Inloggen

Onderzoek VerzekeraarsInBeeld 2020

VvAA vindt de mening van haar klanten belangrijk. Daarom doet VvAA mee aan het onderzoek VerzekeraarsInBeeld 2020. VerzekeraarsInBeeld is een jaarlijks terugkerend onderzoek onder de klanten van ongeveer 45 verschillende verzekeraars. KANTAR voert dit onderzoek uit. De opdrachtgever is het Verbond van Verzekeraars. Ga voor meer informatie over het onderzoek naar verzekeraarsinbeeld.nl en kies voor Onderzoek.

Hoe komt KANTAR aan uw gegevens?

Voor het onderzoek heeft VvAA een klantenbestand aan KANTAR aangeleverd. KANTAR heeft, via een willekeurige steekproef uit dit klantenbestand, uw naam geselecteerd. Wilt u weten hoe VvAA omgaat met persoonsgegevens onder andere voor onderzoek? Lees dan ons privacybeleid.

Wat wordt met uw antwoorden gedaan?

De antwoorden die u verstrekt, worden gebruikt om algemene conclusies te kunnen trekken. Daarnaast ontvangen VvAA en het Verbond van Verzekeraars van KANTAR per klant de antwoorden op de vragen, maar dan zonder naam en adresgegevens. Aan het einde van de vragenlijst wordt een algemene toelichting aan u gevraagd. Wilt u niet dat KANTAR uw toelichting doorgeeft aan VvAA en dat deze in de publicatie van de resultaten gebruikt wordt, dan kunt u dit in de vragenlijst aangeven. Het onderzoek heeft geen commerciële doeleinden. Lees het privacybeleid om te zien hoe KANTAR omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Vragen aan VvAA?

Neem voor vragen aan VvAA over de om­gang met persoons­gegevens voor VerzekeraarsInBeeld 2020 contact op met Stefan Veldkamp.

Vragen aan KANTAR?

Bel voor uw vragen over het invullen van de vragenlijst met KANTAR. Op werkdagen van  09.00 tot 17.00 uur helpen zij u graag.