Inloggen

VvAA maakt ondernemen makkelijk

Jouw voordelen als je gaat starten met waarnemen:

 • Persoonlijk contact met je eigen startersadviseur
 • Een jaarlijks adviesgesprek
 • Het gemak van alles onder één dak

  Maak een afspraak

  Waarnemerspakket Huisarts

  Huisarts en zelfstandig ondernemer

  Zelfstandig ondernemen in de zorg

  We kunnen ons voorstellen dat het regelen van alle zaken die bij het zelfstandig ondernemerschap komen kijken niet je grootste hobby is. Gelukkig weten we daar bij VvAA wel raad mee.

  Ontzorgen met VvAA 

  Met onze langdurige kennis en ervaring in de gezondheidszorg weten we precies wat er speelt in jouw wereld. Daarin zijn we groot. In ons contact zijn we persoonlijk en houden we de lijntjes kort. Dat zorgt ervoor dat jij ontspannen kunt starten én werken als waarnemer.

  Alles wat je nodig hebt als waarnemer

  Het waarnemerspakket voorziet in alles wat je nodig hebt om te kunnen starten als waarnemer. Daarin gaan we verder dan slechts het functionele aspect: jouw persoonlijke welzijn is minstens zo belangrijk. Deze staat dan ook centraal in al onze dienstverlening.

  Maak kennis met het VvAA waarnemerspakket:

  • Je eigen adviseur voor al je vragen over waarneming en persoonlijke ontwikkeling
  • Persoonlijk contact en altijd één aanspreekpunt
  • Beroepsverzekeringen en administratie uitstekend geregeld

  Maak een afspraak

  De drie pijlers die je onderneming dragen


  1. Jezelf verzekeren tegen beroepsrisico´s


  Als huisarts werk je voor én met mensen. Als het mis gaat, kunnen de gevolgen ingrijpend zijn. Een klacht en een claim lopen vaak snel in elkaar over. Met de VvAA beroepsaansprakelijkheids- en de beroepsrechtsbijstandverzekering ben je uitstekend verzekerd voor de gevolgen van (tucht)klachten en claims.


  2. Je inkomen als huisarts veiligstellen


  Je bent niet meer in loondienst. Kun je door ziekte, een ongeval of zwangerschap langere tijd niet werken, dan mis je inkomsten. Met advies over de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voorkom je financiële problemen op het moment dat je al genoeg aan je hoofd hebt.


  3. Je administratie op orde brengen


  Administratieve en fiscale verplichtingen horen ook bij het ondernemerschap. Geen nood, met het Waarnemerspakket Huisarts neemt VvAA je bijna alles uit handen. We wijzen je de weg, geven je tips, maken je jaar­rekening op en doen ook je belasting­aan­gifte. Daarvoor werken we samen met Tellow, een handige app waarmee je admini­stratie een fluitje van een cent wordt.

  Wij helpen je de juiste keuze te maken

  Jouw adviseur helpt jou graag als je het Waarnemerspakket Huisarts via een adviseur wilt afsluiten

  Snel een adviesgesprek via de telefoon

  Telefonisch aanvragen

  Direct een afspraak via de webcam

  Via webcam aanvragen

  Face-to-face bij jou thuis
  of op kantoor

  Op locatie aanvragen

  Wie is je startersadviseur 

  Zoek je adviseur met je postcode


  Vind jij persoonlijk contact en korte lijntjes ook belangrijk? Maak dan eens kennis met jouw startersadviseur. Dat kan telefonisch, bij jou thuis, op locatie of via videobellen. Wat jij handig vindt. In het gesprek krijg je antwoord op al jouw vragen over het zelfstandig ondernemerschap.

  Postcodes 1000 t/m 2099

  Stefan van der Heijden | VvAA

  Stefan van der Heijden

  persoonlijk adviseur
  06 83 44 62 71

  “Als fervent wielrenner zie ik het beroep van huisarts ook als topsport. Dat lukt alleen met ijzersterke support. Ik help je niet alleen bij je start als waarnemer, ook daarna. Niet alleen op zakelijk gebied, juist ook op het gebied van jouw persoonlijk welzijn.”

  Postcodes 2100 t/m 2800 en 4200 t/m 5199

  Rizlane Ahabbad | VvAA

  Rizlane Ahabbad

  persoonlijk adviseur
   06 83 91 08 84

  “Jij bewijst de maatschappij een grote dienst door huisarts te zijn. Daar ben ik oprecht dankbaar voor. Het is mijn drijfveer om je in jouw drukke bestaan te helpen focussen op je werk en zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen. Je kunt altijd bij mij terecht.”

  Postcodes 2900 t/m 3799 en 3900 t/m 4199

  Remko Klijn | VvAA

  Remko Klijn

  persoonlijk adviseur
   06 82 34 38 04

  “Als persoonlijk adviseur ben ik niet alleen je zakelijk kompas voor alles wat je als zelfstandige moet regelen. Ik ondersteun je graag in je persoonlijke doelen en ook als er iets mis is of dreigt te gaan kun je bij me terecht. Je bent tenslotte niet alleen je werk!”

  Postcodes 5200 t/m 5999 en 6000 t/m 7399

  Gerd-Jan Idsinga | VvAA

  Gert-Jan Idsinga

  persoonlijk adviseur
   06 30 89 51 97

  “Vanuit wederzijds respect een vertrouwensband aangaan, dat maakt dit werk zo waardevol voor mij. Daarnaast kun je bij mij terecht met al je vragen. Je krijgt de support die je als huisarts verdient. Vóór en tijdens je loopbaan als huisarts.”

  Postcodes 3800 t/m 3899 en 7400 t/m 9999

  Bert Burger | VvAA

  Bert Burger

  persoonlijk adviseur
    06 51 88 26 82

  “Jou helpen bij je start als waarnemer en persoonlijk van betekenis zijn met raad en daad, geeft me veel energie. Zowel ter voorbereiding van je start als daarna kun je me altijd e-mailen, appen of gewoon even bellen als je hulp of advies nodig hebt.”