Ik wil mijzelf ontwikkelen

Loopbaancoaching

Meld je direct aan

(loopbaan) coaching

Als zorgprofessional (in spé) ben je naast iemand die professioneel medisch moet handelen en communicatief vaardig moet zijn ook een persoonlijkheid met je eigen drijfveren, talenten, opvattingen, leerpunten, dromen en idealen. Dicht bij jezelf blijven wringt nog wel eens in de steeds complexere omgeving waarin je als zorgprofessional functioneert.

Het CarrièreCentrum Zorg helpt jou in de zoektocht naar dát te vinden dat echt bij jou past en/of je effectieve werkstijlen te laten ontdekken door middel van loopbaanbegeleiding en/of coaching. Daardoor kun jij je in dié richting ontplooien die echt bij jou past en op een duurzame manier sturing geven aan jouw carrière.

Zo ziet onze werkwijze eruit

Onze samenwerking begint met een kennismaking, waarbij we jouw kernvraag vaststellen. Afhankelijk hiervan kies je voor een kort en krachtig of juist een intensiever traject.


Wij helpen jou met:
  • het vinden van de balans tussen je werkende en je privéleven;
  • keuze maken m.b.t. de richting/het specialisme dat het beste bij jou past;
  • sollicitatiesimulatie (individuele workshop);
  • testtools en/of een assessment;
  • het terugkomen op je werkplek na een periode uitval;
  • nieuwe keuzes maken als eerder gemaakte keuzes niet meer passen;

Je gaat dus een een (loopbaan)coachingstraject, re-integratiebegeleiding of een individuele workshop aan. Hierbij brengen wij je in contact met de voor jou beste, bij jouw vraag passende (loopbaan)coach uit ons eigen netwerk van ruim 60 door ons gescreende (loopbaan)coaches. Onze ervaring leert dat je na drie tot zes (loopbaan)coachingsgesprekken de juiste stappen zet in je carrière. Deze investering zorgt voor een goed fundament om zo lang mogelijk vitaal aan het werk te blijven.

Locatie, kosten en contact

Locatie: x
Kosten: y
  • Neem contact op met VvAA 030 670 27 90

JA, ik meld me direct aan

*
*
*