Ons aanbod: voor elk moment op uw levensloop

In het grote ledenonderzoek dat VvAA tweejaarlijks onder haar leden houdt, lieten u en uw collega's er geen twijfel over bestaan: u wilt uw vak uitoefenen. Zorg verlenen, patiënten en cliënten beter maken. Dan biedt steun bij andere zaken - 'het werk naast het werk'- uitkomst. Wij zijn er voor u op alle momenten die ertoe doen. En natuurlijk ook gewoon wanneer u producten nodig hebt waarvan u zeker weet dat ze recht doen aan uw bijzondere situatie als zorgprofessional.

Advies of producten

VvAA heeft één opdracht: het leveren en ontwikkelen van die producten en diensten die zorgprofessionals nodig hebben om financieel en professioneel gezond te werken en te leven. Daarbij is iedere specifieke situatie het uitgangspunt en staat uw belang altijd voorop. Nieuwe omstandigheden, in deze tijd aan de orde van de dag, zijn voor ons bekend terrein. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen: diensten (advies) en producten / verzekeringen.


Beroepsgroepgericht werken

Voor zorgprofessionals werken gewone dingen vaak nét even anders. Om daar zo goed mogelijk aan tegemoet te komen hebben we binnen VvAA speciale teams voor elke beroepsgroep die binnen de gezondheidszorg werkzaam is. Met specialisten en adviseurs die alles weten van de gezondheidszorg, van uw beroepsgroep en van uw specifieke situatie. Zij kunnen u adviseren over alle persoonlijke en zakelijke (financiële) aspecten waarmee u te maken kunt krijgen, in uw werkzame leven én daarna.


Kennis

Van oudsher staan wij al onze leden bij met kennis en kunde in hun zakelijke beslommeringen. In de ruim 90 jaar van ons bestaan deed VvAA dan ook veel kennis op. Van, met en over onze leden. Deze kennis gebruiken we om onze producten en diensten nog beter aan te laten sluiten op de behoeften van onze leden. Een van onze belangrijkste activiteiten is het vergaren, bundelen en verspreiden van die kennis

Debat

Aan de hand van verschillende thema’s faciliteert VvAA het debat onder haar leden. Dat doen wij met columns en artikelen in vakbladen en met actuele radiodebatten, live uitgezonden op BNR Nieuwsradio. Deze zijn veelal gebaseerd op een breed ledenonderzoek.

Onderzoeken

Om het debat inhoudelijk goed te voeren, vraagt VvAA haar leden met enige regelmaat naar hun meningen, inzichten en/of bevindingen. Speciaal voor dit doel organiseren we ledenpanels waaraan leden op persoonlijke titel kunnen deelnemen.

Ledenvoordelen en activiteiten

Naast de voordelen van kennisdelen, biedt het lidmaatschap van het zorgnetwerk van VvAA nog andere voordelen. Zo organiseert de vereniging een keur aan hobby- , sport-, kunst- en cultuuractiviteiten. Denk daarbij aan een slipcursus, een masterclass tennis, lezingen over kunst, korting op theater, wijnproeverijen, managementclubs… eigenlijk te veel om op te noemen.