Meer over VvAA QualityTime

Bijzondere vakantiereizen, transmurale nascholingen of innovatieve kennisreizen; QualityTime regelt het graag voor u. Lees hieronder meer over het aanbod en ons team.

Tijd voor QualityTime

Over VvAA QualityTime

Logo QualityTime VvAA

Over VvAA QualityTime

Werk en leven in balans. Belangrijk, juist als zorgen voor anderen uw beroep is. Als professional in de zorg wilt u zich steeds blijven voeden met kennis en nieuwe ontdekkingen, interessante ontmoetingen en inspirerende belevenissen.

Het team van VvAA QualityTime ontwikkelt speciaal voor u een uniek aanbod op het gebied van medische congressen, studie- en nascholingsreizen en bijzondere vakantiereizen.

Meer over VvAA QualityTime
QualityTime In City Congresreizen

QualityTime organiseert congresreizen naar toonaangevende congressen in het buitenland. VvAA verrijkt het programma met relevante excursies, bijvoorbeeld naar een topziekenhuis en organiseert daarnaast op verzoek bijeenkomsten in het hotel voor Nederlandse deelnemers met een deskundige op het vakgebied. Samen leert u wat de opgedane kennis betekent voor uw dagelijkse praktijk.

Meer over VvAA QualityTime
QualityTime Travel & Training Nascholings- en studiereizen

VvAA QualityTime zit in het hart van de gezondheidszorg en stelt op maat nascholings- en studiereizen voor medici naar het buitenland samen. U werkt aan uw ontwikkeling, bouwt een waardevol netwerk op en naast training is er tijd voor de omgeving en cultuur.

Meer over VvAA QualityTime
QualityTime Highlights Bijzondere vakantiereizen

Walvissen spotten bij IJsland, opwarmen in een natuurlijke spa na een onvergetelijke gletsjertocht in Nieuw-Zeeland of op stap met een bekende journalist in Moskou? VvAA QualityTime biedt unieke ervaringen die u bijblijven, individueel of in een groep.

 

    Meer over VvAA QualityTime

Dagmar Heberlé
Mijn naam is Dagmar Heberlé en ik werk nu een aantal jaren bij VvAA QualityTime ter ondersteuning van het team. Ik verzorg de reisbescheiden, facturen en sluit reis- en annuleringsverzekeringen af. Daarnaast assisteer ik mijn collega’s bij allerhande administratieve werkzaamheden.

Mijn carrière ben ik begonnen op Schiphol bij de KLM en in die tijd heb ik ook redelijk wat landen bezocht, maar mijn favoriete bestemming blijft toch wel de Verenigde Staten. Vooral de indrukwekkende natuur in de Nationale parken en de boeiende steden maken het voor mij een bestemming waar ik graag naar terugkeer. 

Meer over VvAA QualityTime    

Dorien de Jong
Als kind leerde ik VvAA al snel kennen. Mijn ouders waren beiden werkzaam in de medische sector als fysiotherapeut en wijkverpleegkundige. Als reisliefhebber las ik graag de prachtige reisverhalen in Arts en Auto. Toen ik een vacature zag bij VvAA reisbureau, was ik direct enthousiast. Zelf koos ik niet voor een carrière in de zorg, maar zo kon ik met mijn passie voor reizen toch iets betekenen voor medische professionals.

Inmiddels werk ik alweer twaalf jaar met veel plezier bij VvAA QualityTime. Ik houd er van om juist die bijzondere vakantieadressen en routes voor u te zoeken en in te kopen. Daarnaast houd ik me bezig met (zakelijke) groepsreizen. De mooiste herinneringen heb ik aan mijn reis door Australië, drie maanden lang genieten van de overweldigende natuur gaf mij een enorm gevoel van vrijheid. Ook China met een compleet andere cultuur vond ik geweldig. Met twee kleine kinderen ontdek ik nu vooral de pareltjes in Europa. Italië is een land waar ik me enorm thuis voel.

 

 

    Meer over VvAA QualityTime

Hetty Potters
Ik werk nu 22 jaar bij VvAA en al 40 jaar in de reiswereld. Ik ben nog uit de tijd dat er geen computers waren en we alle vliegtickets telefonisch moesten boeken en met de hand moesten uitschrijven. Of treinbiljetten uitrekenen en uitschrijven bij Wagons-lits Reizen. Ik heb vakantiereizen verkocht, zakenreizen gedaan, de congresreizen bij VvAA Reisbureau opgezet en zit tegenwoordig grotendeels op (zakelijke) groepsreizen. Het begeleiden van die reizen is een van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan.

QualityTime is uitdagend omdat we heel veel verschillende dingen doen (soms ook lastig) en een fantastisch team hebben, dat er samen volledig voor gaat. Ik ben gek op stedentrips, maar daarnaast hebben Oman en Kenia wel de meeste indruk op me gemaakt. Bovendien werken wij voor een bijzonder interessante en sympathieke doelgroep, waar mijn jongste dochter inmiddels ook (student)lid van is! Kortom, een wereldbaan!

 

Meer over VvAA QualityTime    

Jelica Hijmenberg
Al 20 jaar werk ik bij de reisafdeling van VvAA en daarvoor heb ik vijf jaar bij een reisbureau in ‘het dorp’ gewerkt. Dat is lang! Maar reizen verveelt nou éénmaal nooit. Zeker niet in zo’n dynamisch bedrijf als VvAA. Daarbij hebben we een geweldig leuk en enthousiast team bij QualityTime wat er mede voor zorgt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

Een voorrecht van werken in de reiswereld is dat je zelf ook veel op reis mag/gaat. Vooral Zuid Afrika en Botswana vind ik fantastisch. Maar van de zomer ga ik met mijn gezin naar Italië en ook dat land verveelt nooit. Ja, ik heb gewoon de leukste baan van de wereld! 

    Meer over VvAA QualityTime

Jolanda Breen-Looman
Mijn loopbaan in de reiswereld is begonnen in 1990 waarvan ik de laatste 22 jaar bij VvAA werk. Dat is een lange tijd maar zo voelt het absoluut niet! De fantastische producten, de mooie doelgroep, de afwisseling van de werkzaamheden én ons gezellige team maken het voor mij de leukste baan van de wereld. Binnen VvAA reisbureau heb ik me beziggehouden met allerlei verschillende facetten zoals de verkoop van vliegtickets, vakantie- en congresreizen en met het ondersteunen van onze groepsreizenafdeling.

De overgang naar VvAA QualityTime in 2012 bracht weer nieuwe uitdagingen met zich mee. De laatste tijd richt ik me vooral op de ontwikkeling van nieuwe (groeps)reizen. Mijn favoriete continent is Afrika waarbij vooral Namibië heel veel indruk op me heeft gemaakt. Met mijn gezin vind ik het heerlijk om actief bezig te zijn en mijn droom is om met hen nog eens op safari te gaan.

 

Meer over VvAA QualityTime    

Marja Bout
Een actieve rondreis IJsland, een cruise met de Holland-Amerika-lijn en een yoga-reis naar Marokko zijn zomaar wat voorbeelden van reizen die me zijn bijgebleven. Het is moeilijk te zeggen wat de mooiste was want elke reis, van city-trip tot een luie strandvakantie, brengt zijn eigen ervaring met zich mee. Toch heeft Zuidelijk Afrika een speciaal plekje in mijn hart veroverd vanwege de overweldigende natuur, de rust, het afwisselende landschap en natuurlijk de wilde dieren.

Ik ben al 31 jaar werkzaam in de reisbranche en heb daardoor de vele facetten van de reiswereld leren kennen: ik heb bij een touroperator gewerkt, 14 jaar mijn eigen reisbureau gerund, lesgegeven (in het vak toerisme) en bij een grote zakelijke reisorganisatie groepsreizen en incentives verzorgd. Al deze kennis en ervaring komt goed van pas bij QualityTime, waar ik nu sinds een aantal jaar werk. De afwisselende functie en mijn enthousiaste collega’s maken dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!

  

    Meer over VvAA QualityTime

Rosa van Someren
In 2007 ben ik begonnen als coördinator online business bij VvAA reisbureau. Inmiddels is het reisbureau VvAA QualityTime geworden en ben ik onze leden van dienst met het boeken van vakantiereizen, congresreizen en nascholingsreizen. Daarnaast houd ik me ook nog steeds bezig met de website. Op de afdeling heerst altijd een gezellige drukte omdat we samen alles uit de kast halen om iedereen de mooiste reiservaring te bezorgen.

Ook reizen hoort bij ons vak, zowel binnen Europa als daarbuiten. Ik blijf Griekenland, Portugal, de Verenigde Staten en Japan hele gave bestemmingen vinden, maar Zuid-Afrika springt er voor mij echt uit: de indrukwekkende natuur, wilde dieren en fantastische mensen maken het voor mij een prachtig land. Ik heb een geweldige baan waar ik nog elke dag van geniet!
Meer over VvAA QualityTime    

Sanne Morssinkhof
Na de opleiding toeristisch management en de studie kunstgeschiedenis heb ik zes jaar gewerkt bij een touroperator die gespecialiseerd is in culturele groepsreizen. Inmiddels werk ik alweer een paar jaar bij QualityTime waar ik zowel individuele vakantiereizen als zakelijke (congres-)reizen organiseer. Het werk is afwisselend en we hebben een erg gezellig team wat het werk ook leuk maakt.

Een extra voordeel is dat we zelf ook vaak op reis mogen om zo de verschillende bestemmingen zelf te ontdekken. Zo heb ik het afgelopen jaar een heel bijzondere reis per Hurtigruten gemaakt langs de Noorse fjorden en ben ik op studiereis geweest naar Cyprus. Mijn mooiste reisbestemmingen zijn Laos, Vietnam, Mexico en Guatemala, en dichter bij huis vind ik Andalusië erg bijzonder!

 

 

Thecla Amoureus

    Meer over VvAA QualityTime

Mijn reislust heb ik geërfd van mijn vader die de hele wereld over reisde. Vanaf dat ik me kan herinneren, had ik een ontembare interesse voor het oude Egypte. Ik koos uiteindelijk voor een studie Arabisch en Communicatie en woonde in Caïro en in de afgelegen Siwa-osase. Sinds acht jaar werk ik bij VvAA, nu bij QualityTime als manager van het leukste reisteam van Nederland! Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in de reiswereld van begeleiding van reizen tot verkoop, van productmanagement tot manager. Als ik reis of met reizen bezig ben, dan leef ik. Daarnaast schrijf en fotografeer ik graag. Ik heb geschreven voor 'te Gast in Turkije, Egypte en Marokko' en was mede-auteur van 'Met Kids Ver Op Reis'.

Ik heb (deels met mijn gezin) meer dan 60 landen in de wereld bereisd, van Amerika tot Nieuw-Zeeland en van Spitsbergen tot Zuid-Afrika, maar ik ben nog lang niet uitgereisd! De mooiste bestemmingen zijn die plekken waar nog leegte is, rust, geen internet en een overweldigende natuur. De Sahara en Spitsbergen zijn mijn favoriete bestemmingen. QualityTime is voor mij een reisorganisatie waar ik al mijn reislust en kennis in kwijt kan samen met het meest ervaren en leukste team dat ik me maar kan voorstellen.


Meer over VvAA QualityTime

Moniek Freriks

Ik ben de nieuwste aanwinst voor het team sinds zomer 2015. Ik organiseer de individuele vakantiereizen en zakelijk (congres-)reizen. Een fantastische en afwisselende baan in een zeer gezellig team!

Mijn favoriete continent is Azië. Tijdens mijn opleiding Manager Travel Trade aan de NHTV heb ik een half jaar in Maleisië gewoond en gewerkt. Minder ver weg, vind ik Marrakech, Sevilla en Istanbul zeer bijzondere steden. Een verrassing was IJsland waar ik onlangs geweest ben.

 

De dames van QualityTime

Stel een vraag
Hebt u een vraag of opmerking? U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier, telefonisch via 030 - 247 48 16 of via qualitytime@vvaa.nl. Wij zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar en helpen u graag.


Offerte aanvragen
VvAA QualityTime biedt u de mogelijkheid om, wereldwijd, een groepsreis op maat voor u samen te stellen. Wilt u een offerte aanvragen voor uw groepsreis op maat? Geef hier uw wensen door en wij nemen contact met u op.

Contact met VvAA QualityTime

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

Contact

VvAA QualityTime

VvAA QualityTime

Orteliuslaan 750, 3528 BB Utrecht
030 - 247 48 16 | qualitytime@vvaa.nl
www.vvaa.nl/qualitytime