Inloggen

Jouw voordelen

  • Alle financiële, fiscale en juridische zaken in één keer geregeld
  • Eén contactpersoon met wie je alles kunt bespreken
  • Een vast bedrag per jaar onafhankelijk van het gebruik
Vraag adviesgesprek aan

Tandartsenpakket

Je financiële, fiscale en juridische zaken goed geregeld

Hoe zorg je ervoor als beginnend tandarts dat je fiscale, juridische en financiële zaken op orde zijn én blijven? Dat doe je met het Tandartsenpakket voor jonge professionals. Daarin zit alles wat je nodig hebt. Je kunt kiezen uit 3 pakketten: Basis, Plus en Optimaal. Voor elk pakket betaal je een vast bedrag per jaar inclusief aantrekkelijke pakketkorting.

Meer (vrije) tijd over

Eenmaal gekozen kun je erop vertrouwen dat we je financiële, fiscale en juridische zaken goed regelen. En niet minder belangrijk: je houdt tijd over om te besteden aan de zorg voor je patiënten. Of gewoon voor alle leuke dingen naast je vak als tandarts.

Advies of een vraag?

Bel ons op werk­dagen tussen 8.00 en 17.30 uur. Wij helpen je graag.

Extra korting op je premie

Ben je lid van KNMT/ANT? Je ontvangt 10% extra korting op de premie van de beroeps­aansprakelijk­heids- en beroeps­rechts­bijstand­verzekering.


Ben ik een jonge professional?

Je bent een jonge professional als je maximaal 5 jaar geleden direct na je middelbare school je eerste studie aan het hbo of wo hebt afgerond. Je kunt kiezen voor Basis, Plus of Optimaal


Tandartsenpakket voor jonge professionals Basis Plus Optimaal (Meest gekozen)
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
Beroepsrechtsbijstandverzekering
Abonnement/advies voor arbeidsongeschiktheid
VvAA Administratie abonnement
 
Inclusief jaaraangifte
Jaarlijks financieel planningsgesprek
Korting op financieel advies
Korting op cursus ‘Starten eigen praktijk’
Korting op seminars, lezingen en workshops
Totale kosten per jaar € 557,- € 1.007,- € 2.102,-
Je pakketkorting minus € 139,- minus € 139,- minus € 239,-
 

Je betaalt het 1e jaar

 

€ 418,-

 

€ 868,-*

 

€ 1.863,-**

*Als je na het eerste jaar het Tandartsenpakket Plus behoudt, betaal je het tweede t/m vijfde jaar € 643,-.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw op het administratie-abonnement en exclusief 21% assurantie­belasting op de beroeps­aansprakelijk­heids­verzekering en beroeps­rechts­bijstand­verzekering en exclusief de premie voor de arbeids­ongeschikt­heids­verzekering. Vanaf het moment van afsluiten is het Tandartsen­pakket voor jonge professionals maximaal 5 jaar geldig na je afstudeerdatum. Prijs­wijzigingen zijn voorbehouden.

**Als je na het eerste jaar het Tandartsenpakket Optimaal behoudt, betaal je het tweede t/m vijfde jaar € 1.688,-.

Vraag adviesgesprek aan

Toelichting bij onderdelen uit de 3 pakketten

Tandartsenpakket voor jong professionals | VvAA
Beroeps­aansprakelijk­heids­verzekering

Een medische fout waarvoor u je aan­sprakelijk wordt gesteld kan in­grijpende ge­volgen hebben. Een beroep­saansprakelijk­heids­verzekering is daar­om onmis­baar. Vooral met voor­waarden die zijn afge­stemd op de risico’s van je be­roep als tand­arts.

Tandartsenpakket voor jong professionals | VvAA
Beroeps­rechts­bijstand­verzekering

Met de VvAA beroepsrechtsbijstandverzekering krijg je specialistische juridische bijstand bij een procedure van de klachtencommissie, het Tuchtcollege of bij onderzoek door de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Alle proceskosten zijn voor onze rekening. 

Tandartsenpakket voor jong professionals | VvAA
Abonnement/advies voor arbeidsongeschiktheid

Samen met jou kijken we welke arbeids­ongeschiktheids­verzekering het beste bij jouw situatie en wensen past. Mocht je situatie daarna wijzigen dan checken we je verz­ekering daarop. Zo weet je zeker dat je inkomen bij arbeids­ongeschikt­heid goed is geregeld.

Abonne­ment VvAA admini­stratie

Al je bonnen en facturen stuur je digitaal naar VvAA. Je ontvangt dan maandelijks een over­zichtelijk dash­board waarmee je direct ziet hoe je ervoor staat. Bij Optimaal verzorgen we je complete belasting­aangifte.

Tandartsenpakket voor jong professionals | VvAA
Finan­cieel plannings­gesprek

Jaarlijks krijg je een financieel planningsgesprek met één van onze specialisten. Daarin adviseren we je over verbeteringen in je fiscale en financiële zaken. Daarvoor gebruiken we je administratie en belastingaangifte als uitgangspunt.

Aantrekke­lijke kor­tingen

Kies je voor Optimaal als meest gekozen pakket dan krijg je aan­trekkelijke kortingen op finan­cieel advies en de cursus voor tand­artsen ‘Starten eigen praktijk’. Verder krijg je ook korting op allerlei voor tand­artsen interes­sante semi­nars, lezingen en work­shops.