De klant begrijpt het product

Het is van groot belang dat u als klant de inhoud van ons verzekeringsproduct begrijpt. U wilt weten welke verzekering u hebt aangevraagd of afgesloten en wat de verzekering inhoudt. Daarnaast is het van belang dat u er op kunt vertrouwen dat het product aan uw verwachtingen voldoet.

Productwijzers

Productwijzers geven u een beknopt overzicht van de belangrijkste kenmerken van een verzekeringsproduct en de toepassing ervan. Veel technische verzekeringstermen worden in de productwijzer verklaard. U vindt de productwijzer op deze site bij het verzekeringsproduct dat u hebt afgesloten.

Taalgebruik

VvAA vindt dat u als klant ons verzekeringsproduct goed kunt begrijpen. Hier hoort dan ook duidelijk taalgebruik bij. VvAA is continu bezig met het verbeteren van al haar klantinformatie. Zo heeft VvAA een ledenredactieraad opgericht waarbij klantinformatie getoetst wordt door klanten.

Wijzer in geldzaken

Onderaan iedere pagina op onze website kunt u een link vinden naar de website Wijzer in geldzaken. Deze site heeft als doel het financiële inzicht van u als consument te vergroten. 

Medische acceptatie

Wilt u meer informatie over ons medisch acceptatietraject, klik dan hier.