Inloggen

Succesvol ondernemen als huisarts

Je bent van plan om binnenkort te gaan starten met waarnemen. Een belangrijk moment in je carrière als huisarts, die vraagt om de nodige aandacht. Laat je daarom vrijblijvend adviseren over ons waarnemerspakket. Speciaal ontwikkeld voor jou!

Wie is jouw adviseur?

Starten als Waarnemend Huisarts

Het waarnemerspakket

Om ervoor te zorgen dat jij zo goed mogelijk van start kunt als waarnemer hebben wij het starterspakket ontwikkeld. Hierin zit alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos begin van jouw carrière als ondernemer en huisarts. Stel hem samen met de startersadviseur af op jouw persoonlijke situatie:

Verzeker jezelf tegen beroepsrisico's
Zorg dat je inkomen veilig is gesteld
Laat je administratie op orde brengen

Meer informatie

 

Direct contact met je startersadviseur


"Zorgeloos van start met je carrière als waarnemend huisarts. Daar ondersteun ik je graag bij! Samen doorlopen we iedere stap zodat je op de juiste manier kunt beginnen aan deze nieuwe fase. 

Heb je vragen, loop je ergens tegenaan of wil je meer informatie over een bepaald onderwerp. Ik sta altijd voor je klaar! Neem gerust met mij of een van mijn collega’s contact op."

Stefan van der Heijden

StartersadviseurWie is jouw startersadviseur?


Vind jij persoonlijk contact en korte lijntjes ook belangrijk? Maak dan eens kennis met jouw startersadviseur. Dat kan telefonisch, bij jou thuis, op locatie of via videobellen. Wat jij handig vindt. In het gesprek krijg je antwoord op al jouw vragen over het zelfstandig ondernemerschap.

Postcodes 1000 t/m 2099

Stefan van der Heijden | VvAA

Stefan van der Heijden

persoonlijk adviseur
06 83 44 62 71

“Als fervent wielrenner zie ik het beroep van huisarts ook als topsport. Dat lukt alleen met ijzersterke support. Ik help je niet alleen bij je start als waarnemer, ook daarna. Niet alleen op zakelijk gebied, juist ook op het gebied van jouw persoonlijk welzijn.”

Postcodes 2100 t/m 2800 en 4200 t/m 5199

Rizlane Ahabbad | VvAA

Rizlane Ahabbad

persoonlijk adviseur
 06 83 91 08 84

“Jij bewijst de maatschappij een grote dienst door huisarts te zijn. Daar ben ik oprecht dankbaar voor. Het is mijn drijfveer om je in jouw drukke bestaan te helpen focussen op je werk en zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen. Je kunt altijd bij mij terecht.”

Postcodes 2900 t/m 3799 en 3900 t/m 4199

Remko Klijn | VvAA

Remko Klijn

persoonlijk adviseur
 06 82 34 38 04

“Als persoonlijk adviseur ben ik niet alleen je zakelijk kompas voor alles wat je als zelfstandige moet regelen. Ik ondersteun je graag in je persoonlijke doelen en ook als er iets mis is of dreigt te gaan kun je bij me terecht. Je bent tenslotte niet alleen je werk!”

Postcodes 5200 t/m 5999 en 6000 t/m 7399

Gerd-Jan Idsinga | VvAA

Gert-Jan Idsinga

persoonlijk adviseur
 06 30 89 51 97

“Vanuit wederzijds respect een vertrouwensband aangaan, dat maakt dit werk zo waardevol voor mij. Daarnaast kun je bij mij terecht met al je vragen. Je krijgt de support die je als huisarts verdient. Vóór en tijdens je loopbaan als huisarts.”

Postcodes 3800 t/m 3899 en 7400 t/m 9999

Bert Burger | VvAA

Bert Burger

persoonlijk adviseur
  06 51 88 26 82

“Jou helpen bij je start als waarnemer en persoonlijk van betekenis zijn met raad en daad, geeft me veel energie. Zowel ter voorbereiding van je start als daarna kun je me altijd e-mailen, appen of gewoon even bellen als je hulp of advies nodig hebt.”

Selectie van artikelen

Handige extra informatie

Huisartsplaats.nl

Een prak­tijk in de buurt die je kunt over­nemen? Je vindt het op Huisartsplaats.nl. Dat is de nieuwe plek met alle vraag en aanbod van collega-huisartsen. Zij kunnen jouw 1e stap als onder­nemer mogelijk maken.

Modelovereenkomst

De Wet de­regu­lering be­oorde­ling arbeids­relaties (Wet dba) is van kracht. Daar­mee heeft de VAR plaats­gemaakt voor de model­overeen­komst. Wat zijn de gevolgen voor jouw situatie als onder­nemer in de zorg?