VvAA maakt ondernemen makkelijk

Met het waarnemerspakket:

Ben je verzekerd tegen beroepsrisico's
Stel je je inkomen als huisarts veilig
Is je administratie altijd op orde

Pakket samenstellen

Waarnemerspakket Huisarts

Huisarts en zelfstandig ondernemer


Veel te regelen. Wij helpen je.

We kunnen ons voorstellen dat het regelen van alle zaken die bij het zelfstandig ondernemerschap komen kijken niet je grootste hobby is. Gelukkig weten we daar bij VvAA wel raad mee.

Ontzorgen met het Waarnemerspakket Huisarts

Met onze langdurige kennis en ervaring in de gezondheidszorg weten we precies wat er speelt in jouw wereld. Daarin zijn we groot. In ons contact zijn we persoonlijk en houden we de lijntjes kort. Dat zorgt ervoor dat jij ontspannen kunt starten én werken als waarnemer.  

Eenvoudig samenstellen

Als je al precies weet wat je nodig hebt dan is het waarnemerspakket eenvoudig zelf samen te stellen met onze handige rekentool. Mocht je het fijn vinden om hier hulp bij te krijgen, dan staan onze startersadviseurs altijd voor je klaar.

Werken vanuit je hart | VvAAUitslag actie
Van 1 oktober 2018 tót 1 februari 2019 maakte je bij afname van een waarnemerspakket kans op teruggave van je 1e-jaarsinvestering. Op Valentijnsdag is de winnares bekendgemaakt. Renske Bruinsma: van harte gefeliciteerd! Heel veel plezier met het gewonnen bedrag van € 1.646,-.

Direct je pakket samenstellen

Met de handige rekentool stel je het Waarnemerspakket Huisarts zelf samen. Kies eerst de modules en vraag vervolgens het pakket in slechts twee minuten aan. Heb je vragen of sluit je het Waarnemerspakket Huisarts liever af via een adviseur? Neem dan contact met de startersadviseur bij jou in de buurt.

Meer modules, meer korting

Ongeveer 95% van de waarnemende huisartsen kiest voor een compleet Waarnemerspakket Huisarts, dus met alle modules. Daarmee kom je niet voor verrassingen te staan. Tegelijkertijd profiteer je ook van de maximale korting.

Start je binnen een jaar na afronding van je huisartsopleiding als waarnemer, dan kun je vijf jaar lang gebruikmaken van de voordelen.

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Advies over arbeidsongeschiktheid
  • Vergelijken en aanvragen verzekering
  • Administratie via app + serviceabonnement
  • Regelen jaarstukken en belastingaangifte
Jouw korting - €
Totaal per maand

De drie pijlers die je onderneming dragen


1. Jezelf verzekeren tegen beroepsrisico´s


Als huisarts werk je voor én met mensen. Als het mis gaat, kunnen de gevolgen ingrijpend zijn. Een klacht en een claim lopen vaak snel in elkaar over. Met de VvAA beroepsaansprakelijkheids- en de beroepsrechtsbijstandverzekering ben je uitstekend verzekerd voor de gevolgen van (tucht)klachten en claims.


2. Je inkomen als huisarts veiligstellen


Je bent niet meer in loondienst. Kun je door ziekte, een ongeval of zwangerschap langere tijd niet werken, dan mis je inkomsten. Met advies over de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voorkom je financiële problemen op het moment dat je al genoeg aan je hoofd hebt.


3. Je administratie op orde brengen


Administratieve en fiscale verplichtingen horen ook bij het ondernemerschap. Geen nood, met het Waarnemerspakket Huisarts neemt VvAA je bijna alles uit handen. We wijzen je de weg, geven je tips, maken je jaar­rekening op en doen ook je belasting­aan­gifte. Daarvoor werken we samen met Tellow, een handige app waarmee je admini­stratie een fluitje van een cent wordt.

Vijf jaar lang (fiscaal) voordeel

Pakketkeuze Basis Plus Optimaal
Aansprakelijkheidsverzekering beroep
Rechtsbijstandverzekering beroep
Arbeidsongeschiktheidsadvies en onderhoud --
Tellow* -- --

Kosten 1e jaar**

€ 854,-

€ 888,-

€ 1.677,-

Kosten 2e tot en met 5e jaar**

€ 854,-

€ 738,-

€ 1.527,-

Jouw jaarlijkse korting

--

€ 390,-

€ 595,-

Toelichting:

* Voor jouw administratie, jaar­rekening, belasting­aan­gifte (inclusief service­abonnement). Je betaalt € 5,- per maand plus € 0,29 per factuur voor het gebruik van de Tellow-app.
** Alle kosten zijn exclu­sief btw en assurantie­belasting; premie- en prijs­wijzigingen voor­be­houden.

Let op je fiscale voordeel

De meeste kosten van het Waar­nemers­pakket Huis­arts zijn fis­caal aftrek­baar. Daar­door betaal je netto een stuk minder. De starters­adviseur vertelt je er graag meer over.

Wij helpen je de juiste keuze te maken

Jouw adviseur helpt jou graag als je het Waarnemerspakket Huisarts via een adviseur wilt afsluiten

Wie is je startersadviseur 

Zoek je adviseur met je postcode


Vind jij persoonlijk contact en korte lijntjes ook belangrijk? Maak dan eens kennis met jouw startersadviseur. Dat kan telefonisch, bij jou thuis, op locatie of via videobellen. Wat jij handig vindt. In het gesprek krijg je antwoord op al jouw vragen over het zelfstandig ondernemerschap.

Postcodes 1000 t/m 2099

Stefan van der Heijden | VvAA

Stefan van der Heijden

startersadviseur  06 83 44 62 71

“Als fervent wielrenner zie ik het beroep van huisarts ook als topsport. Dat lukt alleen met ijzersterke support. Daar ligt mijn drijfveer.”

Postcodes 2100 t/m 2800 en 4200 t/m 5199

Rizlane Ahabbad | VvAA

Rizlane Ahabbad

startersadviseur  06 83 91 08 84

“Mijzelf inleven in de wereld van de (startende) waarnemer en daaraan mijn kennis en ervaring toevoegen, dat is mijn passie.”

Postcodes 2900 t/m 3799 en 3900 t/m 4199

Remko Klijn | VvAA

Remko Klijn

startersadviseur  06 82 34 38 04

“Ondernemen is een vak dat je niet leert tijdens je opleiding. Daarom ben ik er voor je.”

Postcodes 5200 t/m 5999 en 6000 t/m 7399

Gerd-Jan Idsinga | VvAA

Gert-Jan Idsinga

startersadviseur  06 30 89 51 97

“Goede zorg binnen Nederland is onmisbaar. Ook de zorg richting jou als zorgprofessional is essentieel. Daarom begeleid en adviseer ik je graag in jouw carrière.”

Postcodes 3800 t/m 3899 en 7400 t/m 9999

Bert Burger | VvAA

Bert Burger

startersadviseur  06 51 88 26 82

“Bijdragen aan een goed begin van de startende zorgverlener geeft mij energie.”

Download de handige checklist

Wil jij weten wat je allemaal moet doen én ook wanneer als je start met waarnemen? Download dan de gratis checklist. Daarin staat alles wat je moet weten overzichtelijk op een rij. Dat helpt je om goed voorbereid van start te gaan. 
*
*
*