Inloggen

Wij bieden jou aantrekkelijke voorwaarden

Natuurlijk bieden wij je een prima salaris, 8% vakantiegeld en een 13e maand. Daarnaast heeft VvAA nog veel meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Bekijk alle vacatures

Arbeidsvoorwaarden

Flexibele arbeidsduur

VvAA kent een flexibele arbeidsduur. We hanteren een 38-urige werkweek, maar je hebt ook de mogelijkheid om 40 uur te werken en de 2 uur die je per week extra werkt in salaris of verlofuren uit te laten betalen. Bij VvAA krijg je standaard 200 verlofuren en daar kun je dus jaarlijks nog 104 uren bijsparen.

Reiskosten

VvAA moedigt het gebruik van openbaar vervoer en de fiets aan. Daarom vergoeden wij je reiskosten met het openbaar vervoer volledig. Wij bieden je een voordelige fietsregeling aan. Voor collega’s die met de auto komen, hanteren we een kilometervergoeding.

Werk-privébalans

Wij vinden het belangrijk dat de balans tussen werk en privé goed is. Daarom stimuleren wij plaats- en tijdonafhankelijk werken. Ook bieden wij je de mogelijkheid tot het opnemen van ouderschapsverlof of een sabbatical leave. Je krijgt ook korting op een fitnessabonnement, we verzorgen vers fruit op de werkplek en we organiseren op vrijdag borrels, want je geestelijke welzijn is belangrijk. Verder organiseren we 'die-wil-je-niet-missen VvAA-uitjes en -feesten'.

Ontwikkeling

Groei en ontwikkeling zijn voor ons de sleutel tot duurzame inzetbaarheid van onze mensen. Daarom bieden we ruime studie- en opleidingsmogelijkheden.

Collectieve verzekeringen

Voor al haar collega's heeft VvAA een premievrije collectieve ongevallenverzekering afgesloten. Ook kun je gebruikmaken van de VvAA Zorgverzekering die gunstige voorwaarden en een korting op de premie bevat.

Pensioen

Vanaf 1 januari 2020 hebben we een nieuwe pensioenregeling. De informatie voegen wij binnenkort toe. 

Heb je een vraag?

Bel ons op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur. Je kunt ook een bericht sturen.