Halve eeuw reizen met VvAA

Al een halve eeuw kunt u bij VvAA terecht voor het boeken van zakelijke reizen en bijzondere vakanties. VvAA QualityTime viert dit jubileum graag met u. In elk nummer van Arts en Auto treft u een interview met een van onze leden en een aanbieding, exclusief voor VvAA-leden.

Ga terug naar het overzicht
Maart

Interview met Marijke Bouwen

 

Voormalig zorgverzekeringsmanager Marijke Bouwen reisde met man en dochters (19 en 23) al vaak met VvAA. Afgelopen zomer gingen beide vriendjes ook mee. Ze maakten een rondreis in Griekenland. Vooral resort Costa Navarino op de Peloponnesos viel in de smaak: “De kinderen hadden daar de hele vakantie kunnen blijven.”

“Afgelopen zomer gingen we voor het eerst met z’n zessen op reis, een tweeweekse reis over de Peloponnesos en door centraal Griekenland. We reden rond met een 9-persoonsbus, ruimte genoeg. Ook de airco was geen overbodige luxe, het was medio juli en dagelijks een graadje of dertig.

Als je veel wilt zien en dat wilden wij, zit je wat vaker in de auto. De afstanden waren niet groot, maar de vijfdaagse stop die wij maakten in Costa Navarino, ongeveer halverwege de reis, was een welkome onderbreking.

Wat een paradijsje! Costa Navarino is een resort in een natuurgebied aan de zuidwestkust van de Peloponnesos. Eigenlijk zijn het twee accommodatiecomplexen, dorpjes lijken het haast, die aan elkaar verbonden zijn. Er is van alles om te ontspannen. Naast zee, strand, duinen en eeuwenoude olijfbomen vind je er zwembaden, restaurants, spa’s, golfbanen en allerlei sportfaciliteiten. En toch komt het niet massaal of te toeristisch over. Er wordt hier echt, niet alleen in woord maar ook in daad, inhoud gegeven aan het begrip duurzaamheid.

Onze dochters en hun vriendjes hadden er wel de hele vakantie kunnen blijven. Voor bijzondere accommodaties heeft QualityTime een goede neus. Maar dat hadden ze ook al toen het nog VvAA reisbureau heette. We boeken er al jaren en hebben leuke contacten met de medewerkers. Ze denken mee en bieden persoonlijke service.”