VvAA maakt ondernemen makkelijk

En nu extra aantrekkelijk!

Zo doe je mee

Waarnemerspakket Huisarts

Huisarts en zelfstandig ondernemer


Je zaken goed geregeld

Ga je na je opleiding aan de slag als waarnemer? Dat is een prachtige stap. Met de voordelen die het zelfstandig ondernemerschap nu eenmaal kent: variatie, flexibilteit en meer dan voldoende werk.

We vermoeden dat de uitoefening van je beroep jou meer energie geeft dan de zakelijke beslommeringen rondom het zelfstandig ondernemerschap. Wil je zoveel mogelijk tijd besteden aan je patiënten? Dan neemt het Waarnemerspakket Huisarts je veel zorgen uit handen.

Nu extra aantrekkelijk

Overweeg je een van de drie waarnemerspakketten af te sluiten? Dan is het nu extra aantrekkelijk om de knoop door te hakken.

Sluit je vóór 1 februari 2019 een Waarnemerspakket Huisarts af, dan maak je kans op het terugkrijgen van je 1e-jaarsinvestering. Dat betekent dat je zomaar tot maximaal € 1.646,- belastingvrij op je rekening teruggestort kunt terugkrijgen.

Word je nu al blij van die gedachte? Kom dan snel in actie.

Zó doe je mee aan de actie:


Werken vanuit je hart | VvAA

Bekendmaking winnaar

Op Valentijnsdag 2019 maken we via e-mail de winnaar van deze actie bekend. Jouw bankrekening zou die dag wel eens heel verliefd op VvAA kunnen worden.

Direct je pakket samenstellen

Met de handige rekentool stel je het Waarnemerspakket Huisarts zelf samen. Kies eerst de modules en vraag vervolgens het pakket in slechts twee minuten aan. Heb je vragen of sluit je het Waarnemerspakket Huisarts liever af via een adviseur? Neem dan contact met de startersadviseur bij jou in de buurt.

Meer modules, meer korting

Ongeveer 95% van de waarnemende huisartsen kiest voor een compleet Waarnemerspakket Huisarts, dus met alle modules. Daarmee kom je niet voor verrassingen te staan. Tegelijkertijd profiteer je ook van de maximale korting.

Start je binnen een jaar na afronding van je huisartsopleiding als waarnemer, dan kun je vijf jaar lang gebruikmaken van de voordelen.

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Advies over arbeidsongeschiktheid
  • Vergelijken en aanvragen verzekering
  • Administratie via app + serviceabonnement
  • Regelen jaarstukken en belastingaangifte
Jouw korting - €
Totaal per maand

De drie pijlers die je onderneming dragen


1. Jezelf verzekeren tegen beroepsrisico´s


Als huisarts werk je voor én met mensen. Als het mis gaat, kunnen de gevolgen ingrijpend zijn. Een klacht en een claim lopen vaak snel in elkaar over. Met de VvAA beroepsaansprakelijkheids- en de beroepsrechtsbijstandverzekering ben je uitstekend verzekerd voor de gevolgen van (tucht)klachten en claims.


2. Je inkomen als huisarts veiligstellen


Je bent niet meer in loondienst. Kun je door ziekte, een ongeval of zwangerschap langere tijd niet werken, dan mis je inkomsten. Met advies over de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voorkom je financiële problemen op het moment dat je al genoeg aan je hoofd hebt.


3. Je administratie op orde brengen


Administratieve en fiscale verplichtingen horen ook bij het ondernemerschap. Geen nood, met het Waarnemerspakket Huisarts neemt VvAA je bijna alles uit handen. We wijzen je de weg, geven je tips, maken je jaar­rekening op en doen ook je belasting­aan­gifte. Daarvoor werken we samen met Tellow, een handige app waarmee je admini­stratie een fluitje van een cent wordt.

Vijf jaar lang (fiscaal) voordeel

Pakketkeuze Basis Plus Optimaal
Aansprakelijkheidsverzekering beroep
Rechtsbijstandverzekering beroep
Arbeidsongeschiktheidsadvies en onderhoud --
Tellow* -- --

Kosten 1e jaar**

€ 796,-

€ 856,-

€ 1.646,-

Kosten 2e tot en met 5e jaar**

€ 796,-

€ 681,-

€ 1.471,-

Jouw jaarlijkse korting

--

€ 390,-

€ 595,-


Toelichting:

* Voor jouw administratie, jaar­rekening, belasting­aan­gifte (inclusief service­abonnement). Je betaalt € 5,- per maand plus € 0,29 per factuur voor het gebruik van de Tellow-app.
** Alle kosten zijn exclu­sief btw en assurantie­belasting; premie- en prijs­wijzigingen voor­be­houden.

Let op je fiscale voordeel

De meeste kosten van het Waar­nemers­pakket Huis­arts zijn fis­caal aftrek­baar. Daar­door betaal je netto een stuk minder. De starters­adviseur vertelt je er graag meer over.

Wij helpen je de juiste keuze te maken

Jouw adviseur helpt jou graag als je het Waarnemerspakket Huisarts via een adviseur wilt afsluiten

Wie is je startersadviseur 

Zoek je adviseur met je postcode

Postcodes 1000 t/m 2099

Stefan van der Heijden | VvAA

Stefan van der Heijden

startersadviseur  06 83 44 62 71

“Als fervent wielrenner zie ik het beroep van huisarts ook als topsport. Dat lukt alleen met ijzersterke support. Daar ligt mijn drijfveer.”

Postcodes 2100 t/m 2800 en 4200 t/m 5199

Rizlane Ahabbad | VvAA

Rizlane Ahabbad

startersadviseur  06 83 91 08 84

“Mijzelf inleven in de wereld van de (startende) waarnemer en daaraan mijn kennis en ervaring toevoegen, dat is mijn passie.”

Postcodes 2900 t/m 3799 en 3900 t/m 4199

Remko Klijn | VvAA

Remko Klijn

startersadviseur  06 82 34 38 04

“Ondernemen is een vak dat je niet leert tijdens je opleiding. Daarom ben ik er voor je.”

Postcodes 5200 t/m 5999 en 6000 t/m 7399

Gerd-Jan Idsinga | VvAA

Gert-Jan Idsinga

startersadviseur  06 30 89 51 97

“Goede zorg binnen Nederland is onmisbaar. Ook de zorg richting jou als zorgprofessional is essentieel. Daarom begeleid en adviseer ik je graag in jouw carrière.”

Postcodes 3800 t/m 3899 en 7400 t/m 9999

Bert Burger | VvAA

Bert Burger

startersadviseur  06 51 88 26 82

“Bijdragen aan een goed begin van de startende zorgverlener geeft mij energie.”

Download de handige checklist

Wil jij weten wat je allemaal moet doen én ook wanneer als je start met waarnemen? Download dan de gratis checklist. Daarin staat alles wat je moet weten overzichtelijk op een rij. Dat helpt je om goed voorbereid van start te gaan. 
*
*
*

Direct lid worden van VvAA

VvAA als jouw stem én steun

Samen sterk. Dat is kort gezegd waar we als collectief van 120.000 zorgverleners voor staan. Deze kracht gebruiken we onder andere om belangrijke zorgthema’s te adresseren. Bij­voor­beeld met (Ont)Regel de Zorg, het initiatief waarmee we de handen ineenslaan met leden, beroeps­organi­saties, zorg­verzekeraars en andere invloedrijke instanties. Dat doen we met een gemeenschappelijk doel: 50% minder tijd kwijt aan onzinnige administratie.

Ga jij ook voor minder regels en meer tijd voor je patiënten?
Doe ook mee én word lid voor slechts € 39,- per jaar.

Alles geregeld voor het werk naast je werk

Als huisarts krijg je te maken met allerlei zaken die je goed moet regelen. Denk aan de nodige verzekeringen, je financiële administratie, hypotheek en nog veel meer. Dat werk is ons vak. Wij zijn er voor je met de juiste producten, diensten en advies op elk moment in je leven. Zowel zakelijk als privé.

Bekijk alle voordelen van het lidmaatschap > ­