Inloggen
VvAA voor haar leden

Wat wij belangrijk vinden 

Onze collega’s vormen samen het fundament om onze ambities als organisatie waar te maken. Collega’s die doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn: het bedienen van onze leden. Daarom staan jouw welzijn en ontwikkeling bij ons centraal. We hebben dit vormgegeven rondom een aantal thema’s: Ontwikkeling, Persoonlijk leiderschap en Gezonde collega’s in een gezonde organisatie.

Ontwikkeling. Wij vinden jou als collega enorm belangrijk en faciliteren daarom verschillende mogelijkheden om je te ontwikkelen en goed op je plek te zitten. Dit doen we door er samen voor te zorgen dat je werk kan doen dat bij jouw talenten past. Je mag bij ons zelf een plan maken voor jouw eigen groei en ontwikkeling. Vervolgens help jij onze organisatie verder door het maximale uit jezelf te halen. 

Collega’s kunnen onbeperkt online trainingen volgen via ons e-learningplatform GoodHabitz. Daarnaast ontwikkelen we talent in onze organisatie door middel van een talentenprogramma en is er een leiderschapsweek in samenwerking met Amref. 

Persoonlijk leiderschap. Er wordt veel ruimte geboden om je eigenheid en je potentieel in te zetten en tegelijkertijd je beperkingen in te zien. Je werkt het beste als je weet wie je bent en daarbij je talenten benut. Bij VvAA mag je fouten maken, zolang je ervan leert. 

Gezondheid/ vitaliteit. Er ligt een grote focus op de fysieke en mentale gezondheid van collega’s. Wij vinden vitaliteit dusdanig belangrijk dat het één van de vier speerpunten is waar wij als VvAA voor staan. Dit blijft niet alleen bij woorden, maar zetten we ook om in concrete acties.  

We hebben een samenwerking met a.s.r. Vitality waarmee we er voor zorgen dat collega’s actief kunnen deelnemen aan een persoonlijk vitaliteitsplan met behulp van een Fitbit, het sparen van punten en het behalen van weekdoelen. Zo zorgen we voor extra stimulans en motivatie om gezond en vitaal te blijven. 


VvAA voor haar leden

VvAA voor haar medewerkers

Onze kernwaarden