Sollicitatieprocedure

Zie je een vacature die jouw hart sneller doet kloppen? Solliciteer dan online met je cv en motivatiebrief. Vind je niet direct een passende vacature, maar bied jij VvAA wel toegevoegde waarde? Laat het ons weten via een open sollicitatie. We waarderen je betrokkenheid en gaan netjes met je sollicitatie om. Wat mag je van ons verwachten?

 • Ontvangstbevestiging

  Wanneer we je sollicitatie ontvangen, krijg je een ontvangstbevestiging. We streven ernaar je binnen één week te laten weten of we nader willen kennismaken.

 • Eerste gesprek
  Het eerste gesprek is een kennismaking voor jou met VvAA en voor ons met jou. Tijdens het gesprek kom jij erachter of de functie én VvAA bij je passen. Wij ontdekken of jij die enthousiaste nieuwe collega bent die we zoeken. Doorgaans vindt het gesprek plaats met een collega van de afdeling en de afdelingsmanager.

 • Tweede gesprek
  Klikt het tijdens de kennismaking? Dan nodigen we je graag opnieuw uit. Voorafgaand aan het tweede gesprek vragen we je om een Persoonlijke Profiel Analyse in te vullen. Dit is een analyse die je online invult. De analyse richt zich op het gedrag dat je laat zien, er is geen 'goed' of 'fout'. Voordat we elkaar opnieuw spreken, ontvang je per mail een samenvatting van de analyse. Dit is een mooie basis voor het tweede gesprek waarbij we dieper op jouw motivatoren en voorkeuren ingaan. Samen bepalen we of de functie goed bij jou past. Dit gesprek vindt plaats met de afdelingsmanager en een van onze HR-specialisten.

 • Afronding sollicitatieprocedure
  Over het algemeen is de sollicitatieprocedure na twee gesprekken afgerond. Als jij en wij daarna nog enthousiast zijn, ontvang je van ons een aanbod om bij ons in dienst te komen. Voor je in dienst treedt, vragen we je nog een Pre-Employmentscreening te doorlopen in het kader van de Wet Financiële dienstverlening.
Marcel Weijman
"Toen ik solliciteerde, zeiden ze: maak die ambitie maar waar, wij ondersteunen je."

Marcel Weijman, manager Schadeservice


Werken bij VvAA