Werken als assistent belastingadviseur

Ontdek de functie

VvAA-collega achter laptop kijkt glimlachend in de camera

Wat hebben (assistent) accountants, junior belastingadviseurs, financieel medewerkers en fiscalisten met elkaar gemeen? Een voorliefde voor cijfers. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek zijn naar jou!

Bekijk de vacatures

Dit wordt je baan

In jouw functie als assistent belastingadviseur verzorg je de jaarrekeningen en belastingaangiftes voor onze klanten. Wie onze klanten zijn? Zorgprofessionals: van zelfstandige apothekers tot de directeur van een groot ziekenhuis. Jij bent verantwoordelijk voor de financiën van onze zorgprofessionals en ontzorgt ze op dit gebied. Zo kunnen zij zich volledig richten op hun patiënten en doen waar zij goed in zijn.

Wat je doet

 • Voor onze klanten, de zorgprofessionals, werk jij de financiële administratie uit, stel je de jaarrekeningen op en regel je de aangifte inkomsten- en vennootschapsbelasting.
 • Je hebt je eigen klantenportefeuille waar je zelf het contact mee onderhoudt.
 • Met je collega’s heb je veel contact. Zo bespreek je met hen de jaarstukken en (fiscale) adviesvragen door.
 • Gezamenlijk zorgen jullie voor een excellente service richting onze klanten.
 • Verder krijg jij bij ons ook de kans om intern door te groeien, denk aan een senior functie of de rol van belastingadviseur. Hier kan ons jaarlijkse opleidingsbudget van € 750 je ook bij helpen.

Waarom werken bij VvAA?

Je kunt je voorstellen dat er een groot verschil zit tussen de financiële administratie van een zelfstandig apotheker of een grote zorginstelling. Dit betekent dat je tijdens je werk continu te maken hebt met uiteenlopende financiële én fiscale uitdagingen. Maar meer bijzonder is dat je bij ons indirect meewerkt aan het verbeteren van de zorg. Jij ontzorgt onze zorgprofessionals door hun financiële administratie uit handen te nemen, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun patiënten.

Conclusie: dit is een financiële baan met inhoud, betekenis, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden.

Vacatures

Assistent belastingadviseur

Utrecht
Bekijk de vacature

Assistent belastingadviseur

Maastricht

Assistent belastingadviseur

Zwolle

Wat bieden wij jou?

Naast betekenisvol werk heb je bij VvAA de voordelen van een grote organisatie, die tegelijkertijd klein voelt. Door onze korte lijnen, weinig hiërarchie en behoorlijk wat vrijheid voel je je direct vertrouwd. Daarbij hebben we van alles prima geregeld. Wat dacht je van …

 • Een salaris van maximaal € 3.724,80 bruto per maand (afhankelijk van je ervaring).

 • Een 13e maand en bonusuitkering.

 • Een fulltime werkweek van gemiddeld 38 uur.

 • Een laptop, telefoon en goede thuiswerkplek met 2 beeldschermen.

 • De vrijheid om zelf je werktijden en -plek te bepalen.

Willem, 28 jaar
Inmiddels werk ik al een aantal jaar met plezier bij VvAA. Mijn klantenportefeuille bestaat uit huisartsen. Met mijn expertise in de bedrijfseconomie sta ik ze bij en neem ik hun financiële en fiscale administratie uit handen.
Drie VvAA-collega's aan het werk op kantoor
3 VvAA-collega's lopen samen buiten

Over VvAA

VvAA is een vereniging opgericht voor en door de zorg. Met 800 collega’s willen wij onze 130.000 leden – variërend van tandarts tot dierenarts, van verloskundige en apotheker tot medisch specialist – alle gedoe uit handen nemen, zodat zij er helemaal zijn voor hun patiënten. We versterken hen met een collectieve stem én individuele steun.

 • VvAA heeft de missie om Nederland onbezorgde zorgverleners te geven.
 • Hoogwaardige kwaliteit, uitgebreide expertise en goede service: daar staat VvAA om bekend.
 • De vereniging is landelijk actief, met een hoofdkantoor in Utrecht en diverse regiokantoren.
 • VvAA biedt een breed (integraal) producten- en dienstenaanbod: financieel, fiscaal, bedrijfskundig en juridisch advies, verzekeringen, werkgeverszaken, opleidingen en coaching.

Hebben we jou overtuigd?

Waar wil jij werken?

Gekke vraag natuurlijk! Inmiddels hopen wij dat je staat te springen om bij VvAA te komen werken. Maar misschien moeten we je nog overtuigen. Hybride werken is bij ons de norm. Je hoeft niet meer dagelijks naar kantoor te komen, hoewel het hier wel heel gezellig is. We hebben er ook vers fruit en lekkere koffie.

Bovendien kun jij dicht bij huis werken; solliciteer je naar een financiële functie op ons hoofdkantoor in Utrecht óf werk je liever op een van onze regiokantoren in Zwolle, Nijmegen, Alkmaar of Maastricht? Via onze site solliciteer je per regio naar een baan bij VvAA bij jou in de buurt.

Vragen?

Wij helpen graag. Bel onze recruiter Amarens Kerkhof. Of stuur een e-mail.

Amarens Kerkhof
06 13 12 64 37
Bel met Amarens
HR & recruitment
vacatures@vvaa.nl
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen