Deel uw ervaringen

Bent u op reis geweest met QualityTime en wilt u ook uw ervaringen delen? Stuur uw testimonial of filmpje naar ons toe per mail.

Contact QualityTime
Leden aan het woord

Leden aan het woord

 

Transmurale congresreis in Marrakech
"Onze huisartsen-specialistencursus in het inspirerende Marrakech is mede door de uitermate professionele en persoonlijke begeleiding van QualityTime een zeer succesvolle bijeenkomst geworden. De belangrijkste doelstelling om onderlinge samenwerking te bevorderen is dan ook volledig bereikt."
Tom Teunissen & Jeroen Retera - organisatoren Barning cursus 2013 
           


Studiereis in Jordanië

"Om als collega's (specialisten én huisartsen) uit een regio, als 'working partners', samen op reis naar Jordanië  te gaan was goud waard. Het is een succes geworden door de combinatie van een wetenschappelijk programma enerzijds en een passend excursieprogramma anderzijds. Met goede voorzieningen op een prachtige locatie."
Dirk Jan Pot, kinderarts
 


Westin Resort Costa Navarino, Griekenland

"Voor bijzondere accommodaties heeft QualityTime een goede neus. Maar dat hadden ze ook al toen het nog VvAA Reisbureau heette. We boeken er al jaren en hebben leuke contacten met de medewerkers. Ze denken mee en bieden persoonlijke service."
Marijke Bouwen, voormalig zorgverzekeringsmanager

 


Fietsreis 'Maratona dles Dolomites' in Italië

"Uniek aan VvAA is dat er altijd een heel team wordt meegestuurd. Een masseur en mechanicien zorgen goed voor de fietsers en hun fietsen. En de reisleiding zorgt dat de reis gesmeerd loopt. Ze ravitailleren en schreeuwen je langs de kant van de weg de berg op. Je haalt ze er al van ver uit met hun knaloranje pruiken."
Leonard Nater, tandarts


Short-ski in Frankrijk

"Wij zijn met 30 chirurgen en arts-assistenten van de afdelingen heelkunde van het St. Elisabeth Ziekenhuis en Tweesteden Ziekenhuis uit Tilburg vertrokken voor een lang weekend naar 'Les Deux Alpes' in Frankrijk. Een uitgelezen mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. Les Deux Alpes bleek een prima skigebied waar voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër genoeg uitdaging te vinden is. De eigenaren van het hotel haalden alles uit de kast om het ons naar de zin te maken: van barbecue op de piste tot après-ski, van diner tot feestjes in hun eigen skigrot, alles was tot in de puntjes geregeld!"
Winanda de Ruijter & Leon Graat - afdeling Heelkunde, St. Elisabeth Ziekenhuis 

                                   
Nascholingsreis in Rome
"Ik hoefde me alleen maar bezig te houden met de inhoud van de cursus. Verder werd alles geregeld en die zorgen had ik niet aan mijn hoofd. De rondleiding met schrijfster Rosita Steenbeek die VvAA QualityTime op verzoek geregeld had, was een hoogtepunt naast het inhoudelijke programma. Ook de avond uit in het nostalgische operatheater, die QualityTime ter plekke organiseerde, werd enthousiast ontvangen."
Werkgroepen Deskundigheidsbevordering Huisartsen Midden Nederland
 


Zijderoute per trein

"Reizen met collega-professionals vond ik extra leuk. In 2008 maakte ik met een VvAA-groep een treinreis langs de Zijderoute. Indrukwekkend vond ik vooral de bezienswaardigheden in Kazachstan en Oezbekistan. Er was ons daar al het een en ander over verteld tijdens de informatiebijeenkomst die VvAA reisbureau van tevoren had georganiseerd, maar de culturele en historische schatten overrompelden mij toch nog."
Hank Pull ter Gunne, voormalig chirurg
 

Bijeenkomst in Praag
"Begin juni 2015 zijn wij met 65 personen naar Praag geweest. De voorbereiding was voortreffelijk en ter plaatste hadden de medewerkers van QualityTime alles tot op detailniveau geregeld. Het waren 4 fantastische dagen waar alle aanwezigen zich perfect hebben vermaakt en waar alles op rolletjes liep. De enige vraag die iedereen nu stelt: wanneer gaan we weer!"
Erik van Groen, Noord-Hollandse Tandartsen Vereniging

 

 

Wij werken samen met en voor VvAA QualityTime

 

QualityTime Filmpjes 

Bekijk hieronder filmpjes van onze leden. Wilt u ook uw ervaringen met QualityTime delen via een filmpje? Stuur ons uw filmpje toe per mail: qualitytime@vvaa.nl.

Henk Veraart

Oogarts

Marie Louise Maas

Tandarts

Jan Paul Bouland

Gepensioneerd KNO-arts