De voordelen van het waarnemerspakket

  • Alle ondersteuning en advies voor de waarnemend huisarts bij één adviseur
  • Alle zakelijke beslommeringen rondom je beroep als waarnemend huisarts worden uit handen genomen
  • Zakendoen met de marktleider in advies op maat voor waarnemend huisartsen
Direct aanvragen

Het waarnemerspakket

Voor elke situatie een passende oplossing

Om ervoor te zorgen dat de voor jou relevante producten aangeboden worden, hebben wij drie pakketten ontwikkeld. Zo kunnen we jou optimaal van dienst zijn.

       Basis Plus Optimaal
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
Beroepsrechtsbijstandverzekering
Abonnement/advies bij arbeidsongeschiktheid
Jaarlijks financieel planningsgesprek
VvAA administratie-abonnement inclusief jaaraangifte
Financieel advies
Cursus ‘Van waarnemen naar eigen praktijk’
Seminars, lezingen en workshops
Je betaalt € 405,57 € 830,57 € 1.530,57

Als je na het eerste jaar het Waarnemerspakket Plus behoudt, betaal je het tweede t/m vijfde jaar € 656,-

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw op het administratie-abonnement en exclusief 21% assurantiebelasting op de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en beroepsrechtsbijstandverzekering en exclusief de premie voor de AOV-verzekering. Vanaf het moment van het afsluiten, is het Waarnemerspakket maximaal 5 jaar geldig.


Direct aanvragen

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie over jouw pakket

Financiële administratie van VvAA

Belastingaangifte: gemakkelijk geregeld

Met een automatische koppeling tussen jouw bank en ons boekhoudsysteem leggen we de basis voor je administratie. VvAA maakt vervolgens periodiek een overzichtelijke rapportage, zodat je altijd overzicht hebt en alles in één keer gereed is voor je belastingaangifte. Bij het Waarnemerspakket Plus maak je gedurende zes maanden kosteloos kennis met het VvAA administratie-abonnement Compleet.

Van waarnemerspakket Plus naar Optimaal

Past dit abonnement bij je, dan stap je automatisch over op waarnemerspakket Optimaal en verzorgen wij de inkomstenbelasting. VvAA brengt hier € 700,- voor in rekening (het verschil tussen pakket Plus en pakket Optimaal).

Meer informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering en advies

Financiële zekerheid bij ziekte

Door een klein ongeluk of langdurige ziekte kun je er als zelfstandig waarnemer ineens flink in inkomsten op achteruit gaan. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering van VvAA dek je dit financiële risico goed af. Samen bepalen wij welke AOV-verzekering het beste bij je past. En als er iets verandert, passen wij de verzekering in overleg met jou aan. Je inkomen is daarmee veilig gesteld, mocht er onverhoopt iets gebeuren.

Meer informatie

De rechtsbijstandverzekering van VvAA

Juridische hulp onder handbereik

Ook tegen een klacht of een tuchtzaak bij het medisch tuchtcollege moet je goed verzekerd zijn. De beroeps- en rechtsbijstandverzekering van VvAA biedt specialistische juridische bijstand bij een procedure van de klachtencommissie, het Tuchtcollege of bij onderzoek door de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Daarbij nemen wij alle proceskosten voor onze rekening. Uiteraard adviseren onze juristen je ook bij alle andere juridische zaken waarmee je als zelfstandige zorgprofessional te maken krijgt. Een hele steun in de rug.

Meer informatie

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering van VvAA

Goed verzekerd bij een claim

Als (waarnemend) huisarts verricht je dagelijks vele (medische) handelingen. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is daarom onmisbaar. Bij VvAA is je verzekering volledig afgestemd op de risico’s van je beroep als waarnemend huisarts. Zo is de zorg die je verleent op alle locaties verzekerd, bijvoorbeeld in een huisartsenpost of een verzorgingshuis.

Meer informatie

scroll verder