Halve eeuw reizen met VvAA

Al een halve eeuw kunt u bij VvAA terecht voor het boeken van zakelijke reizen en bijzondere vakanties. VvAA QualityTime viert dit jubileum graag met u. In elk nummer van Arts en Auto treft u een interview met een van onze leden en een aanbieding, exclusief voor VvAA-leden.

Ga terug naar het overzicht
Juni

Interview met Rob de Jong

Na zijn pensionering kocht fysiotherapeut Rob de Jong een caravan. Samen met zijn vrouw ontdekt hij daarmee hoe mooi Nederland is. Dat neemt niet weg dat ze ook graag naar het buitenland gaan en daarvoor regelmatig bij VvAA aankloppen.

“We hebben inmiddels half Nederland per ‘sleurhut’ verkend. Wat een mooi land is het toch. Sinds ik met pensioen ben, kunnen we meer tijd besteden aan reizen. Dat kan van alles en nog wat zijn. Zo maken we de ene keer een gezellig kookreisje met vrienden en een andere keer een chique cruise in het Caribisch gebied.

Die laatste reis hadden we geboekt bij VvAA QualityTime. VvAA heeft al lange tijd goede connecties met de Holland America Line. Alles was van begin tot eind perfect geregeld. Een andere geslaagde reis die we bij QualityTime boekten, was een autorondreis door Andalusië. Dat arrangement duurt doorgaans een week, maar wij deden er twee weken over. We houden er niet van om ons in de vakantie te haasten. We waren daar in het voorjaar en alles stond in bloei, het landschap was schitterend. Door ons verblijf in accommodaties op het Spaanse platteland konden we er extra van genieten. We overnachtten in bijzondere kleinschalige haciënda’s en charmehotels. Een toegevoegde waarde, want de steden in Andalusië zijn prachtig, maar wel druk. Op het platteland kom je na een stadsbezoek weer tot rust en slaap je lekker. QualityTime wist precies de goede adresjes.

Die service is kenmerkend en een van de redenen dat we graag bij VvAA boeken. Wij zijn ook gehecht aan de uitgebreide documentatie waarvan zij de reisbescheiden altijd voorzien. En dat zeg ik allemaal niet alleen omdat mijn dochter bij QualityTime werkt.”
Arts en Auto Juni VvAA QualityTime
Gratis upgrade autohuur en excursies

Tijdens deze 9-daagse rondreis maakt u niet alleen kennis met de steden Granada, Córdoba en Sevilla, maar ook met het landelijke karakter van het Andalusische platteland. De reis begint en eindigt in Malaga, dus verlenging met een verblijf aan het strand is mogelijk. VvAA-leden krijgen een upgrade naar autocategorie B en vier excursies gratis.

Bekijk de reis

Reizen door Andalusië

Spaans temperament, traditie en passie dragen bij aan een heerlijke mediterrane sfeer in de meest zuidelijke provincie van Spanje. Moorse paleizen, theehuizen en moskeeën uit een roerig verleden zorgen voor een bijzondere combinatie. Benieuwd naar deze bestemming of wilt u graag meer zien van het prachtige Spanje? Bekijk onze rondreizen of ga naar ons volledige aanbod.

Bekijk ons volledige aanbod