Ondernemerslijn

Het ondernemerschap kan ongemerkt steeds meer van uw tijd in beslag nemen. Daarom biedt VvAA de Ondernemerslijn. Hebt u vragen over het voeren van uw praktijk? Bel onze adviseurs: 030 247 41 94. Dit is kosteloos en vrijblijvend. Binnen 10 minuten weet u wat uw volgende stap kan zijn.

Bel mij terug
Praktijk voeren
Lennard Werner Consultant VvAA hufenfedap

Lennard Werner

Consultant bij VvAA

“Een apotheekhoudende huisarts wil huisartsenzorg gaan leveren aan een AZC. Hij vroeg mij hoe hij het apothekersgedeelte rendabel kan maken. Met de normale vergoeding per recept is het met deze doelgroep lastig om rendabel te zijn door de extra tijd die gemoeid is om medicatie uit te leggen. Een actuele vraag waar we nu het antwoord op gaan vinden.”

Hebt u vragen over administratieve processen?

Administratie, declaraties, belastingaangifte, salarisadministratie, IT, privacy, beveiliging, werkoverleg, bijscholing en intervisies.

Hebt u vragen over bedrijfsvoering of financiering?

Wat is een goed vestigingsklimaat, wat is goodwill, wat betekent de veranderende markt voor u, welke kansen liggen er online ?

Hebt u vragen over personeelsbeleid en HR?

Stijgend verzuim, het ontbreken van contracten of stroef lopende functioneringsgesprekken en uw rol als manager en werkgever naast zorgverlener.

Hebt u vragen over de zorgverzekeraar en contractering?

Wat zijn uw rechten en plichten bij het afsluiten van contracten met zorgverzekeraars en tijdens materiële controles. Handelt u nog wel naar eigen inzicht? 

Bel de VvAA Ondernemerslijn 030 - 247 41 94

Ons team van specialisten helpt u graag weer op weg. Binnen 10 minuten weet u wat de volgende stap is. Dit is kosteloos en vrijblijvend. Wij zijn bereikbaar van 9.00 tot 17.30 uur of bellen u graag even terug.  

Bel mij terug

Hart voor de zorg, hard voor uw zaak

Edwin Brugman

Edwin Brugman

Directeur kennismanagement & netwerken bij VvAA

“Ik pleit ervoor de zorgverzekeraar zoveel mogelijk buíten de spreekkamer van de zorgprofessional te houden, omdat patiënt en zorgverlener zich daar uitsluitend moeten bekommeren om het belang van de patiënt. Daarom maak ik mij namens VvAA hard voor het behoud van de vrije artsenkeuze.”

Afschaffing VAR zet toegankelijkheid zorg onder druk

De Verklaring Arbeidsrelatie (VAR) lijkt te worden afgeschaft. Wat zijn de risico's?

Rechter fluit Achmea terug
Rechter fluit Zilveren Kruis / Achmea terug

VvAA roept zorgverzekeraars zorgvuldiger te werk te gaan bij het uitvoeren van de controles, en zich voortaan fatsoenlijk te gedragen. Want vertrouwen is juist de basis van de relatie tussen patiënten en zorgverleners.

Artikelen voor praktijkhouders

Annemarie Smilde, jurist bij VvAA

Annemarie Smilde

Specialist gezondheidsrecht bij VvAA

“Mijn collega's en ik zien veel leed wat eenvoudig voorkomen had kunnen worden. Met het delen van onze kennis geven wij zorgprofessionals handvatten om zelf mee aan de slag te gaan. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar voor advies op maat.”

Filter: