Ontwikkelingsmogelijkheden 

Een prettige organisatie om bij te werken, dat is VvAA. Een solide bedrijf waar je de ruimte vindt om jezelf te ontwikkelen en je talenten verder te ontplooien.

VvAA is een bedrijf in ontwikkeling, waarin realisatiekracht en samenwerking de uitgangspunten zijn. We spreken elkaar aan op zaken die goed gaan, maar ook op zaken die we willen veranderen. Er is alle ruimte om uitdagingen op te pakken.

Een optimale ontwikkeling van je carrière

We willen de beste zijn in wat we onze leden leveren. De kwaliteit van de collega's bij VvAA en de programma's die we voor hen ontwikkelen, helpen ons om dat te bereiken. De ontwikkeling van collega's stimuleren we onder andere door:

  • Een 'performance management'-cyclus. Aan het begin van het jaar maak je samen met je manager performance- en competentieafspraken. Aan het einde van het jaar is hier een transparant beloningssysteem aan gekoppeld. Deze cyclus kenmerkt zich met een persoonlijke ontwikkelrichting (POR) en diverse feedbacksystemen. 
  • VvAA-programma’s die een ontwikkelingsgerichte cultuur versterken. Zoals het Vitaliteitsprogramma en het VvAA Management Development Programma.
  • Opleidingsmogelijkheden: per afdeling is er een afdelingsbudget dat kan worden ingezet voor individuele leervragen of voor ontwikkelprogramma's voor de hele afdeling. Denk bijvoorbeeld aan het volgen van e-learnings via VvAA Ontwikkelplaza of het bijwonen van congressen, workshops of vakopleidingen tot accountant of belastingadviseur of een WFT-opleiding. 
Het initiatief ligt bij jezelf, maar er is genoeg mogelijkheid en ondersteuning voor een optimale ontwikkeling van je carrière!
Marcel Weijman
"Toen ik solliciteerde, zeiden ze: maak die ambitie maar waar, wij ondersteunen je. Dat heb ik gedaan, eerst als manager binnen de Front Office, nu als manager op de afdeling Schadeservice."

Marcel Weijman, manager Schadeservice


Werken bij VvAA