Halve eeuw reizen met VvAA

Al een halve eeuw kunt u bij VvAA terecht voor het boeken van zakelijke reizen en bijzondere vakanties. VvAA QualityTime viert dit jubileum graag met u. In elk nummer van Arts en Auto treft u een interview met een van onze leden en een aanbieding, exclusief voor VvAA-leden.

Ga terug naar het overzicht
Juli / Augustus

Interview met Marloes van Heist

Education4Care ontwikkelt en organiseert nascholing voor artsen en apothekers in binnen- en buitenland. Marloes van Heist, medisch bioloog en eigenaar van Education4Care, heeft haar passies voor nascholingen en reizen gecombineerd en zo is een succesvolle onderneming ontstaan met veel trouwe klanten. Voor cursussen op bijzondere buitenlandse locaties werkt zij samen met VvAA QualityTime.

“Ik organiseer nascholingsavonden in een zaaltje in een ziekenhuis, maar ook weekcursussen op bijzondere locaties. Naast kwalitatief goede nascholing hebben
zorgprofessionals behoefte aan tijd om met elkaar van gedachten te wisselen over allerlei ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Daartoe ontstaat de geschikte
sfeer als je een bijzondere en kleinschalige accommodatie helemaal voor je groep ter beschikking hebt, zoals een lodge in een wildpark. Omdat de meeste mensen
daarnaast ook nog iets van het land en zijn inwoners willen leren kennen, zijn mijn nascholingsreizen op bijzondere locaties nu erg populair.

Aanvankelijk deed ik alles alleen en dat was nog te doen voor locaties als Vlieland en Finland. Tot ik ontdekte wat VvAA QualityTime allemaal kan regelen en welke contacten zij hebben in het buitenland. Samen hebben we vorig jaar een mooie nascholingsreis voor huisartsen samengesteld in de Westkaap van Zuid-Afrika. Het was een fijne samenwerking: ik maakte het programma en zocht goede sprekers en VvAA zocht de gewenste bijpassende locaties en excursies, regelde de vliegtickets en vervoer ter plaatse. Ideaal! De nascholingsreis verliep fantastisch en de deelnemende huisartsen waren erg enthousiast.

Behalve in Zuid-Afrika organiseren we nascholingen in Lapland en in een idyllische borgo in Italië en werken we momenteel aan bijzondere programma’s in Cambodja en Panama. Je kunt wel zeggen dat we elkaar gevonden hebben bij het organiseren van kwaliteitsnascholingen op niet-alledaagse locaties!”

Reizen Education4Care

Boekt u dit jaar of voor 2016 een reis uit het programma van Education4 Care en VvAA QualityTime, dan ontvangt u een reischeque t.w.v. € 100,- die u kunt gebruiken voor verlenging van de reis.

Bekijk de reizen van Education4Care en VvAA QualityTime hieronder of ga naar ons volledig aanbod aan vakantiereizen.

Bekijk ons volledige aanbod
Zuid-Afrika nascholing huisartsen

In samenwerking met Education4Care organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis voor huisartsen naar Zuid-Afrika van 24 t/m 30 november 2015.

Lapland nascholing huisartsen

In samenwerking met Education4Care organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis voor huisartsen naar Lapland van 13 t/m 18 maart 2016.

Italië nascholing huisartsen

In samenwerking met Education4Care organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis voor huisartsen naar Italië van 14 t/m 18 september 2015.