Carrièremogelijkheden

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Als je bij VvAA werkt, bied je, samen met 750 collega’s, iedere dag kennis, service en zekerheid aan ruim 117.000 leden die lid zijn van de Vereniging VvAA. Op haar beurt is de Vereniging aandeelhouder van VvAA Groep B.V.

De leden zijn werkzaam in de gezondheidszorg als arts, huisarts, medisch specialist, tandarts, dierenarts, verloskundige, apotheker, fysiotherapeut of in een ander paramedisch beroep, als verpleegkundige, logopedist, podotherapeut, of daarvoor studerend. Ook zorginstellingen kunnen zich aansluiten bij VvAA.

Als professional in fiscaal of juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning of praktijkadvies maak je het voor onze leden mogelijk dat zij hun zaken, zowel zakelijk als privé, goed voor elkaar hebben.

Wat doet VvAA nog meer?

Onze service gaat verder dan alleen het bieden van financiële producten en diensten. Zo organiseert VvAA Opleidingen en teamcoaching medische congressen, conferenties, symposia en seminars voor de leden, beroepsorganisaties en andere belanghebbenden in de gezondheidszorg. VvAA QualityTime is gespecialiseerd in congres- en vakantiereizen in binnen- en buitenland op individuele basis of voor groepen. Daarnaast biedt VvAA mediation bij zakelijke geschillen en privékwesties. Ook brengen we een eigen magazine uit: Arts en Auto.

Gepassioneerde professionals

Bij VvAA werken mensen die zich vol passie inzetten voor onze leden en hart voor de zaak hebben. Kennis en kunde worden aangesproken en aangewakkerd door bijvoorbeeld inhoudelijke collegabijeenkomsten en deelname aan projecten. Successen worden gedeeld en gevierd. Ook kun je de leden en je collega’s beter leren kennen door deel te nemen aan activiteiten van de Vereniging en VvAA. Daarnaast kun je trots zijn op VvAA door de samenwerking met Amref Flying Doctors.

Om de beste service te kunnen bieden aan haar leden, streeft VvAA een hoge mate van professionaliteit na. Er worden heldere doelstellingen en afspraken gemaakt en er wordt projectmatig en procesmatig gewerkt. Om de ontwikkelingen op je vakgebied te volgen, krijg je alle mogelijkheid om vaktechnische opleidingen te volgen en seminars bij te wonen.

Aandacht voor ontwikkeling

VvAA wil het beste voor haar leden. Wij zijn dan ook doorlopend op zoek naar hoe het beter kan. Door regelmatig klanttevredenheidsenquêtes te houden, maar ook door collega's op een gestructureerde wijze te voorzien van feedback. In werkoverleggen, evaluaties, intervisie, maar ook door middel van het beoordelingssysteem. Om de prestaties hoog te houden, hebben we bij VvAA diverse ontwikkelingsprogramma’s.

Kortom, VvAA is voor gepassioneerde professionals, die impact willen hebben en topprestaties willen leveren aan de leden, een club om bij te willen werken.
Shiraas Goerdin
"Wat VvAA uniek maakt, is dat er een zekere trots uit de cultuur spreekt."

Shiraas Goerdin, manager Servicedesk Verzekeringen

Werken bij VvAA