Inloggen

Trainingen voor u én uw zorgonderneming

Wilt u graag uw kostbare tijd zo efficiënt mogelijk inzetten? Of wilt u met het hele team beter leren omgaan met agressie in de zorg? Vind het antwoord op jullie gezamenlijke ontwikkelvraag team met één van onze trainingen. Het opleidingsaanbod is divers en sluit perfect aan op de ontwikkelingen in de gezondheidszorg. De trainingen worden verzorgd door trainers die gespecialiseerd zijn in de zorgsector.

Trainingen voor u én uw zorgonderneming

Training op maat

Waar loop je als team tegenaan? En aan welke competenties en vaardigheden is meer behoefte en hoe kan dat intern vervuld worden? Betrek elkaar bij het beantwoorden van deze vragen en creëer daarmee duurzame verbeteringen voor uw zorgonderneming. Ga aan de slag met een gezamenlijke ontwikkeldoel en til het hele team naar een hoger niveau.

Alle trainingen zijn als incompany training op maat te volgen voor uw team of zorgonderneming. Of jullie nu effectiever willen vergaderen, jullie tijd efficiënter willen besteden of beter willen omgaan met agressie en grensoverschrijdend gedrag. U gaat effectief aan de slag met concrete vaardigheden én u krijgt de ruimte om kennis en ervaringen te delen met uw collega's.

Al onze trainingen zijn geaccrediteerd en worden met regelmaat getoetst op kwaliteit.


Neem contact op

De voordelen van Incompany:

Ontwikkelen als team
Persoonlijke aandacht
Focus op gezamenlijk ontwikkeldoel

Wat is jullie ontwikkeldoel?

Communicatie & samenwerking
Weet hoe u het beste in de ander naar boven haalt? Of u hoe u écht overkomt op anderen? Onze primaire reacties en gewoontes hebben we vaak niet meer op het vizier. Verbeter uw communicatie en samenwerking door éven van de automatische piloot af te gaan.
Effectiviteit
Talloze factoren hebben invloed op hoe u uw werkdag ervaart. Loopt u vaak achter de feiten aan? Of wenst u als team meer impact te maken? Leer ruimte in te nemen én vrij te maken voor de juiste dingen. Dat is de eerste stap naar een hogere effectiviteit.
Managementvaardigheden
Wilt u uw leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen? Management is een vak op zich. Omgeving en mensen zijn nu eenmaal veranderlijk. Ontdek uw blinde vlekken én de leiderschaps- en communicatiestijl die het best bij u past: zo haalt u het beste uit uzelf.

Behoefte aan hulp of advies?

We staan voor u klaar. Vraag alles wat u wilt weten over onze incompany trainingen en teamcoaching mogelijkheden of krijg advies over welke opleiding of training aansluit bij de wensen en behoeften van jullie team.

Neem contact op

Bekijk al onze opleidingen & trainingen

Ideale trainingen voor het hele team

Til uw team naar een hoger niveau

Zijn jullie met meerdere collega’s en hebben jullie een gezamenlijk ontwikkeldoel? Dan komen wij graag naar u, of een door u gekozen locatie, om een training op maat te verzorgen. Dit is vaak voordeliger dan een individuele training per collega.

Incompany trainingen zijn erg effectief, omdat jullie grondig ingaan op onderwerpen die voor jullie relevant zijn. Wij nemen vooraf contact met u op om de ontwikkelvraag en gewenste onderwerpen door te nemen. Samen met u bepalen we de meest effectieve trainingsvorm, waarna we een offerte maken op basis van de groepsgrootte, wensen en het aantal dagen of dagdelen.

 

Teamcoaching

Met teamcoaching behandelen we, met een pragmatische en nuchtere aanpak, een thema dat voor jullie meer aandacht verdient. Mogelijk willen jullie de visie verder uitdiepen, werken aan een open cultuur of de samenwerking nog meer versterken. Wat gaat goed en wat kan beter? Teamcoaching is vaak een uitgebreider en langduriger traject dan een incompany training. Met als resultaat dat jullie op eigen kracht verder kunnen.

Alles over teamcoaching

Onze trainingspartners

Academie voor medisch specialisten | VvAA
KNMG Arts en Carrière | VvAA
CarrierecentrumZorg | VvAA
Logo OSG

Heeft u een vraag?

Wij staan voor u klaar. U kunt ons bellen op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur of stuur ons een mail.