Inloggen

Uw trainers

Onze trainers en begeleiders hebben vele jaren ervaring als trainer en teamcoach in de zorg. Ieder werkt vanuit zijn of haar eigen achtergrond, maar altijd met het  vraagstuk van de deelnemer als vertrekpunt. VvAA stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar trainers, beroepsmatig, maar ook qua persoonlijkheid. Onze trainers zijn wendbaar, open, interactief en resultaatgericht. Door de dialoog aan te gaan creëren we de meest effectieve aanpak voor de deelnemers. Onze trainingen en opleidingen lenen zich dan  ook uitstekend voor een op maat gesneden aanpak in de vorm van incompany programma’s, teamcoaching of een themadag.  

Heeft u een vraag?

Wij staan voor u klaar. U kunt ons bellen op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur of stuur ons een mail.

Remco Heukels

Remco Heukels verzorgt inmiddels meer dan 23 jaar trainingen op het gebied van het ‘tweede vak’ van de moderne medicus en richt zich vooral op praktisch toepasbare managementvaardigheden.

Hij kan helder en vlot analyseren waar een cursist aan effectiviteit kan winnen in de werksituatie, zonder daarbij in theoretische modellen te vervallen. Hij verschaft inzicht en laat dat volgen door korte, praktische oefeningen. 
Remco Heukels

Wout Raadgers

Wout Raadgers traint, adviseert en begeleidt MSB’s en vakgroepen bij de onderlinge samenwerking. Hij pleit voor het onderhouden van de samenwerking. Zijn beleving is dat maten veelal gefocust zijn op de patiënt (terecht), maar daardoor niet altijd aan de maatschap toekomen. Daarnaast is Wout auteur van de boeken “Samenwerken vergt onderhoud” en “De ring in”.
Wout Raadgers

Mascha de Ridder

Mascha de Ridder heeft haar achtergrond in de zakelijke dienstverlening, onder meer als leidinggevende en als trainer. Sinds 2006 geeft ze trainingen voor VvAA opleidingen & teamcoaching. Ze begrijpt als geen ander waar cursisten in zorgorganisaties tegen aanlopen en op welke manier zij kunnen worden uitgedaagd. 

In mijn ogen bereik je trainingsdoelstellingen door het creëren van een veilig klimaat, interactieve deelname, heldere uitleg, veel oefenen maar ook tijd om op te laden. Aan het einde van de training kunnen ze met de eerste oplossende stappen aan de slag.
Mascha de Ridder

Martine Timmermans

Martine Timmermans heeft een personeelsachtergrond. Zij heeft altijd interesse gehad in de ontwikkeling van mensen in relatie tot hun loopbaan. Sinds 2008 heeft zij haar focus verlegd van het personeelswerk naar het coachen en trainen van individuen en groepen. 

Mijn stijl van trainen is gebaseerd op het zo snel mogelijk tot de kern komen van waar het om draait. Wat zijn de verwachtingen van de deelnemers en daarop aansluiten op een dusdanige manier dat de deelnemers het snappen, de vertaalslag naar hun eigen situatie kunnen maken en daarna zoveel mogelijk kunnen oefenen.
Martine Timmermans

Gerda Zeeman

Dr. Gerda Zeeman heeft als gynaecoloog in Nederlandse en Amerikaanse, zowel in perifere als academische centra ruime medische, academische als human resource ervaring uitgebouwd. Enkele jaren geleden verlegde ze haar aandacht mede van de patiënt naar de dokter en hun werkomgeving die ze nu ondersteunt als coach en trainer.
Gerda Zeeman

Desiree van den Broek

Desirée van den Broek heeft als arts een aantal jaren geleden een switch gemaakt naar training, (team)coaching en mediation. Haar passie om ‘gezonde samenwerking in gezonde organisaties’ te faciliteren en ontwikkelen heeft ze als student al tijdens de lessen medische communicatie ontdekt. De gezondheidszorg kent zij vanuit verschillende rollen en posities; arts, manager en organisatieadviseur/trainer. Haar werkwijze kenmerkt zich door een open en directe wijze van communiceren, gedrevenheid, scherp analytisch vermogen, en flexibel inspelen op de situaties in de groepen zoals deze zich aandienen. Het consequent doorvertalen van ambitie en visie naar dagelijkse handelingen, gedrag en besluitvorming, ervaart zij als een voortdurende dans van afstemmen, bijstellen en puzzelen, welke niet zonder de nodige humor kan plaatsvinden. Sinds een aantal jaar werkt ze als zelfstandig Teamcoach en Mediator (MfN), onder andere voor de VVAA en de Academie voor Medisch Specialisten. Daarnaast werkt ze één dag in de week als directeur voor de stichting EFT Nederland.
 
Desiree van den Broek