Halve eeuw reizen met VvAA

    Al een halve eeuw kunt u bij VvAA terecht voor het boeken van zakelijke reizen en bijzondere vakanties. VvAA QualityTime viert dit jubileum graag met u. In elk nummer van Arts en Auto treft u een interview met een van onze leden en een aanbieding, exclusief voor VvAA-leden.

Ga terug naar het overzicht
Oktober

Gepensioneerd gynaecoloog Ruud Snethlage en zijn vrouw hebben al zo’n kleine twintig cruises gemaakt. Volgend jaar willen ze weer. Naar IJsland of de Amazone op, daar twijfelen ze nog over.

“Toen onze kinderen nog meegingen op vakantie, voeren we met onze motorboot kriskras door Nederland. Later hebben we het jacht verkocht en zijn we zee- en riviercruises gaan boeken en dat zijn er inmiddels bijna twintig. We hebben ervaring met verschillende rederijen, maar voor ons steekt de Holland America Line er met kop en schouders boven uit. Zij hebben de beste schepen, het beste personeel, het lekkerste eten en het leukste entertainment.
En de schoonste machinekamers, wat het minste risico op brand geeft – als het kan neem ik op elk schip een kijkje in de machinekamer. We boekten onze cruises rechtstreeks bij het hoofdkantoor in Rotterdam. We dachten voordeliger uit te zijn, maar we bleken een dief van onze eigen portemonnee. Aangezien we een doorlopende reisverzekering bij VvAA hebben, zijn we per persoon voor € 1250,- extra verzekerd tegen annulering als we de reis bij VvAA QualityTime boeken.

Maar het is niet de enige reden waarom we bij VvAA boeken. We hebben er nu een paar cruises geboekt en dat bevalt uitstekend. De medewerkers van QualityTime kennen de cruisemarkt door en door en je wordt kundig, efficiënt en vriendelijk door ze geholpen.

Volgend jaar hopen we met het nieuwe schip, de Koningsdam, naar de Noorse Fjorden en IJsland te cruisen. Maar we twijfelen ook nog over een tocht op de Amazone.”

Cruisen met de Holland America Line

De Holland America Line is van oorsprong een Nederlandse rederij met middelgrote, stijlvol ingerichte schepen en een bekroonde service. De Holland America biedt prachtige routes over de hele wereld.

Bekijk ons volledige aanbod