Halve eeuw reizen met VvAA

    Al een halve eeuw kunt u bij VvAA terecht voor het boeken van zakelijke reizen en bijzondere vakanties. VvAA QualityTime viert dit jubileum graag met u. In elk nummer van Arts en Auto treft u een interview met een van onze leden en een aanbieding, exclusief voor VvAA-leden.

Ga terug naar het overzicht
Februari

Interview met Leonard Nater

 

Tandarts Leonard Nater overwon met VvAA menig obstakel. Hij boekte bij de reisafdeling van VvAA al zeven keer een fietsarrangement in de bergen. Nater trapte een aantal berghellingen in de Italiaanse Dolomieten op en neer en voltooide tweemaal La Marmotte, de loodzware jaarlijkse cyclosportieve in de Franse Alpen.

“Voor komende zomer heb ik voor de zesde keer de Maratona dles Dolomites geboekt. Ik boek dat fietsarrangement altijd bij VvAA QualityTime, omdat de reis inclusief startbewijs wordt aangeboden. Het wordt steeds lastiger om het startbewijs ‘los’ te krijgen.

VvAA is in de loop der jaren expert geworden op het gebied van fietsarrangementen. Toen ik in 2007 La Marmotte fietste, stond dat arrangement voor het reisbureau en voor mij voor het eerst op het programma. Toen waren er nog wat kinderziektes, maar die zijn er sindsdien helemaal uit. Zelf ontbrak het mij destijds ook aan ervaring. Ik had nog nooit in de bergen gefietst en ik had mij onvoldoende voorbereid. Achteraf had ik er spijt van dat ik niet had meegedaan aan een van de trainingsweekenden die VvAA ook steeds organiseert.

Wat ik nog een voordeel vind aan het boeken via VvAA is dat je samen met collega-zorgprofessionals de uitdaging aangaat. Dat is gezellig en ik vind het ook leuk om te horen wat bijvoorbeeld een longarts of een kinderarts zoal meemaken.

Uniek aan VvAA is dat er altijd een heel team wordt meegestuurd. Een masseur en een mecanicien zorgen goed voor de fietsers en hun fietsen. En de reisleiding zorgt dat de reis gesmeerd loopt. Ze ravitailleren en schreeuwen je langs de kant van de weg de berg op. Je haalt ze er al van ver uit met hun knaloranje pruiken.”

Halve eeuw reizen met VvAA QualityTime
Gratis startbewijs winnen?

Schrijf u nu alvast in voor de 30ste Maratona dles Dolomites. Wij verloten vijf gratis startbewijzen onder alle deelnemers die vóór 1 november 2015 van hun voorinschrijving een definitieve boeking maken voor de Maratona dles Dolomites 2016.

Inschrijven
La Marmotte

De populairste cyclosportieve voor Nederlandse wielerliefhebbers mag niet ontbreken bij VvAA QualityTime. Net als bij de Maratona dles Dolomites is slechts een zeer beperkt aantal startbewijzen vrij te verkrijgen. Deze befaamde cyclosportieve voert over vier bergpassen in de Franse Alpen.

Avonturenweek aan de Poolcirkel

In de noordelijke delen van Finland en Zweden vindt u de laatste ongerepte natuurgebieden in Europa. In de winter zijn de uitgestrekte bossen, bergen en talloze bevroren meren bedekt met een dikke laag sneeuw. Het is een geweldige bestemming voor diegenen die van actieve sneeuwvakanties houden.