvAA verrijkt het programma met relevante excursies, bijvoorbeeld naar een topziekenhuis en organiseert daarnaast op verzoek bijeenkomsten in het hotel voor Nederlandse deelnemers met een deskundige op het vakgebied. Samen leert u wat de opgedane kennis betekent voor uw dagelijkse praktijk.

Meer over VvAA QualityTime
QualityTime Travel & Training Nascholings- en studiereizen

VvAA QualityTime zit in het hart van de gezondheidszorg en stelt op maat nascholings- en studiereizen voor medici naar het buitenland samen. U werkt aan uw ontwikkeling, bouwt een waardevol netwerk op en naast training is er tijd voor de omgeving en cultuur.

Meer over VvAA QualityTime
QualityTime Highlights Bijzondere vakantiereizen

Walvissen spotten bij IJsland, opwarmen in een natuurlijke spa na een onvergetelijke gletsjertocht in Nieuw-Zeeland of op stap met een bekende journalist in Moskou? VvAA QualityTime biedt unieke ervaringen die u bijblijven, individueel of in een groep.

Stel een vraag
Hebt u een vraag of opmerking? U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier, telefonisch via 030 - 247 48 16 of via qualitytime@vvaa.nl. Wij zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar en helpen u graag.


Offerte aanvragen
VvAA QualityTime biedt u de mogelijkheid om, wereldwijd, een groepsreis op maat voor u samen te stellen. Wilt u een offerte aanvragen voor uw groepsreis op maat? Geef hier uw wensen door en wij nemen contact met u op.

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op: