Inloggen

VvAA maakt ondernemen makkelijk

Als waarnemend huisarts en ondernemer komt er ineens van alles op je af. Allerlei zaken die je goed moet regelen en waar je waarschijnlijk nog geen ervaring mee hebt. Speciaal voor jou hebben wij daarom het Waarnemers­pakket Huisarts ontwikkeld.

Bekijk het waarnemerspakket

Check hoe het ondernemerschap bij jou past

Denk je er als waarnemer over om je eigen praktijk te starten? Bereid je daar goed op voor. Wij helpen je met een handige tool. Daarmee krijg je in vijf minuten direct antwoord op de vraag: Ben ik een ondernemer?

  Doe de test >

  Wij helpen je graag

  Ga je starten met waarnemen als huisarts? Doe het samen met VvAA.

  Waarnemerspakket Huisarts

  Voor jou als ondernemer

  In het Waarnemerspakket Huisarts zit alles wat je nodig hebt als startend waarnemend huisarts. De drie pijlers die je onderneming dragen zijn het uitgangspunt:

  1. Jezelf verzekeren tegen beroepsrisico’s
  2. Je inkomen als huisarts veiligstellen
  3. Je administratie op orde brengen

  Bekijk het waarnemerspakket


  Wat krijg je als je start met waarnemen?

  • Persoonlijk contact met je eigen startersadviseur
  • Een jaarlijks adviesgesprek
  • Het gemak van alles onder één dak

  Download de handige checklist

  Wil jij weten wat je allemaal moet doen én ook wanneer als je start met waarnemen? Download dan de gratis checklist. Daarin staat alles wat je moet weten overzichtelijk op een rij. Dat helpt je om goed voorbereid van start te gaan.

  *
  *
  *

  Aan de slag als waarnemend huisarts | VvAA

  Lees de ervaringen van collega-waarnemers

  Het verhaal van Jorni

  In augustus 2015 begon Jorni Boting als waarnemend huisarts. Al snel kreeg hij een vaste waarneemplek in een praktijk. ‘Ik vind het ontzettend waardevol om patiëntenzorg in de volle omvang te kunnen bieden.’

  Het verhaal van Karin

  Karin van Rosmalen-Nooijens startte in juli 2015 als waarnemend huisarts. Na korte tijd trad zij toe als maat in een praktijk. ‘Mijn tip voor beginnend waarnemers: neem je tijd om op te starten en geniet van het rondkijken.’

  Handige extra informatie

  Huisartsplaats.nl

  Een prak­tijk in de buurt die je kunt over­nemen? Je vindt het op Huisartsplaats.nl. Dat is de nieuwe plek met alle vraag en aanbod van collega-huisartsen. Zij kunnen jouw 1e stap als onder­nemer mogelijk maken.

  Modelovereenkomst

  De Wet de­regu­lering be­oorde­ling arbeids­relaties (Wet dba) is van kracht. Daar­mee heeft de VAR plaats­gemaakt voor de model­overeen­komst. Wat zijn de gevolgen voor jouw situatie als onder­nemer in de zorg?

  scroll verder