Inloggen

Wij bieden jou aantrekkelijke voorwaarden

Bij VvAA verdien je een prima salaris aangevuld met 8% vakantiegeld. Daarnaast ontvang je een 13e maand en biedt VvAA je nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een bijdrage in je pensioenpremie en verzekeringen met een aantrekkelijke korting.

Bekijk alle vacatures

Arbeidsvoorwaarden

Flexibele arbeidsduur

VvAA kent een flexibele arbeidsduur. We hanteren standaard een 38-urige werkweek, maar je hebt ook de mogelijkheid om 40 uur te werken als je dat wilt. Daarnaast kan je extra verlof kopen of er juist voor kiezen om verlofuren uit te laten betalen. Het is in veel functies ook mogelijk om minder dan 38 uur te werken.

Reiskosten

Ons hoofdkantoor zit in Utrecht en is goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer én fiets. VvAA moedigt het gebruik van het OV en de fiets aan. Daarom vergoeden wij je reiskosten met het openbaar vervoer volledig. Kom je met de fiets? Dan bieden wij je een voordelige fietsregeling aan. Voor collega’s die met de auto komen, hanteren we een kilometervergoeding.

Werk-privébalans

Wij vinden het belangrijk dat de balans tussen werk en privé goed is. Daarom stimuleren wij plaats- en tijdonafhankelijk werken. We geven jou graag de mogelijkheid om je werk zo in te richten dat je het meest effectief kunt werken. Dit gaat altijd in overleg met je manager en je team. Ook bieden wij je de mogelijkheid tot het opnemen van ouderschapsverlof of een sabbatical leave.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij hebben ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van collega’s hoog in het vaandel staan. Hier hebben wij sinds 2018 onze beoordelings- en beloningssystematiek op aangepast. Met onze nieuwe methode, Samen Werken & Samen Waarderen, maak je periodiek je eigen groeiplan waarmee je zelf aan het roer van jouw ontwikkeling staat. Wanneer je een zichtbare ontwikkeling laat zien, word je daar vervolgens ook voor beloond. Natuurlijk krijg je hierbij ondersteuning van je manager en zijn er ruime mogelijkheden om opleidingen en trainingen te volgen.
VvAA keert jaarlijks een collectieve resultaatuitkering uit wanneer wij onze doelstellingen op het gebied van tevreden leden en een gezond resultaat bereiken. 

Collectieve verzekeringen

Voor al haar collega's heeft VvAA een premievrije collectieve ongevallenverzekering afgesloten. Ook profiteer je van 10% collectiviteitskorting op onze VvAA zorgverzekering en van kortingen op diverse andere verzekeringsproducten. 

Vitaliteit

Wij vinden vitaliteit een belangrijk thema. Daarom bieden wij de mogelijkheid om voor een gereduceerd bedrag te sporten via Bedrijfsfitness Nederland, hebben we een fietsregeling en verzorgen we regelmatig vers fruit op de afdeling. Er worden door ons Vitaliteitsteam regelmatig themabijeenkomsten georganiseerd om jou te inspireren tot een gezonde levensstijl. 

Pensioen

VvAA voorziet in een pensioenregeling. Het betreft een beschikbare premieregeling en deze regeling is ondergebracht bij a.s.r. VvAA draagt 10% premie bij van het pensioengevend salaris en je kunt ervoor kiezen vrijwillig extra bij te sparen in je pensioen.  

Wat bieden we je nog meer

  • Werken voor de mooiste doelgroep van Nederland: onze 125.000 zorgverleners. Hierdoor voeg je met jouw inspanningen echt wat toe aan onze maatschappij. Ben je benieuwd wie onze zorgprofessionals zijn? Bekijk het online beeldmateriaal van ‘Beeld van de Zorg’. Het biedt een unieke kijk in de wereld van zorgverleners. 
  • Maandelijkse Stand-Update voor alle collega’s waarin je in drie kwartier wordt bijgepraat over het reilen en zeilen van VvAA. Mis je een update of ben je onderweg? Dan stream je de dienst vanuit huis of bekijk je het later terug.
  • Een kantoor met een frisse en open inrichting die de afgelopen jaren helemaal is vernieuwd naar de wensen van 2021. Je kunt de werkplek kiezen die bij jou en jouw werkzaamheden op dat moment past. Kies je voor een zit/sta-bureau of wil je op de fiets een e-mail beantwoorden? Het kan allemaal. 
  • Een laptop en een mobiele telefoon (functieafhankelijk). 
  • Samenwerking met Amref Flying Doctors waarin we samen streven naar een betere gezondheid in Afrika.
  • Iedereen die werkzaam is binnen de VvAA kan lid worden van personeelsvereniging Docky. Docky's doel: via diverse activiteiten de samenwerking tussen personeelsleden verbeteren. Docky probeert dan ook om voor ieder wat wils te organiseren, denk aan bowlen, tickets voor festivals en voetbalwedstrijden. 
 

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht of bel het telefoonnummer dat je onderaan de vacature vindt.